Selected Jewels, speciaal voor jouw geselecteerd.

selected jewels

Sieraden combineren.

Al enige tijd loop ik met het idee om meerdere zilveren armbanden bij elkaar dragen, maar ik vond het vrij prijzig. Nu kwam ik Selected Jewels tegen en daar heb ik gevonden wat ik zocht.

Wat is Selected Jewels?

Dit Nederlandse merk maakt zilveren sieraden (925 sterling) van zeer goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Armbanden, ringen, oorbellen en colliers, alles is te vinden. Met leuke namen als Liza, Nora en Lynn, zijn de verschillende lijnen onder verdeeld. Tevens kun je leuke persoonlijke sieraden kopen met initialen. Leuk om cadeau te geven of om lekker zelf te houden.

Mijn wens: armbanden.

Ik wil dus al een tijdje een aantal zilveren armbanden om mijn arm. Misschien ken je het wel, het heeft namelijk een beetje de Ibiza vibe. Veel armbanden die goed met elkaar combineren. Maar ja, zoals ik al eerder aangaf, zilveren armbanden (en dan vooral van die brede) zijn vrij kostbaar.

Op zoek dus naar betaalbare varianten. En jawel hoor, gevonden! Selected Jewels heeft een behoorlijk uitgebreid assortiment, van fijn tot grof, met of zonder steentjes of met een figuurtje zoals een veertje of een kruisje. Ik zocht simpele armbanden variërend van grof naar fijn. Ik wilde geen steentjes of figuren.

Schakels in overvloed.

Allerlei soorten schakels bij elkaar vond ik wel leuk. Een jasseron, gourmetschakel of een figaro. Lekker variëren maar. Bij sommige kon je ook een maat kiezen. Ik ben gegaan voor maat 19. Dit is eigenlijk de standaard maat voor een vrouwen armband.

selected jewels

De keuze is reuze.

Mijn oog (of ogen) is (zijn) gevallen op een brede gourmet schakel armband, een fijner model gourmetschakel, een balletjes armband, een soort figaro schakel-armband en een armband met kleine balkjes.

Die laatste vond ik alleen wat te iellig bij de rest, dus die ga ik er niet bij doen, maar ik ga er een vriendin enorm blij mee maken denk ik.

selected jewels

Oorbellen.

Ook heb ik enorme leuke zilveren oorbellen gevonden voor €19,95. Ik droeg nooit lange oorbellen, maar sinds kort ben ik toch overgestapt en draag ze nu regelmatig.

selected jewels

1 nadeel.

Ik heb wel 1 nadeel gevonden van zoveel armbanden bij elkaar: als ik lekker aan het typen ben, word ik een beetje gek van het geluid van de armbanden op het tafelblad. Maar dat nemen we maar voor lief, want ik ben heppie de peppie.

Let op: ze hebben een te gekke Black Friday actie met 20% korting! Wees er snel bij, actie loopt nog maar kort.

26 reacties

  • Kiki

   en die oorbellen zitten ook fijn, niet te zwaar etc

 1. haha ja dat typen mat armbanden om herken ik helemaal. Ik ben ook dol op de Ibiza style en draag ook vel armbanden en zo. Te leuk. Ik vind deze erg mooi. Ik ga er snel even kijken.

 2. Frederique

  Hartstikke leuk, ook de oorbellen! Ik houd van veel armbanden bij elkaar dragen.

 3. super leuk maar ik pas geen sieraden hihi zelfs de kindermaatjes zijn te groot maar leuk en mooi vind ik het wel

  • Kiki

   oh, wat jammer zeg, en kleiner laten maken bij een juwelier/goudsmid?

 4. Anja

  Wat leuk dat het een Nederlands merk is. Ik vind de armbanden persoonlijk iets te grof, ik zou meer voor fijne sieraden kiezen, maar ze staan je wel.

 5. Die oorbellen zijn echt heel leuk. Helaas zijn mijn gaatjes een beetje uitgescheurd, waardoor ik alleen nog maar knopjes kan dragen.

 6. Ik vind die laatste oorbel bijzonder leuk! Mooi zo’n hanger die echt door je oor hangt als het ware.

 7. Wat mooi allemaal zeg! Dit wou ik vroeger ook heel graag, en ook die armbanden met die bedeltjes eraan. Helaas is het niet echt super handig voor mijn werk.

  • Kiki

   het is soms irritant, maar ik neem het maar voor lief 😉

 8. Supermooi! Ik hou hiervan, zeker ook de wat grovere schakels. Maar kan me inderdaad wel voorstellen dat het soms wat irritant klinkt 😉

 9. Wat leuk zeg, die sieraden passen goed bij elkaar. Voor mij geld hoe minimalistischer, hoe beter

 10. Mandy

  Wauw! Ik vind zulke armbanden echt mooi, heb zelf 2 schakel om nu, een pandora bedel armbandje en een kralen armbandje, vind volle polsen echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *