kiki's kloset

Wie ben ik?

Wie ben ik en waar gaat dit blog Kiki’s Kloset over? Ik zal mij even komen voorstellen:

Ik ben Kiki, woon in het midden van het land en heb een enorme passie voor Sieraden, Interieur, Design, Beauty, Restaurants en alles er om heen.

Vroeger experimenteerde ik al met haar en make-up op mijn barbies, later op mezelf. Soms tot ongenoegen van mijn moeder, want ik wilde ook nog wel eens de schaar in mijn eigen haar zetten.

Mijn passie is in de loop der jaren er niet minder om geworden. Ik heb een enorme kleding, schoenen, sieraden en make-up tic ontwikkeld en mijn kasten puilen daarom ook flink uit (dit komt ook gedeeltelijk dat ik niets kan weggooien, hoor!!).

Kunst vind ik een belangrijk onderdeel in onze cultuur. Stel dat we dit niet zouden hebben, dan zou onze wereld maar saai zijn. Ik ben gek op de Barok stijl, de renaissance stijlperiode, mooie stillevens en portretten, maar ook moderne en abstracte kunst kan mij bekoren zoals in sculpturen en architectuur.

Mooi opgemaakte borden in een restaurant vind ik ook een vorm van kunst. Ik houd erg van lekker eten. Kreeft, Zwezerik, Risotto, Sushi en zelfs hersenen vind ik heerlijk. Maar ook voor een patatje kun je mij wakker maken!

Ik heb de opleiding ‘goudsmeden’ gevolgd in Schoonhoven. Het ontwerpen en maken van sieraden staat nu even op een laag pitje, maar blijft wel een passie van mij. Op dit moment zijn mijn partner en ik een 3D cnc frees aan het bouwen om daarmee in de toekomst sieraden te kunnen frezen. Hier zullen jullie nog veel meer van gaan horen.

Waar gaat Kiki’s Kloset over?

Omdat ik schrijven gewoon erg leuk vind, ben ik dit blog gestart. Hier vindt je leuke reviews over high-end producten, alles op het gebied van interieur en design en lekkere restaurants.

Ik schrijf niet over dat ene makeupje van de Kruidvat (no offense) of dat ene t-shirtje. Ik schrijf meer voor de vrouw (of man) in de leeftijdsgroep van 20 tot 60 jaar. Natuurlijk is iedereen meer dan welkom!!! Dus ben je op zoek naar goede producten, mooie restaurants en leuke interieur vondsten in het ietwat hoger prijsklassement? Dan zit je hier op het goede adres!!!

Kortom een veelzijdig blog met uiteenlopende onderwerpen!

Ik hoop dat ik jullie kan motiveren en inspireren, want dat is toch wel mijn uiteindelijke doel!