wok to go

Wok to Go ipv de geijkte PPP’s!

PPP’s?

Ik ben dus echt geen ster in de keuken en vind het heerlijk als er gekookt wordt voor mij. Wok To Go (woktogo.nl) is dus echt een uitkomst voor mij!

Oke oke, om dat elke dag te eten is ook niet echt bevorderlijk voor mijn portemonnee, maar het is wel lekker.

Zo af en toe laat ik wat lekkers bezorgen. maar die geijkte PPP’s (Pizza, Patat en Pannekoeken) komen ook zowat mijn neus uit! Nu was ik van de week bij een vriendin in Houten en bedachten we om Wok To Go te gaan bestellen. Ik was in het begin wat sceptisch, want ik had het idee dat het een slappe bedoeling zou zijn. Maar boy oh boy, wat had ik het mis.

Wat is Wok to go?

Het menu bestaat uit verschillende samengestelde gerechten. Denk aan Teriyaki Chicken, Yaki Udon (daar is Houten verliefd op geworden), Kikkoman Fish en Kong Bo Beef. Deze gerechten worden allemaal bereidt met verse ingrediënten. Wat ik eigenlijk al 1 van de grootste pluspunten vind. De prijzen beginnen bij €6,95 en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. De gerechten zijn voor 1 persoon.

 

wok to go

Specials Wok to Go:

 • De BBQ flavoured Special: Hierbij kun je kiezen uit vlees, kip, vis of garnalen
 • Korean Bulgogi Special: Ook hierbij kun je weer kiezen uit vlees, kip, vis of garnalen. Dit gerecht wordt bereidt op de Koreaanse manier en heeft een grill smaak.

Verder kun je nog kiezen om je gerecht uit te breiden:

 • Extra vis of kip + €1,50
 • Vlees Extra + €2,00
 • Extra garnalen + €2,00
 • Extra groenten + €1,50
 • Wok XL + €3,50 (extra grote portie voor 1 persoon, verpakt in 2 boxen ipv 1)
 • Wok Menu + €3,50 ( 1 gerecht + 3x bites + frisdrank)

Ook hebben ze nog snacks. Denk hierbij aan chicken wings, wakame salade, Gyoza en seafood rolls.

Mijn keuze:

Ik ben gegaan voor de Char Siu Pork met als extra’s: Extra vlees en de XL variant. Als eerste was het gerecht goed warm. Erg fijn, want ik heb ook wel eens gehad dat ik eten heb laten komen dat koud was (niet van wok to go hoor). De twee boxen waar mijn eten in zat waren groot. Toen ik de boxen opende was ik blij verrast. Het water liep mij al in de mond en er zat echt heel veel vlees in! Dit had ik niet verwacht. Verder waren de groenten nog lekker knapperig! Plus punt, want vaak krijg je van die snot gekookte groenten, BAH! Van de Wok XL kon ik twee dagen eten. Dus de dag erna was weer een feestje! Zeer zeker een aanrader! Er is vast wel een Wok to Go bij jouw in de buurt! Maar Houten krijgt van mij al een dikke +!

 

wok to goVoorwaarden:

 • Minimale besteding is €8,00
 • Bezorgkosten zijn €1,50 en boven de €25, gratis.
 • De bezorgers beschikken niet over een mobiel pinapparaat en hebben niet meer dan €20 wisselgeld op zak (goede zaak, vind ik, omdat je vaak vervelende dingen hoort)
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie