Komkommertijd, dat betekent: website verbouwen in een fantastische nieuwe look!!!

Komkommertijd!

Het is weer zo ver: Komkommertijd (of worteltijd, pastatijd, zuurkooltijd of hoe je het dan ook noemen wilt). Dat is die periode voor een blogger waarin de unieke bezoekers per maand terug lopen omdat iedereen, behalve de desbetreffende blogger, op vakantie is. Ideaal om eens goed naar je blog/website te gaan kijken en misschien het een en ander aan te passen.

Verbouwing van mijn blog:

Dat dacht ik dus nu ook. Ik was mijn site (en dan vooral mijn lay-out en logo) een beetje zat. Ik vond het te curly, te roze, te kinderlijk. Dus op naar een fris nieuw uiterlijk, dacht ik zo. In wordpress had ik verschillende leuke thema’s gezien, dus maar even testen welke het beste bij mij past. GVD (sorry voor mijn ietwat nare gevloek), had ik dus nooooooit moeten doen! Bij het aanpassen van het nieuwe thema (die uiteindelijk het toch niet werd), al mijn widgets etc weg of door elkaar. SHIT, ik in de strepsils en pietje paniek. Maar na 2 uur zwoegen had ik mijn oude website weer terug en op orde.

Oke, dit was dus niet voor mij weggelegd. Ik ben hier ook echt een leek in. Maar ja, wat nu? Ik heb even mijn trouwe vriend, Google, om advies gevraagd en die kwam voor mij (ja, hij is echt mijn BFF, wat ben ik toch blij met hem!) met een bedrijf die dit gewoon voor je regelt!! Yep, je leest het goed, geen strepsils meer en pietje paniek kon ook de deur worden uitgezet!

Maar wie zijn dit dan?

Ja, dat ga ik je nu vertellen! Ze heten Brandlab Agency en ze zijn gespecialiseerd in Web- en Graphicdesign, WordPress hosting en onderhoud. Dit jonge team bestaat uit drie jongens die passie hebben voor hun vak. Ze helpen jou om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Zij willen WordPress gebruikers (hello bloggers!!!), de perfecte service geven die ze verdienen!

WordPress met perfecte service:

Ik begrijp dus maar al te goed dat meerdere bloggers de frustratie hebben die ik heb gehad. Daar heb je dus totaal geen zin in en al helemaal geen tijd voor. Zo fijn als iemand dit voor je overneemt die er ook nog verstand van heeft! Kun jij je helemaal op je blog focussen!

Aanbieding:

In samenwerking met Brandlab Agency mag ik nu voor jullie bloggers een te gekke aanbieding doen. Wat dacht je van het volgende: 1 jaar gratis onderhoud van het WordPress platform (dit betekent updates van WordPress, thema en plug-ins), gratis optimalisatie van je platform, het toevoegen van een SSL Certificaat (Google rankt je hier op! Dit is dus erg belangrijk!) en hosten voor het bedrag van €99 (ipv €299) voor het eerste jaar!! Het tweede jaar blijft de prijs natuurlijk hetzelfde en dan heb je de keuze of zij jouw platform mogen blijven onderhouden! Is dit een top deal of niet?! Meer info vind je via deze link.

website

Hoe hebben ze mijn website aangepakt?

Mijn website was eerst wat girly te noemen. Dit wilde ik niet meer uitstralen. Nadat we goed hadden gekeken naar mijn wensen, zijn de jongens van Brandlab voor mij aan de slag gegaan met een passend thema. Ze hebben wat opties doorgegeven en daaruit heb ik een keuze gemaakt. Thema was dus bij deze uitgezocht. Daarna zijn ze alles gaan overzetten van mijn oude site naar mijn nieuwe. Dit neemt wat tijd in beslag. Toen dat eenmaal was over gezet zijn ze het allemaal gaan ordenen. Best een klus! Ik was blij dat ze dat voor mij deden. Ik had ook nog wat wensen. Hier een streepje erbij, daar een foto minder. Dat hebben ze keurig in orde gemaakt. Toen de site helemaal was zoals ik hem graag wilde, is het online gegaan!

Conclusie Brandlab Agency:

Ik ben echt super tevreden met Brandlab! Ik kan serieus niets anders zeggen! Ze nemen de tijd voor je, bekijken al je wensen en realiseren dit waar dit mogelijk is. Je hebt altijd snel en persoonlijk contact en ik heb totaal geen omkijken meer naar mijn website. Behalve dan dat ik natuurlijk zelf nog mijn artikelen moet schrijven en publiceren! Dit doen ze dan weer niet voor je (duh!)!

Ik zal je even voorstellen aan diegene die mijn site onderhanden heeft genomen. Dit is Boy! En Boy is responsible voor mijn site! Thanks Boy! (Ja, meiden, ik hoor jullie denken ;-p)

boy brandlab

 

6 Reactie's
 • Anne-Marie
  Geplaatst op 19:10h, 17 juli Beantwoorden

  Ik vind het best leuk om zelf een beetje aan mijn blog te sleutelen maar kan me goed voorstellen dat uitbesteden ook heel fijn kan zijn. Je site is mooi geworden!

  • Kiki
   Geplaatst op 19:36h, 17 juli Beantwoorden

   Dank je wel!!! Ik ben er ook enorm blij mee! Brandlab heeft top werk geleverd! Ik zou het ook wel graag zelf willen doen, alleen die stress is killing!

 • Bart
  Geplaatst op 20:13h, 17 juli Beantwoorden

  Mooi resultaat!

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 10:23h, 18 juli Beantwoorden

  Ik vind de look van je website erg mooi! Helemaal niet meer te rozig of zo.

Geef een reactie