posterstore

Posterstore.nl: de trend van nu: een poster wall.

Ik denk dat je het misschien hier en daar al hebt voorbij zien komen: de poster wall (ook wel fotowand of collage wall/wand genoemd). Een verzameling van verschillende (bij elkaar passende) schilderijen, tekeningen en/of illustraties. Ik ben er helemaal weg van en ik vond op Posterstore.nl mooie posters met een bijpassende frame voor mijn poster wall.

Wat is Posterstore.nl?

Posterstore.nl is een online shop uit Zweden waar je de mooiste wanddecoratie vindt. Het is geïnspireerd door Scandinavisch design en daardoor perfect te combineren met vrijwel elke interieurstijl. Kies bijvoorbeeld uit adembenemende natuurposters, gedetailleerde kaarten van steden of de wereld, super schattige illustraties voor de kinderkamer, posters voor in de keuken om bij te watertanden of wanddecoratie van professionele fotografen als Vee Speers, Daniel Casson en Tove Frank. Alles van de beste kwaliteit, bestendigd tegen veroudering door premium papier en inkt en natuurlijk in verschillende formaten te verkrijgen.

Bijpassende lijsten.

Kies gelijk een bijpassende lijst uit en tover jouw poster om tot een waar schilderij waarmee je dus perfect een te gekke poster wall kunt maken. De lijsten zijn in verschillende maten, kleuren en materialen te bestellen. Let er wel op dat je bij ingebruikname van de lijsten, het beschermfolie op de voor – en achterkant van het ‘glas’ verwijdert!

posterstore

Wat is een poster wall?

Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan een collage of verzameling van jouw favoriete ingelijste tekeningen, illustraties, schilderijen en/of posters. Samengevoegd aan de muur.

 • poster wall
 • poster wall
 • poster wall
 • poster wall

Bestellen is easie peasie.

Bestellen is echt pies of keek. Ga naar een poster van jouw keuze en klik op het formaat dat je wenst. Je ziet gelijk onder jouw gekozen poster, alternatieven om mee te combineren. Wil je een lijst eromheen? Ga naar het kopje fotolijsten, kies de kleur/materiaal en het formaat en voeg dit toe aan je winkelmandje. Betalen en klaar is klara. Gratis verzenden boven de €39 en in huis binnen 2 tot 4 werkdagen. Een kind kan de spreekwoordelijke was doen zeg maar.

Mijn poster wall.

Ik wilde graag een ‘roze’ poster wall maken voor in ons nieuwe (nog niet aangeschafte) huisje. Ik vond mooie illustraties met een bijpassende rosé gouden lijst. Een verzameling van mooie abstracte schilderijen gecombineerd met namen van welbekende fashion designers en een paar geïllustreerde tekeningen van vogels en bloemen, verpakt in een mooie rosé gouden lijst. Ik heb de posters nog niet opgehangen, omdat ik dit wil bewaren voor ons nieuwe huis. Wel heb ik ze neergelegd op de grond zodat je een beeld krijgt hoe het uiteindelijk gaat worden. Ik wil het op onze slaapkamer hangen met als achtergrond een diep groene muur. Hoe tof is dat?!

 • posterstore.nl
 • posterstore.nl
 • posterstore

Conclusie Posterstore.nl.

Wat een mooie posters! Ik was wel vergeten om 1 kant van de beschermfolie eraf te halen, waardoor ik alles weer los moest halen om dit alsnog te verwijderen. Maar dit mocht de pret niet drukken. De posters zijn van zeer mooie kwaliteit en de lijsten passen er perfect bij.

Kortingscode!

Wil jij nu ook een poster wall tegen een leuke prijs? Gebruik dan code: kikiskloset35 voor 35% korting (geldig t/m 23 december).

Zijn jullie bekend met de poster wall en zo ja, wat vinden jullie ervan?
Foto’s gebruikt met toestemming van Posterstore.nl
21 Reactie's
 • Lindaschrijfthetop
  Geplaatst op 21:52h, 23 november Beantwoorden

  Wat een leuke posters. Mooi zo alles in de kleur roze.

 • Renata
  Geplaatst op 02:03h, 24 november Beantwoorden

  Ik denk wel dat het een mooi contrast gaat geven op een diepgroene muur – veel plezier met ophangen alvast 🙂

 • Mieke Weijers
  Geplaatst op 12:57h, 24 november Beantwoorden

  Wat een mooi idee. Zeker der laatste foto’s trekken mij bijzonder.
  Ga ik over nadenken.
  Mieke

 • Krystle/Batboy
  Geplaatst op 13:16h, 24 november Beantwoorden

  Ja, ik vind het heel gaaf! Heb ook posters van Posterstore en het was heel moeilijk kiezen! Ik vind dit echt een aanvulling op je interieur!

 • Jouvence
  Geplaatst op 13:19h, 24 november Beantwoorden

  Zo’n poster wall vind ik er zo tof uitzien! Wat heb je prachtige posters uitgekozen.

 • Marsha
  Geplaatst op 18:27h, 24 november Beantwoorden

  Wat een mooie combinaties heb je gemaakt zeg! Staat echt prachtig bij elkaar.

 • jasmina
  Geplaatst op 01:12h, 25 november Beantwoorden

  Gaaf!! Wij gaan binnenkort een fotowall maken met super leuke herinneringen

 • Frederique
  Geplaatst op 12:40h, 25 november Beantwoorden

  Ik wist niet dat daar een hippe benaming voor was, wij hebben al jaren een posterwall haha. Ik vind die van jou erg mooi, mooie kleuren en een mooi geheel zo.

  • Kiki
   Geplaatst op 13:44h, 25 november Beantwoorden

   Ik ben er ook super blij mee

 • Simone
  Geplaatst op 15:12h, 25 november Beantwoorden

  Wat heb je een mooie fotowand gemaakt. Zelf hebben we er ook eentje boven de bank van Posterstore.

 • Deborah
  Geplaatst op 16:56h, 25 november Beantwoorden

  Wat een leuke kortingscode heb je er bij gedaan. Zo kan er precies voor de feestdagen een paar mooie posters aangeschaft worden. Erg handig om een kamer op te fleuren.

 • Fleur
  Geplaatst op 17:25h, 25 november Beantwoorden

  Mooie kleuren zo samen! Ik ben gek op dit soort posterwinkels. Ik kan uren plaatjes kijken

 • Caroline
  Geplaatst op 12:31h, 29 november Beantwoorden

  Ja ik vind de poster wall een leuke twist aan je interieur geven. Zelf heb ik het niet maar ik zie het graag bij anderen.

 • rachel
  Geplaatst op 11:45h, 30 november Beantwoorden

  heerlijk die mooie kleuren 😀 ik vind het altijd leuk die posters bij andere aan de muur 😀 voor mijzelf vind ik dan weer een foto mooier

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 08:03h, 01 december Beantwoorden

  Ik zie hem op diverse blogs voorbij komen en vind het echt prachtig. Ik zou zeker zelf wel zo’n psoter wall willen hebben.

 • Sherry
  Geplaatst op 08:27h, 01 december Beantwoorden

  Wauw wat een super mooie collectie is dit. Die moet ik ook hebben in mijn nieuwe huis.

 • Caroline
  Geplaatst op 18:53h, 07 december Beantwoorden

  Ja de poster wall, ik noem het in mijn blogs ook wel wall candy, ken ik zeker en is na al die jaren nog steeds niet over zijn hoogtepunt heen.

 • Sandra
  Geplaatst op 07:25h, 08 december Beantwoorden

  Wat een mooie selectie! Ik heb er ook van en ben er supertevreden mee

Geef een reactie