wasstraat

Wassen, wassen, wassen in de…… wasstraat!

Schoon de weg op.

Ik heb een auto die ik al (ja, heeeeel erg) 2 jaar, van de binnenkant, niet heb schoongemaakt. Nu kwam ik een geweldige aanbieding tegen van de wasstraat in de Meern.

De wasstraat, VIP:

Voor €37,50 (de VIP behandeling) wordt je auto van binnen en buiten helemaal goed schoongemaakt! En met goed, bedoel ik ook GOED!!

Ik heb het dan over geur behandeling, ramen van binnen (natuurlijk ook van buiten), interieur behandeling, banden zwart, gezogen, gestoft, gewassen en dan heb je ook nog een heerlijke kop koffie tot je beschikking met gratis Wifi!

wasstraat

voor

wasstraat

na

 

wasstraat

voor

wasstraat

na

In eerste instantie had ik wel een beetje mijn bedenkingen. €37,50 is niet niks natuurlijk. Maar bedenk dan ook even dat ze 1 tot 1 1/5 uur bezig zijn met je auto! Je bij de gewone wasstraat, voor het duurste wasprogramma, ook al €15 kwijt bent en dan komt het stofzuigen er nog bij.
En dat laatste vind ik echt een crime! Ik heb een hond en die haren gaan zo lekker in de bekleding zitten, wat ik met stofzuigen er niet uit krijg. GRRRRR…….. Vandaar dat ik al 2 jaar niets van binnen had gedaan (een goed excuus?!).

wasstraat

voor

wasstraat

na

Poetsen maar:

Nu wordt het dus allemaal voor mij gedaan. Ik ga lekker zitten, schrijf dit artikel met een lekkere kop koffie en kijk toe hoe die lieve meneer aan het zwoegen is op mijn dirty car! Hoe fijn is dat?!

wasstraat

Wil je dit ook? Dat kan!

Ze zitten in de Meern bij Utrecht. Je hoeft natuurlijk niet voor de VIP optie te gaan, maar dan moet je het wel zelf doen!
Ze hebben verschillende pakketten.

wasstraat
Van basis tot intensief deluxe waarvan de prijzen variëren van €7,50 tot €14,50 en dan is stofzuigen en banden oppompen gratis! Kijk, daar worden we blij van!

Acties:

Verder hebben ze ook leuke acties. Als je 8 keer je auto bent komen wassen, is de 9de keer gratis! Waardeer je je tegoed op met €50? Dan krijg je €5 kado! Dit kan via de app die je kunt downloaden in app store of via google play! Ze willen graag dat je betaald met die app, mocht je dit niet willen, is er altijd natuurlijk een andere mogelijkheid!

Maar als je nu de app downloadt, dan krijg je €5 was tegoed!!! Ik zeg: DOEN!!!

wasstraat

Wat ben ik blij met mijn “nieuwe” auto!!!!

Ze zijn 7 dagen per week open!

Kijk op www.dewasstraat.nl voor meer info.

6 Reactie's
 • Linda
  Geplaatst op 23:35h, 11 oktober Beantwoorden

  Whaaa te gek dat je deze wasstraat hebt gevonden. Ook ik heb een hond dat altijd haar achterlaat in de bekleding en dat is zo’n vervelend klusje om er goed uit te krijgen. En als je bedenkt dat ze dik een uur je auto aan het poetsen zijn vind ik de prijs echt meevallen. Ik ga zeker binnenkort een afspraak maken!
  X

  • Kiki
   Geplaatst op 08:23h, 12 oktober Beantwoorden

   Zoooooo naar die honden haren!!

 • Afra
  Geplaatst op 07:25h, 12 oktober Beantwoorden

  zoooo die is idd opgeknapt zeg!!!

  • Kiki
   Geplaatst op 08:22h, 12 oktober Beantwoorden

   Ja, ongelooflijk he!!

 • Suzanna
  Geplaatst op 10:07h, 12 oktober Beantwoorden

  Sjonge jonge, dat was ook wel nodig zeg. Gelukkig bestaan er dan plekken dat je het niet zelf meer hoeft te doen.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:10h, 12 oktober Beantwoorden

   Ja, erg he! Ik schaam mij ook diep!

Geef een reactie