populair

Populair zijn ja of nee? Een gastblog van inspirationbyuss

Populair zijn.

Vandaag geen normaal artikel over hoe ik jullie tips geef of met jullie recepten deel. Dit keer is het totaal anders. We gaan het hebben over populariteit! Heel veel mensen willen populair zijn, bijna iedereen wel. Naarmate je ouder wordt neemt dat wel af, maar er zij n ook nog volwassenen die ook populair willen zijn. Hier ga ik het vandaag met jullie over hebben.

Wat is populariteit?

Ik vind dit zelf vrij moeilijk om uit te leggen, maar ik ga een poging wagen. Populariteit is afgeleid van het woordje populair, wat betekent dat veel mensen je kennen en dat je meer aanzien hebt. Je bent dan zeg maar bij veel mensen geliefd.

Ik vraag mij dus oprecht af waarom mensen dit zouden willen zijn? Ik had het zelf vroeger ook en ik wilde dat ik veel vrienden had. Nadat ik hier meerdere mensen over hoorde vertellen met een heel andere mening, ben ik er anders over na gaan denken. Hun mening luidt dat je met populariteit niets bereikt. De meeste “vrienden” zijn toch nep en willen je alleen maar vanwege je populariteit.

Zo was ik laatst bij een concert van Ronnie Flex waar hij zei dat je niet populair hoeft te zijn om dingen te bereiken in het leven. Zo denk ik er nu ook over. Later gaan ze niet vragen bij een sollicitatie of je populair was.

De bekende sterren.

Nu ga ik een paar voorbeelden geven: Kijk naar bekende sterren om je heen. Wie is er allemaal onpopulair geweest en kijk waar de meeste van hen nu staan. Neem een voorbeeld aan Taylor Swift. Zij werd vroeger gepest zonder reden, ze was niet populair en nu is ze een van de bekendste zangeressen ter wereld.

Ik wil hiermee duidelijk maken dat je moet stoppen met verlangen naar populariteit. Je bereikt er niets mee. mensen kwetsen je alleen omdat ze nep vrienden zijn. Dus let goed op als je wel populair bent. Ik hoop dat ik jullie hiermee aan het denken heb gezet over dit onderwerp. Wil je meer van ons lezen? Kijk dan op: inspirationbyuss.

D. &  I.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie