you and me

Over de hele wereld shoppen, maar dan op 1 unieke locatie: You & Home store!

Shoppen!

Ik ben gek op mooie interieurobjecten en nu kwam ik een geweldig winkeltje tegen genaamd You & Home, waar je zo China binnen stapt of het kleurrijke India of het nostalgische Holland.

You & Me store/ you & home store:

Laatst reed ik door de mooie omgeving van ’s Graveland en kwam ik dit ubercute winkeltje You & Home store tegen in een authentiek pand, waar je echt verborgen schatten tegen komt. Van Chinees porselein en industriële kasten tot Hollands antiek, afgeblust met een vleugje gekkigheid. Een mix van culturen en stijlen maken deze winkel een unieke locatie om even lekker te snuffelen. Daarnaast hebben ze nog een online webwinkel genaamd You & Me store, waar je bijzondere avondkleding voor bijvoorbeeld een bruiloft of een elegant feest kunt kopen.

Waar viel ik voor?

Ik kwam allemaal prachtige spullen tegen, maar mijn oog viel gelijk op een stoel bekleed met geitenhuid. Wat een eyecatcher. Wauw! Ik heb zulke stoelen (afgeleid van de Eames stoel) in het wit om mijn eettafel staan en wat zou het mooi zijn om 1 gekke stoel er tussen te zetten.

you and me

Maar hij staat ook geweldig on his own. Op dit moment heb ik hem op mijn slaapkamer staan. Gemixt met een paar keramieken vazen en een cool vintage kleed. Geweldige combi, vintage, met design en gekkigheid/geit!

you & home

Wat vond ik van You & Home store?

Ik keek werkelijk waar mijn ogen uit toen ik de winkel binnen stapte. Overal zie je de meest prachtige meubels en accessoires staan. Warme mooie kleuren fleuren het geheel helemaal op. Ik zag fantastische klassieke Chesterfield banken staan, maar ook geweldige industriële kasten. Dan heb ik het nog niet gehad over de kleurrijke kussens en de Aziatische lampen die goed tot zijn recht komen in deze omgeving. Natuurlijk hoef je niet perse langs te gaan in de winkel (wat echt wel een aanrader is vanwege de unieke sfeer en omgeving), maar kun je ook heerlijk shoppen in de webshop!

 

 

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie