waarom blog ik

Waarom Blog ik? Waarom ben ik begonnen en wat zijn de toekomstplannen?

Waarom Blog ik?

Waarom blog ik? Tja, dat is een goede vraag. Ik ben eigenlijk begonnen met mijn blog om een potentiële “klantenkring” op te bouwen voor een sieradencollectie wat mijn vriend en ik aan het maken zijn. Dit zal geproduceerd worden met een, door mijn vriend zelfgemaakte, CNC 3D freesmachine. De materialen waar de sieraden van gemaakt zullen worden, zijn in het begin: aluminium, staal en titanium. Daarna zal er ook een collectie volgen van zilver en uiteindelijk van goud. Ook zal er een collectie komen met door mij, handgemaakte, sieraden van zilver en goud. Unieke designs die eenmalig worden uitgebracht. Ook zal er een webshop komen.

Maar dat was toen.

Nu:

Nu blog ik omdat ik er mijn ei in kwijt kan. Ik hoop met mijn blog mensen te kunnen informeren over zaken als depressie, dwangstoornis, eenzaamheid ed. Ik wil graag een taboe doorbreken, omdat Nederland helemaal niet zo tolerant en accepterend is als we denken. Dat verbaast mij soms enorm. Ook op het gebied van het ‘Homo’ zijn is er nog niet echt veel verandert (lees hier meer over in het artikel van Jessica Maes). Soms lees je berichten dat homo’s/lesbiennes (homo/lesbische stellen) in elkaar geslagen worden om hun seksualiteit en dat doet mij pijn. Laat ons allemaal zijn wie we willen zijn! Wat is daar verkeerd aan? Het maakt mij boos en verdrietig en daarom hoop ik met mijn blog andere mensen aan het denken te zetten en misschien dat ze er iets van kunnen leren?

Verder vind ik het gewoon heerlijk om te schrijven. Soms gewoon mijn gedachten op papier zetten is erg fijn om te doen. Bij jezelf te raden gaan en jezelf beter leren kennen.

Soms heb ik echt wel even een black out qua onderwerpen, maar dan ga ik lekker neuzen op internet en dan komt de inspiratie vanzelf wel weer.

Maar ook vind ik het fijn om te schrijven wat ik leuk vind in het leven. Welk restaurant is een echte aanrader? Is die ene mode trend echt wel een trend? Werkt die “geweldige” crème wel? Vragen die in mijn blog allemaal aan bod komen. Ik probeer altijd zo objectief mogelijk te zijn. Dat vind ik een pre voor een goede blog. Eerlijkheid duurt het langst!

Toekomstplannen:

In de toekomst wil ik er wel een webshop aan gaan koppelen met onze zelfgemaakte sieraden. Verder hoop ik te groeien tot een blog waar mensen kunnen zijn die ze willen zijn. Oke, ik weet dat ik misschien geen groot fenomeen zal gaan worden in blogland, maar dat hoeft ook niet. Dat is ook niet mijn streven. Ik moet het leuk blijven vinden om te schrijven en te bloggen. Als het een verplichting wordt is er voor mij snel de lol ervan af.

Ik ga gewoon door en blijf bij mijn principes. Vinden mensen dit niet leuk, dan is dat maar zo, helaas. Ook al vind ik het soms moeilijk als ik weer zie dat er iemand mij heeft ontvolgd, maar ja, wat doe je eraan?!

Ik zeg maar zo: schoenmaker blijf bij je leest.

 

3 Reactie's

Geef een reactie