vlucht MH17

Vlucht MH17 : Tragedie of Eyeopener?

Vlucht MH17.

Begrijp mij niet verkeerd: het is verschrikkelijk wat daar is gebeurt, maar ik hoop dat onze ogen nu eens een keer open gaan hoe bedorven deze wereld is!

Ik leef diep mee met alle nabestaanden van deze vliegramp! Wat zal dat verschrikkelijk zijn. Helaas ken ik iemand die zijn ouders is verloren bij de vliegtuigramp in Tripoli. Wat zal er nu veel boven komen bij hem.

Opzet of niet?

Maar: nu is de ramp op het hoogste niveau gekomen. Zijn ze uit de lucht geschoten? Is het met opzet geweest? En zo ja, wie heeft het gedaan? Vragen, vragen en nog eens vragen. Zullen wij (het klootjesvolk) ooit de waarheid horen?

Rutte zegt: ‘Ik zal er alles aan doen om de onderste steen boven te krijgen’. Maar hoe ver zal hij gaan? Onze handelsbelangen op het spel zetten? Rusland uitdagen? Hmmmm, ik weet het niet. Maar dat er iets moet gebeuren is voor mij wel duidelijk!

Al die ellende in de wereld. En dan heb ik het nog niet eens over het menselijk leed. Wat dacht je van het dierenleed? Die arme beesten die afgeslacht worden voor onze geneugten op de meest gruwelijke manieren!

Maar nu dwaal ik af.

Foto’s:

Er gaan foto’s op social media in de rondte, waarop een man zou staan die een knuffel vasthoudt als een soort trofee! Maar mensen en klootjesvolk, kijk even verder, deze man legt de knuffel neer (die overigens Muco heet, de mascotte voor de ongeneeslijke en dodelijke ziekte Cystic Fibrosis, ofwel taaislijmziekte), zet zijn pet af en maakt een kruisje. Wat wil ik hier mee zeggen? Dat niet alles zo is als wat het lijkt.

Oke, dit heeft natuurlijk wel alle schijn mee, maar laten we nou niet op de zaken vooruit lopen en wachten wat de experts zeggen. ALS ze de waarheid aan ons, het klootjesvolk, zullen prijsgeven!

 

2 Reactie's
  • Ultrasonic: the day after. Hoe was het en wat vond ik ervan?
    Geplaatst op 14:02h, 08 februari Beantwoorden

    […] 8 uur was er 1 minuut stilte voor de overledenen van vlucht MH17 en het was muisstil! Echt een kippenvel momentje! Ook bewonderenswaardig dat ze de vuurwerkshow […]

  • Een jaar later. Een gastblog van Palasha Onstenk over de MH17 ramp.
    Geplaatst op 11:30h, 28 februari Beantwoorden

    […] Een jaar later. De tijd gaat snel. Iedereen weet waarschijnlijk nog wel wat hij of zij aan het doen was die dag. Ik hoorde het op de radio en de verbazing overviel me. Een vliegtuig. Een raket. Een ramp. En een ramp die zijn weerga niet kent. Twee letters, twee cijfers, die voor een heleboel mensen nooit meer “gewoon” letters en cijfers zouden zijn: MH17. […]

Geef een reactie