Over Kiki’s Kloset

Deze website wordt met liefde en passie beheerd door een creatieve ziel die haar ontdekkingen en ervaringen graag deelt met anderen. Of je nu op zoek bent naar advies over nieuwe sieraden, inspiratie voor het inrichten van je huis, of aanbevelingen voor geweldige eetgelegenheden, je zult hier zeker iets vinden dat je interesse wekt.

Inspiratie

Elk artikel op Kiki’s Kloset is doordrenkt met de persoonlijkheid van de auteur en biedt een frisse kijk op de wereld van elegantie en verfijning. Door de levendige beschrijvingen en boeiende verhalen voelt het alsof je een gesprek voert met een goede vriendin die haar laatste ontdekkingen met je deelt.

Een gemeenschap van liefhebbers

Kiki’s Kloset is niet alleen een website, maar ook een levendige gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal een passie delen voor de mooie dingen in het leven. Hier kun je niet alleen genieten van de inhoud, maar ook deelnemen aan discussies, je eigen ervaringen delen en nieuwe vrienden maken die dezelfde interesses delen als jij.

Ontdek, geniet, deel

Of je nu een doorgewinterde fashionista bent, een liefhebber van design, of gewoon op zoek bent naar nieuwe culinaire avonturen, op Kiki’s Kloset is er voor elk wat wils. Dus kom binnen, laat je inspireren door de schat aan informatie die hier te vinden is, en deel mee in de gezelligheid van deze unieke online community.

35 reacties

 1. Hoi, Kiki ik volg je op instagram en kwam toevalligerwijs op je blog terecht. Erg leuk ik ga hier vaker rondneuzen! Groetjes, Conchita

 2. Hoi Kiki, wat een gezellig blog heb je! Leuk om over een generatie jonger te lezen! Blijven wij als midlifers nog wat bij!

 3. Monique

  Hoi Kiki,wat een leuke blogs!
  Toevallig kwam ik hier terecht via Twitter. Ik zocht gebruikerservaringen van Gladskin en zodoende kreeg ik een van je blogs te lezen.
  Later zag ik je achternaam, legde de link met je voornaam en zag je foto…wij kennen elkaar van het CLV 🙂
  Groetjes Monique (Verbeek)

  • Kiki

   Oh, wat leuk! Ik moest wel even nadenken hoor 😉

   Hoe is het met jouw?

   Maar ik kan je zeker gladskin aanraden!!!

   Groetjes Kiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *