Hair Jazz: laat je haar weer groeien als nooit tevoren.

hair jazz

Anderhalf jaar geleden besloot ik om mijn haar af te knippen. Ik vond het destijds een weloverwogen keuze. Maar dat veranderde na een paar maanden. Ik kreeg de “moeke kapsel” vibe (lees: lekker kort, pittig kapseltje). Tijd om weer mijn haar te laten groeien, maar wat gaat dat langzaam! Duurt mij te lang, dus op zoek naar een oplossing om mij haar een boost te geven. Hair Jazz to the rescue?!

Afknippen.

Laat ik vooraf beginnen met uitleggen waarom ik mijn haar destijds heb afgeknipt: Ik heb krullen, waar ik enorm blij mee ben, maar het heeft verschrikkelijk veel onderhoud nodig. Dus deed ik het maar altijd in een knot. Als ik het dan los had, was het pluizig en leek ik een soort van ontplofte poedel. Klaar was ik ermee. Afknippen die handel was de conclusie. Op zich was ik er erg blij mee, maar ik kreeg heimwee naar mijn lange lokken. Laten groeien dus maar weer!

Wat is Hair Jazz?

Het Franse merk, Hair Jazz heeft producten ontwikkeld die er voor zorgen dat jouw haar sneller groeit en optimaal wordt verzorgt. Zowel van buitenuit als van binnenuit. Met ingrediënten als: sojaproteine, eierschaalextract en chitine wordt de haargroei gestimuleerd. Tevens bevatten de producten geen SLES, silicone, parabenen of hormonen. Dit is ook ideaal voor krullend haar.

Hoe te gebruiken?

Gebruik de Hair Jazz shampoo om de 2 á 3 dagen en breng het alleen aan op de hoofdhuid bij de haarwortel (zo bereikt de shampoo het beste de haarzakjes). Masseer het licht in en laat het een kleine twee minuten inwerken. Uitspoelen met warm water. Daarna behandel je de punten met een haarmasker. Omdat het haar van nature uit al vettig is, breng je het masker aan vanaf oorhoogte naar beneden. Laat het 3 minuten inwerken en spoel ook dit goed uit. Daarna spray je de lotion rechtstreeks op de natte hoofdhuid en masseer je het in gedurende een kleine 2 minuten. Dit spoel je NIET uit. Je kunt daarna eventueel nog het serum op handdoekdroog haar (voornamelijk in de punten) aanbrengen voor intensieve vochtinbreng.

 • shampoo
 • haarmasker
 • lotion
 • serum

Hair Jazz haarvitamine.

Als extra slik ik nog de Hair Jazz haarvitamine voedingssupplementen. Met ingredienten als: hyaluronzuur, keratine, koper, zink, collageen en mineralen, wordt je haar (en huid) van binnenuit verzorgt en versterkt. Neem twee tabletten elke ochtend na het eten en gebruik het voor minimaal 30 dagen achter elkaar.

hair jazz vitamines

Conclusie Hair Jazz.

Mijn haar is gegroeid, zoals je op de foto’s kunt zien. Daar ben enorm blij mee. Ik heb ook echt wel het idee dat het sneller is gegroeid dan normaal. Ik heb krullen (niet goed te zien zo op de foto, omdat ik het helemaal nat, glad had gekamd), vandaar dat het niet heel goed te zien is dat het echt best wel is gegroeid.

 • hair jazz
 • hair jazz

Helaas heb ik wel meer haaruitval dan anders. Dit komt niet door de Hair Jazz producten, maar doordat ik behoorlijk wat stress heb de laatste tijd. Ik denk dat daar geen één tablet, serumpje of shampootje tegen zal werken. Verder merk ik wel dat mijn haar wat aan de vettige kant blijft met deze producten. Dat vind ik jammer, want daardoor was ik i.p.v. 2 x per week mijn haar, nu 3 x per week. Wel vind ik dat je echt niet veel nodig hebt van de producten.

Kortingscode.

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar deze producten. Bestel ze nu met 15% korting met deze unieke code: Hairjazz15

Kennen jullie dit merk en/of gebruiken jullie supplementen om je haar te laten groeien?

29 reacties

 1. Ik ken dit merk niet, nu heb ik zelf ook dat mijn haar erg snel groeit, wel heb ik nu ook erg last van haaruitval. Je ziet duidelijk dat het gegroeid is bij jou.

 2. Wauw het het is inderdaad echt al gegroeid! Hoe veel tijd zit er tussen de twee foto’s? Ik ben wel benieuwd. 🙂

 3. Ik ken dit merk niet, maar lijkt mij wel fijn. Zeker omdat je altijd zo’n periode tussen kort en lang haar hebt, maar je zo snel mogelijk vanaf wilt

  • Kiki

   ja, inderdaad. het schiet gelukkig nu aardig op 😉

 4. Ik heb altijd het idee dat dit soort dingen niet werkt! Maar fijn dat je toch wel een positief effect lijkt te bemerken. En sterkte met de stress!

 5. Wauw wonderspul zo te zien 😍heb nu een fase van haaruitval (Na m’n zwangerschap) over een paar weken heb ik gelukkig m’n volle bos weer en groeit het ook mega snel vanzelf al 🙈mag zeker niet klagen

 6. Ik vind de vormgeving overigens ook top, met zo’n pipetje! Dat lijkt me handig bij het aanbrengen.

 7. Mieke | Miek's Mind

  Ik ben bekend met het merk, maar voor mij had het geen verschil gemaakt. Daarom ook niet echt fan van de items

  • Kiki

   misschien is dit dan zeker een goede optie voor je

 8. haha het shirtje op de foto is echt handig om je groei bij te houden 🙂
  Ik ben niet bekend met dit spul en het merk.
  Wat ik handig vind is het pipetje zodat je makkelijk kunt aanbrengen. Maar dan nog wel veel werk hoor!

  • Kiki

   zeker veel werk, maar ja, wie mooi wilt zijn ….. 😉

 9. Klinkt goed zeg! Zodra ik bevallen ben wil ik echt aan de slag met mijn haar. Want het is nu echt een droog bosje stro 🙁

 10. ik ken het merk maar het haalt niet veel uit 😉 vier mensen uit mijn omgeving hebben het gebruikt en mijn nichtje en helaas

 11. Jammer dat je haar er vettig van wordt. Dat is voor mij echt een reden om het niet te gebruiken.

 12. Ik wist niet dat zoiets bestond dus had er nog nooit van gehoord, maar is best iets om te onthouden 🙂

 13. Thaïs Dujardin

  jazz hairmasker is een super goed product…maar nu kan ik deze specifieke pot(witte pot met wat roze in) nergens meer vinden…online enkel nog afbeeldingen….dus ben ik zeer teleurgesteld ;-(
  Dus indien iemand weet waar deze nog wel te vinden is…..dan verneem ik dat zeer graag.

 14. Samira

  Heey kiki
  Ik gebruik hair jazz en het werkt echt hou er zo van
  Weet u mischien waar ik deze hair jazz kan kopen ??
  er is nu een niewe hair jazz uitegekomen en ik kan deze nergens vinden
  En wil graag deze want deze werkt echt heel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *