sieraden

Sieraden

Omdat ik goudsmid ben en een grote passie voor sieraden heb, heb ik een extra categorie toegevoegd waarin je mee kan lezen over designs en de bijbehorende ontwerpers. Uiteindelijk zal aan Kiki’s Kloset ook een webshop worden gekoppeld met handgemaakte en handgefreesde sieraden. Maar daarover later meer. Voor nu: veel plezier met het ontdekken van mooie, nieuwe sieradenontwerpers(sters) en merken!

Je ziet het steeds meer: het combineren van fijne sieraden. Denk aan dubbellaagse kettingen, arm en een earparty. Fijne sieraden die, als je ze bij elkaar draagt, een echte eyecatcher worden. Ik houd er wel van. Momenteel draag ik een goudkleurige earparty en natuurlijk wilde ik er matching kettingen bij, maar echt goud vind ik niet te betalen, dus op zoek naar een alternatief.

Wij vrouwen (maar natuurlijk ook mannen) houden ervan om ons mooi te maken. Denk aan een make-upje, leuk outfitje en bijpassende sieraden. Over onder andere dat laatste lezen jullie wel vaker wat op mijn blog omdat ik goudsmid ben. Een beroep dat ik op dit moment helaas niet uitoefen, maar er wel plannen zijn om wat voor mezelf te gaan beginnen. Zo ben ik natuurlijk wel altijd op zoek naar leuke en originele sieraden en nu ben ik de geboortebloem kettingen van It's Beautiful tegen gekomen.

Extraordinary jewelery.

Als goudsmid ben ik altijd op zoek naar mooie en unieke sieraden designs en loop graag hoogstaande beurzen af om al het moois te bekijken. Zo was ik in november bij de Sieraad Art Fair en wat voor moois ik daar allemaal tegen kwam. Boy oh boy, om je vingers bij af te likken. 1 designer stak met kop en schouders boven de rest uit en ik wil hem graag in het zonnetje zetten: Into Into.