Voederband

Van autoband naar voederband voor de hongerige vogels in je tuin!

Vogels voeren 2.0

Het duurt nog even, maar we zitten zo weer in de herfst en dan komen die hongerige vogels weer aankloppen. Maar die willen ook wel een upgrade, dan dat geijkte vogelhuisje. Nu komt de voederband om de hoek kijken!

Waarom is het voeren van vogels zo leuk?

Vogels in je tuin, wie wilt dit nu niet? Ik vind het heerlijk om in een tuin te zitten en om mij heen te kijken en vogels lekker druk bezig te zien. Musjes, kraaien, roodborstjes, ekster, name it en het is leuk! Hoe krijg je het voor elkaar dat vogels naar jouw tuin komen? Als eerste natuurlijk lekker voer! Tja, ik ga ook niet eten bij een zaak dat bar slecht is! Daarnaast is het van belang dat de voederhuisjes/bakken, hoog hangen ivm vijanden zoals katten. En (niet geheel onbelangrijk), vogels willen ook fancy dineren! En daar heb ik deze geweldige voederband voor gevonden!

De voederband:

Ja, je leest het goed, een voederBAND! Deze BAND is alleen niet gemaakt van rubber, maar van keramiek! Pas dus wel op dat de vogels er niet mee weg crossen!

Hang de band in de boom aan het bijgeleverde touw en gooi wat voer in de band! Succes verzekerd! Wat ook erg leuk is is dat het een soort van swing wordt, vogels kunnen rustig eten en jij krijgt als bonus een leuk tafereel van swingende vogels in je tuin! Een win win situatie dacht ik zo.

Voederband

Waar koop je de voederband 2.0?

Bij Ditverzinjeniet.nl. Een online webshop  waar ze cadeau’s hebben voor iedereen. Voor de nerd, de keukenprinses, de BBQ man/vrouw, de dierengek, de creatieveling, de festivalganger, maar ook voor een leuk kraamcadeau, housewarming cadeau, kerstcadeau (oke, dat is nog even ver weg, maar je weet maar nooit) etc kun je bij ze terecht. Dus je slaagt altijd! Denk bijvoorbeeld aan een te gekke “houten” poef of een “fuck you rain” paraplu. Nee, niet wat je zoekt? Is dit misschien dan wat? Ach, ga zelf maar eens neuzen en laat je verbazen!!

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie