groene vingers

WoodWoolDesign, mijn niet zo groene vingers zijn weer groen!

Wollige cactussen.

Onder mijn kwaliteiten valt helaas niet “de groene vingers”. Alles, maar dan ook echt alles gaat dood bij mij. Heb je een vetplant of een cactus (bijna niet dood te krijgen) die je afschuwelijk vindt? Geef het maar aan mij en binnen 1 week zijn deze planten dood door mijn geoefende handen. Maar daar heb ik een oplossing voor: WoodWoolDesign!

Bloemen en planten

Ik houd van bloemen en mooie planten, maar ik hoef ze niet. Ook niet als verjaardagskado, valentijnsboeket, jubileumpresentje of dankjewelbloemetje. Zonde van je geld, want binnen een paar dagen is er niets meer van over.

Ik dank mijn lieve moeder hiervoor. Zij had ook geen “groene vingers”. Onze tuin (lees postzegel) bij ons ouderlijk huis, was overwoekert met “mooie” bloemen en planten. Daartussen door liep een voetpad (wel geteld 3 stenen) zodat je makkelijk kon “tuinieren”. Ze kon uren bezig zijn met dat ene bloempje (lees onkruid). En trots dat ze was als het er weer “zomerklaar” bij lag!

Maar goed, ik dwaal af. Ik heb dus die “groene vingers” geërfd van mijn moeder (waarvoor mijn dank). Alles gaat dus dood bij mij. Ik heb het echt geprobeerd hoor. Ik heb ze water gegeven, tegen ze gepraat, liefde gegeven en voor ze gezorgd, maar nee, het mocht niet baten.

Maar hoe dan ook, ik wil wel wat groen in mijn huis. De mogelijkheden zijn dus zeer beperkt, totdat ik WoodWoolDesign tegen kwam.

WoodWoolDesign:

De naam zegt het al, WoodWoolDesign (uit Arnhem) ontwerpt en maakt producten van hout en wol. De combinatie van het robuuste van hout samen met het knusse van wol geeft een bijzonder effect. Alles wordt met de hand gemaakt, daardoor heb je altijd een one-of-a-kind product.

Denk bijvoorbeeld aan Gehaakte Cactussen (te verkrijgen in 3 kleur combinaties)! Je hoeft ze geen water te geven, ze prikken niet, hebben (bijna) geen liefde nodig en ze blijven eeuwig mooi! Zoek je dus een bijzonder kado voor bv een house warming? Hoef je niet verder te zoeken!

woodwooldesign

Maar daarnaast heeft WoodWoolDesign ook leuke lampen van een berken stam en een gehaakte kap en voet. Of grof gebreide kussens. Ook is er de mogelijkheid om speciale wensen door te geven. In overleg kan dat dan gerealiseerd worden.

Je kunt op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen door de facebookpagina van WoodWoolDesign te volgen.

Wat vind jij van deze wollige cactussen?

11 Reactie's
 • Jamey
  Geplaatst op 13:49h, 21 januari Beantwoorden

  O wat schattig zeg!

 • Marushi
  Geplaatst op 14:25h, 21 januari Beantwoorden

  Ze zien er echt super schattig uit! -x-

  • Kiki
   Geplaatst op 20:22h, 22 januari Beantwoorden

   en ze staan zo leuk! ik ben er helemaal happy mee

 • Kim
  Geplaatst op 10:01h, 22 januari Beantwoorden

  Aaah wat is dit schattig zeg! Echt perfect inderdaad voor die niet zo groene vingers.

  • Kiki
   Geplaatst op 20:22h, 22 januari Beantwoorden

   ja, dat vond ik dus ook! 😉

 • Mayke
  Geplaatst op 16:01h, 22 januari Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk!!! Ik kende WoodWoolDesign helemaal niet. Geweldig!

  • Kiki
   Geplaatst op 20:21h, 22 januari Beantwoorden

   neem zeker maar eens een keer een kijkje!

 • Linda
  Geplaatst op 20:20h, 03 februari Beantwoorden

  Deze cactussen zijn geweldig!! Ik wil ze ook!

  • Kiki
   Geplaatst op 11:50h, 04 februari Beantwoorden

   ik ben er nog steeds super blij mee! echt de moeite waard!

 • Draadzaken: Die zaken waar het om draait! Lees snel verder:
  Geplaatst op 14:45h, 07 september Beantwoorden

  […] ben absoluut geen planten mens. Onder mijn kwaliteiten valt helaas niet “de groene vingers”. Alles, maar dan ook echt alles gaat dood bij mij. Heb je een vetplant of een cactus (bijna niet […]

Geef een reactie