Webkarpet

Webkarpet: lelijke salontafel eruit en mooi vloerkleed erin.

Warm en comfy!

Ik was er zoooooo klaar mee, mijn salon tafel. Een echte sta-in-de-weg. Dus eruit met dat ding, maar wat moest ik daar voor in de plaats zetten? Interieurstress. Nou het werd niet zetten, maar leggen: een vintage vloerkleed van Webkarpet.nl!

Vloerkleed:

Ik had nog een grote, lompe salontafel die van mijn ex was geweest. Eruit met dat ding was mijn motto en ik heb de koe bij de horens gevat! Op een dag heb ik hem gewoon gelijk uit elkaar gehaald en weggedaan. Ik was er klaar mee, ook omdat hij van mijn ex was en ik hem niet zelf had uitgezocht. Het was zo’n mooie, grote, spaanplaten salontafel met matglas. Super mooi natuurlijk! Ahum, maar ja, een gegeven paard mag je natuurlijk niet in de bek kijken. Maar ik was er nu echt wel klaar mee en dat onding moest eruit.

Tja, toen was het wel vrij kaal en saai. Ik wilde geen nieuwe salontafel meer. In ieder geval niet zo’n grote. En ik wilde het geheel warmer maken. Maar hoe? Nou, gewoon, door een vloerkleed! Ik heb gekozen voor een vintage look.

Zoeken tot je een ons weegt.

Ik heb echt overal gezocht naar een (vooral) betaalbaar en mooi kleed. Er zijn echt heel veel shops te vinden, maar duuuuuur. Pfff, soms viel ik echt van mijn stoel! prijzen begonnen soms bij €1.200 euro voor de maat die ik dus graag wilde (2 x 3 meter, ongeveer). No f#@*ing way!

Maar ik had niet goed mijn best gedaan want op een gegeven moment kwam ik Webkarpet tegen. Een online webshop voor kwalitatief goede vloerkleden en karpetten!

Webkarpet

Wie zijn Webkarpet.nl?

Webkarpet bestaat al meer dan 25 jaar en is 1 van de grootste webshops in vloerkleden en karpetten (met een beoordeling van een 9.7/10 bij Webwinkelkeur klantenbeoordelingen, gebaseerd op 244 reviews). Doordat ze de vloerkleden zelf produceren kunnen ze de producten tegen een mooie prijs aanbieden waardoor ze de goedkoopste van Nederland zijn. Daarbij gaat de kwaliteit niet verloren. Het grootste gedeelte van de vloerkleden hebben ze op voorraad liggen. Mocht je een op maat gemaakt vloerkleed willen, wordt het in productie gezet nadat de bestelling is ontvangen. Doordat ze dus ruime ervaring hebben kunnen ze goed inspelen op elke wens. Webkarpet zie je ook regelmatig terug in het tv-programma “Robs Grote Tuinverbouwing” op SBS6 waarbij zij de vloerkleden voor de woonkamers leveren. De vloerkleden die worden ontworpen in dat programma kun je natuurlijk bestellen bij Webkarpet!

Ze hebben verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een rond vloerkleed, modern, patchwork, hoogpolig of voor een exclusief (ambiant) vloerkleed? Je kunt er alles vinden en dat in alle denkbare kleuren. Zelfs kunstgras op maat! Ook aan de randafwerking is gedacht en kun je kiezen uit: festonrand, Biasband smal of breed, blind banderen en volumekarpet.

Conclusie:

Ik ben gegaan voor een vintage mozaïek handgeweven vloerkleed van viscose van 200 cm x 290 cm. Maar waarom dit kleed? Ik wilde niet een effen “saai” kleed, ik ben wel van de vintage kleden. Oosters mag ook. Dat past nou eenmaal meer bij mij. Ik zou graag een hoogpolig vloerkleed willen, maar met een hond is dat niet handig. Dus werd het een laagpolig kleed. Geen probleem, want wat ben ik blij met het kleed. Het maakt mijn kamer gelijk veel warmer en ruimer. En wat een goede service! Het kleed dat ik had uitgezocht had hier en daar wat oneffenheden en wilde ze niet naar mij opsturen. Dit hebben ze eerst vakkundig laten repareren. Maar alsnog had ik het kleed binnen 4 dagen in huis! In 1 woord: TOP!

Webkarpet

En de prijs?

Maar de prijs was ook erg fijn! €220! Ja, dat verwacht je niet hé?! Het kleed was ook nog eens afgeprijsd want de prijs was €470. Let er wel op dat als je een kleed kiest van 100% scheerwol, hij in de zon eventueel kan verkleuren!

Je bent gek als je €1.200 voor een kleed betaald als het ook stukken goedkoper kan en de kwaliteit is hetzelfde!

Heb jij al een kleed in huis?

Tags:
,
1Reactie

Geef een reactie