GSMpunt

GSMpunt: eenvoudig je telefoon en smartwatch opladen.

Ik heb al jaren een iPhone en momenteel de XS Max. Ik zweer erbij, fijne apps, makkelijk bedienbaar en goed beeld. Nu is de iPhone 12 sinds kort op de markt, maar wat mij verbaasde is dat er geen oplaadkabel standaard bij zit. Why? Ik vind dit raar. GSMpunt heeft gelukkig een breed arsenaal opladers en ik ga er 1 voor jullie testen.

Wat is GSMpunt?

Dit bedrijf bestaat al sinds 2005 en is gevestigd in Almelo. Begonnen op een studentenkamertje en nu uitgegroeid tot 1 van de grootste Nederlandse leveranciers voor telefoons, tablets en accessoires. Naast een breed assortiment aan telefoons en tablets, verkopen ze ook bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld opladers, telefoonhoesjes, geheugenkaarten en bluetooth producten. Alles snel en gratis geleverd tegen een scherpe prijs.

iPhone 12 pro?

Op dit moment heb ik de Apple iPhone XS Max, waar ik enorm blij mee ben, maar binnen niet al te lange tijd mag ik een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik zit te denken aan de iPhone 12 pro. Alleen hoor ik hier gemixte verhalen over. Zo schijnt het dat het niet veel verandert is ten opzichte van de versie ervoor en dat er geen oplaadkabel en oortjes bij geleverd worden. Dit vind ik dus wel een dingetje. Gelukkig kun je die natuurlijk er los bij kopen, maar de iPhone 12 heeft al een leuk prijskaartje aan zich hangen, waardoor het kopen van extra accessoires het nog prijziger maakt. Maar GSMpunt heeft alles in huis op het gebied van Apple accessoires tegen een scherpe prijs.

To charge or not to charge.

We willen onze nieuw aangeschafte iPhone 12 natuurlijk wel opladen. Dat kan met je oude iPhone kabel, maar het zou nog handiger zijn als je tegelijk ook je Apple smartwatch kunt opladen. Een alles in 1 oplader dus. Ideaal, want je hebt niet overal meer die draden hangen en opladers liggen.

 • GSMpunt
 • GSMpunt

Wat is draadloos opladen?

Ik vroeg mij altijd af hoe dit toch kon, maar het is eigenlijk heel simpel. Het wordt namelijk mogelijk gemaakt door inductieve koppeling. Dat wil zeggen dat je telefoon wordt opgeladen zonder een kabel in te pluggen. Ideaal dus om te gebruiken

Conclusie 2 in 1 oplader.

Ik ben er zeer content mee. Het staat leuk op mijn nachtkastje, ik heb niet meer die irritante draden hangen en het laad makkelijk op. GSMpunt heeft ook leuke iPhone 12 pro hoesjes om je nieuwe telefoon goed te beschermen. Zo kun je onbezorgd weer gebruik maken van jouw nieuwe iPhone en andere smartphones.

Zijn jullie al bekend met de 2 in 1 opladers?
Foto’s gebruikt met toestemming van GSMpunt.nl

4 Reactie's
 • Renata
  Geplaatst op 01:28h, 03 december Beantwoorden

  Dat vind ik toch ook dat er standaard een gsm oplader moet inzitten zonder twijfel 😮

 • Jouvence
  Geplaatst op 13:42h, 03 december Beantwoorden

  Het lijkt me eerlijk gezegd erg praktisch! Vooral omdat je niet meer met kabels zit te kloten.

 • Deborah
  Geplaatst op 13:59h, 03 december Beantwoorden

  Super mooi toestel. Ik loop volgens mij nog drastisch achter met mijn 7. Daar is draadloos opladen nog niebij mogelijk.
  Ben het met Renate eens dat als je iets koopt er gewoon een oplader bij moet zitten. Dat ze de oortjes tegenwoordig weglaten oké. Of zorg dat al je apparaten 1 en dezelfde oplader kunnen gebruiken.

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 09:33h, 06 december Beantwoorden

  Nee die kende ik nog niet. En het klinkt ook best een beetje flauw van Apple dat ze een smartphone leveren zonder oplaadkabeltje.

Geef een reactie