womanizer

Klaarkomen, met de womanizer van Willie.nl!

Klaarkomen deel 2

Een tijdje geleden had ik een artikel geschreven over klaarkomen. Daarin beschreef ik dat ik moeite heb met klaarkomen tijdens de sex en dat de boodschappenlijst, schoonmaken van de wc en het uitlaten van de hond door mijn hoofd schieten. Niet echt bevorderlijk voor de intimiteit met mijn vriend. Maar nu heb ik de womanizer ontdekt!

Rabbit:

Eerst had ik de Rabbit getest van Willie.nl en dat beviel mij super goed!

Ik dacht: ik ga maar eens een stapje verder en heb de Womanizer getest. Ik ga je meenemen in mijn belevingen. Ben je er klaar voor?

womanizer

De Rabbit was echt THE BOMB! Maar op den duur wil je ook wel weer eens een keer wat anders. We willen het natuurlijk wel spannend houden!

Oke, Oke, SM, Bondage en latex vind ik (nog) wat te ver gaan, maar je weet maar nooit! Misschien heb ik de smaak nu wel te pakken?! Ik hield het dus vrij “vroom” en kwam uit op de Womanizer. Een musthave van dit moment! Ik was gelijk geïntrigeerd. Want als blogger zijnde wil je natuurlijk alle musthaves en gadgets uitproberen!

De Womanizer:

Deze stimulator is gemaakt om de clitoris te plezieren. Door een zuignap op de clitoris te zetten en Womanizer aan te zetten, wordt de clitoris dmv zuigkracht en luchtdruk gestimuleerd. Je kunt de snelheid regelen met de fashionable diamanten drukknop. Ze zeggen 100% orgasme garantie!

Ik zeg: Testen dus maar!

De test:

Eerst maar even volledig opladen met de bijgeleverde USB-kabel. We willen natuurlijk niet hebben dat we midden in ons spel naar de oplader moeten zoeken. Dat zou een afknapper zijn, zacht gezegd.

Ik wilde de stimulator eerst weer even uitproberen zonder partner. Ja, wat dat betreft ben ik een beetje preuts. Dus vriend de deur uit, Womanizer erin (oke, dat klinkt in deze context een beetje raar).

Beetje glijmiddel (wat ze ook adviseren) en Hoppakee. Nou ja, hoppakee, ik moest wel eerst even uitvogelen hoe dat ding eigenlijk werkte. Maar toen ik het eenmaal onder de knie had, ging het als een speer!

Het enige is dat mijn clitoris erg gevoelig is en dat het op een gegeven moment een beetje ongemakkelijk was. Pijn deed het niet, maar het was een raar gevoel, minder plezant dan ik dacht. Maar uiteindelijk leverde het wel het gewenste resultaat op, als je begrijpt wat ik bedoel.

Daarna maar eens proberen tijdens de sex. Helaas is dat voor mij niet echt een optie. Ik moest mij goed concentreren waar ik het zuignapje zette en daardoor duurde het langer dan verwacht. Mijn partner vindt dat he-le-maal niet erg, dus die was erg benieuwd hoe het werkte. Ik ben gewoon iemand dat als het te lang duurt, ik snel de lol er niet meer van in zie en aan andere dingen ga denken zoals de afwas en de hond uitlaten. Niet echt bevorderlijk dus. Daarnaast heb ik ook nog het idee dat het te lang duurt voor mijn partner en dat ik mij daar zorgen over maak. Dus ook dat werkt niet echt mee. Uiteindelijk is het wel gelukt hoor! Dat dan weer wel!

womanizer

Conclusie Womanizer:

De Womanizer doet zijn werk, maar is met mij niet echt een geen goeie match, omdat ik te gevoelig ben. De Womanizer is wel een welkome afwisseling in de slaapkamer (of woonkamer, of keuken, of hal, of…. Nou ja, vul zelf maar in!), maar de Rabbit blijft toch echt mijn favo!

Ik geef de Womanizer 3 van de 5 sterren.

2 Reactie's

Geef een reactie