wella

Kerstcoupe to the Max met Wella Professionals!

Kerstcoupe.

Je wilt graag dat je coupe de hele kerst in model blijft zitten, maar hoe? Met Wella Professionals!

Wella Professionals:

Wella Professionals is een onderdeel van COTY Professional Beauty. Al meer dan 130 jaar biedt Wella producten aan waarmee haarstylisten en particulieren hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Dit bedrijf is begin 19de eeuw opgericht in Duitsland door een kapper genaamd Frans Stoher, maar nu wereldwijd miljoenen fans heeft.

Wat is EIMI?

1 van de productlijnen van Wella is de EIMI lijn waarmee je je haar kunt stylen naar wens. Ik heb een paar producten binnen gekregen en ik ben ze voor je gaan testen:

Van mijn lieve nichtjes had ik een leuk boek gekregen voor mijn verjaardag met allemaal leuke kapsels om thuis mee aan de slag te gaan. En daaruit heb ik ook wat inspiratie opgedaan voor wat kerstcoupes!

Coupe 1:

Voor deze coupe heb ik gebruikt:

  • Stay Essential: een lichte spray met de eigenschap om het haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.
  • Pearl Styler: een gel  voor een stevige, maar flexibel kapsel met parelmoerglans.
  • Shimmer Delight: vloeibare ‘olie’ in spray vorm om frizz tegen te gaan.

Ik heb een zijvlecht gemaakt. Hierbij heb ik eerst wat Shimmer Delight in mijn haar gesprayd (erg fijn dat het is spray vorm is!). Daarna in de punten de Pearl Styler aangebracht en toen ben ik gaan vlechten. Op het eind alles verstevigd met de Stay Essential. Deze producten vind ik erg fijn. Vooral de Stay Essentail is top! Je haar wordt niet hard, maar het blijft wel de hele dag in model.

wella wella
 

Coupe 2:

Voor deze coupe heeft een vriendin wat producten gebruikt:

  • Extra Volume: een mousse om volume te creëren en het haar te beschermen tijdens het föhnen.
  • Sugar Lift: een flexibele spray dat verrijkt is met suiker, voor meer lift, glans en textuur.
  • Stay Essential: een lichte spray met de eigenschap om het haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.

Na het wassen en handdoek droog maken van haar haar, heeft ze de Extra Volume mousse gebruikt. Daarna het haar föhnen. Na het föhnen heeft ze gebruik gemaakt van de Sugar Lift en de Stay Essential als finishing touch. De Sugar Lift was ze niet echt te spreken over. Ze vond dat dit product haar haar bovenop wat vetter maakte en ze kreeg haar haar bijna niet doorgekamd. Het zat als het ware aan elkaar vast en voelde niet prettig aan. Maar de andere twee producten waren wel goed!

wella wella
 

Coupe 3:

Voor deze coupe wilde ik mijn haar los laten. Ik heb vaak het probleem dat het snel pluist en niet lang in model blijft zitten. Daarom heb ik nu gekozen voor oa:

  • Sugar Lift: een flexibele spray dat verrijkt is met suiker, voor meer lift, glans en textuur.
  • Stay Essential: een lichte spray met de eigenschap om het haar te beschermen tegen vocht, uv-straling en hitte.
  • Glam Mist: een glansspray voor glans en om het haar te beschermen tegen uv en vocht.

Ik heb bewust gekozen voor de Sugar Lift omdat mijn vriendin deze niet fijn vond, wilde ik het graag zelf ervaren. En ik moet zeggen dat ik het wel een fijne spray vindt! Het geeft mijn haar meer die lift die het nodig heeft en mijn haar gaat minder pluizen. Ik heb het afgemaakt met de Stay Essential en de Glam Mist voor de extra glans, die je met kerst zo hard nodig hebt!

wella wella
 

Wat vind ik van de producten?

Al met al vind ik de producten van de EIMI lijn van Wella Professionals, erg fijn. Mijn favoriet is toch wel de Stay Essential. Deze spray verzwaart mijn haar niet en het wordt ook niet rockhard, wat ik altijd erg vervelend vind. Verder heeft de Shimmer Delight zeer zeker ook een plekje verovert op mijn kaptafel! Vooral het feit dat het een spray is, vind ik erg fijn. En het voelt niet vet aan. Over de Sugar Lift zijn de meningen dus verdeelt. Ik vind het een prettig product, maar mijn vriendin niet. Misschien omdat zij stijl haar heeft? Ik weet het niet zeker of dat de oorzaak is, maar in ieder geval blijf ik hem wel gebruiken. Een bijkomend voordeel van de EIMI producten is dat ze lekker ruiken. Dat geeft dat rijke (kerst)gevoel!

Laat de kerst maar beginnen!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie