corona proof cadeautjes

Corona proof cadeautjes geven. Hoe doe je dat en waar scoor je ze?

Er schijnt iets van een pandemie in de wereld te zijn, waardoor we onze lieve vrienden en familie minder vaak zien. Ik baal daar enorm van, maar het is wat het is. Zo af en toe wil ik mijn naasten graag eens verrassen, dat deed ik al voor Corona, maar nu is dat wat lastiger. Om ze toch te laten weten dat ik aan ze denk, verstuur ik soms eens wat per post. Natuurlijk kun je een leuke kaart sturen, maar ik ben dan meer van een gek cadeautje of een grappige gadget. Maar waar vind je Corona proof cadeautjes?

Waar kun je leuke Corona proof cadeautjes scoren?

Ditverzinjeniet.nl heeft een zeer ruim assortiment aan cadeautjes en gadgets voor iedereen. Denk aan jouw lieve moeder, gekke oom, zieke vriendin of zwangere buurvrouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Ik heb wat leuke cadeautjes op een rijtje gezet waarmee je iemand kunt verrassen, corona proof, want je kunt ze ook opsturen. Ook kun je tegen een kleine betaling, je cadeautjes laten inpakken door Ditverzinjeniet.nl. Is het gelijk helemaal af.

Qualy: nachtuil sleutelhouder.

Het eerste cadeau is voor mijn vriend. In oktober krijgen we de sleutel van ons nieuwe stulpje en aangezien zijn huissleutels overal rond slingeren, wilde ik daar wat voor verzinnen. Ik kwam deze sleutelhouder tegen in de vorm van een nachtuil. Ideaal voor mijn vriend, zo hebben zijn sleutels een vaste plek in ons nieuwe huisje en loop ik mij niet te irriteren aan rondslingerende sleutels. Ze zijn ook nog eens super cute, want de ogen van de uil staan open als de sleutels eraan hangen en ze zijn gesloten als de sleutels weg zijn. Ze kosten €15,95 p.s.

qualy nachtuil sleutelhouder

Qualy: bos cocktailprikkers.

Dit vond ik een erg leuk en betaalbaar cadeautje voor mijn lieve moeder en stiefvader. Aangezien ze wel houden van iets lekkers bij de borrel (ik heb het niet van een vreemde), leek mij dit wel erg leuk om haar spontaan te verrassen. De cocktailprikkers lijken op een boom die op een grasveldje staan. Ze zijn ook weer makkelijk op te ruimen en nemen niet veel plaats in. Daarnaast zijn ze grappig en passen ze ook nog eens door de brievenbus, dus ideaal om op te sturen en zo iemand mee te verrassen. Hij kost €11,95.

qualy bos cocktailprikkers

Peleg: perzisch tapijt snijplank.

Deze snijplank houd ik voor mezelf, ook omdat ik al de perzische tapijt onderzetters heb. Wat een leuk en originele snijplank. Hij is gemaakt van glas, dus makkelijk schoon te maken na het snijden van al het groente, vlees en fruit. Het is natuurlijk ook leuk om wat kaasjes op te serveren. Het zal hier in ieder geval zeker van pas komen. Hij kost €18,95.

Peleg perzisch tapijt snijplank

Ototo: Theehuisje.

Dit vond ik wel een erg leuk cadeautje voor mijn vriendin die enorm van thee houdt. Iedereen heeft wel een theedoos, maar hoe leuk is dit theehuisje?! Het is een soort dispenser waarbij je het huisje van bovenaf vult en van onderaf de zakjes thee eruit haalt. Dit staat toch origineel en leuk op je (thee)tafel en hij kost €16,95.

ototo theehuisje

Invotis: Gorilla vaas.

Voor een andere vriendin die enorm van bloemen houdt en van kekke spulletjes, kwam ik deze gorilla vaas tegen. Het is gemaakt van keramiek, heeft een schattige afmeting (18 x 18 cm) waardoor het ook leuk staat op bijvoorbeeld je bureau en hij kost €14,95.

invotis gorilla vaas

Bitten: Milkes bierfles/babyfles.

Voor een bevriend stel zocht ik nog een leuk en origineel baby cadeau en die heb ik gevonden hoor! Deze fles in de vorm van een bierfles! Ik moest er zo hard om lachen dat ik hem wel moest kopen. Wat een geinig en origineel cadeautje!! Hij kost €9,95.

bitten babyfles

Wat vind ik van de cadeautjes en gadgets?

Wat een te gekke cadeautjes heb ik weer gevonden bij Ditverzinjeniet.nl. Hier zullen met lieve vrienden en familie van opkijken als dit op hun deurmat ligt. Zo laat ik ze weten dat ik aan ze denk en tover ik een lach op hun gezicht. I love giving corona proof cadeautjes!

Wat vinden jullie van dit soort cadeautjes op je deurmat?
Foto’s zijn gebruikt met toestemming van Ditverzinjeniet.nl
17 Reactie's
 • Lindaschrijfthetop
  Geplaatst op 16:19h, 20 april Beantwoorden

  Ik koop niet snel gekke kadootje. Al hoewel ik wel erg erom moet lachen

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 09:23h, 21 april Beantwoorden

  Oh, wat een leuke dingen allemaal. Die uiltjes en dat theehuisje zou ik zo willen kopen!

 • Deborah
  Geplaatst op 15:35h, 21 april Beantwoorden

  hahaha er zitten weer leuke en originele cadeautjes tussen. Altijd handig als je iets cadeau wilt doen aan iemand die alles al heeft. Er zit vaak erg iets tussen wat aanspreekt en grappig is om te krijgen.

 • Bianca
  Geplaatst op 16:51h, 21 april Beantwoorden

  Het zijn wel originele cadeautjes maar voor mij of mijn gezin zit er niet echt iets tussen 🙂

 • Tania
  Geplaatst op 17:39h, 21 april Beantwoorden

  oh het theehuisje is wel superleuk. dat zou ik al grote theedrinker wel leuk vinden om kado te krijgen

 • Marsha Alvarez
  Geplaatst op 10:11h, 23 april Beantwoorden

  Wat een ontzettende leuke hebbedingetjes zeg. Dat theehuisje is echt te leuk, ik ken genoeg mensen die ik daar blij mee zou maken.

 • Mandy
  Geplaatst op 15:02h, 23 april Beantwoorden

  Naahw! Wat een leuke dingetjes, de gorilla vaas vind ik het leukst

 • Renata Feyen
  Geplaatst op 17:03h, 23 april Beantwoorden

  Dat zou nog wat voor mij zijn zo een theehuisje – ik drink elke dag thee en het is nog leuk ook 🙂

 • Corrina
  Geplaatst op 12:34h, 24 april Beantwoorden

  Leuke originele kadootjes
  Zelf ben ik erg creatief en maak ook van alles en nog wat
  En in deze tijd van leven kadootjes geschikt voor de brievenbus

 • Sherry
  Geplaatst op 20:10h, 25 april Beantwoorden

  Super toffe dingen. Ik ben gek op ditverzinjeniet. Hun spullen zijn erg leuk.

 • Mieke | Miek's Mind
  Geplaatst op 10:34h, 29 april Beantwoorden

  Hier zou je mij niet blij mee maken eerlijk gezegd. Dan heb ik nog liever een cadeaubon die ik later kan inleveren, ook corona proof 😉

 • Gea
  Geplaatst op 09:52h, 03 mei Beantwoorden

  Die cocktail prikkers zijn wel echt uniek zeg! Die zijn wel leuk!

 • rachel
  Geplaatst op 10:54h, 03 mei Beantwoorden

  aah er zitten leuke dingetjes tussen. voor ons zelf dan niet zo maar voor een ander leuk om te geven

 • Melanie Hoogvliet
  Geplaatst op 10:59h, 03 mei Beantwoorden

  Oooh wat een grappig theehuisje! Het zijn niet echt kadootjes waar ik iets mee zou doen maar toch zouden ze een lach op mijn gezicht brengen.

 • Liesbethblogt
  Geplaatst op 10:45h, 05 mei Beantwoorden

  Ik ken dit soort spul, je hebt het niet echt nodig maar het is leuk. De uiltjes hangen die bij je voordeur en hangen er dan ook afstandsbedieningen van de auto aan? Via een systeem wat ik een tas past zijn die dingen dus te kraken waardoor ze in je auto kunnen. Ik koop zelden cadeautjes zoals dit voor iemand maar heb daar 1 keer een opener gekocht die gemaakt was van een .50 kogel.

  • Kiki
   Geplaatst op 15:46h, 13 mei Beantwoorden

   De afstandsbediening van de auto gaat altijd in een metalen kistje, zodat ze het niet kunnen kraken ?

 • Jouvence
  Geplaatst op 16:32h, 06 mei Beantwoorden

  Wat een leuke cadeautjes! Ik dacht ‘die uiltjes moet ik hebben en oh die bos prikkertjes ook! Oh en kijk dat thee huisje!’.

Geef een reactie