tv meubel

Tv meubel: net even anders dan anders, maar hoe?

Ja ja, het is zover, mijn vriend en ik hebben een huis gekocht! 23 december kregen we het verlossende woord dat wij het waren geworden. We konden 2020 op geen betere manier afsluiten. Nu gaan we rustig kijken hoe we alles willen gaan inrichten. Ik neem je nu alvast mee op onze zoektocht naar een tv meubel.

Tv meubels in alle soorten en maten.

Eigenlijk is de woonkamer (en dus ook het tv meubel) het centrum van jouw huis. Daar komt alles samen om lekker te borrelen, tv te kijken en te ontspannen, maar ook om herinneringen te maken en goede gesprekken te voeren. Een mooi tv meubel is dan ook erg belangrijk om rust en ruimte te creëren. Heel handig om alle snoertjes, modems en andere elektronica in op te bergen zodat je rust in je woonkamer krijgt.

Je hebt tv meubels in alle soorten en maten. Denk aan staand, hangend of zwevend in verschillende stijlen als modern, Scandinavisch, klassiek of retro. Voor ieder wat wils eigenlijk.

 • Scandinavisch tv meubel
 • tv meubel
 • tv meubel
 • klassiek tv meubel
 • modern tv meubel
 • zwevend tv meubel

Onze voorkeuren.

Ik zeg wel ‘onze’ voorkeuren, maar laat ik eerlijk zijn, het zijn eerder ‘mijn voorkeuren’. Ik houd van ‘anders dan anders’, ’think outside the box’ zeg maar. Mijn stijl is dan ook ‘eclectisch’ (of zoals ik vaak zelf zeg: een bij elkaar geraapt zooitje, maar wel mijn zooitje) en van mijn vriend ‘modern’. Dit zal vast en zeker gaan botsen, dus moeten er compromissen gesloten gaan worden, alleen ben ik daar niet heel erg goed in helaas.

Nu ben ik helemaal verliefd op de nieuwe ‘Frame’ tv van Samsung. Dit is een tv die je aan de muur hangt en wat gelijk als schilderij dient. Ben je gelijk af van dat lelijke zwarte scherm en het is ook nog eens stijlvol. Maar ja, je moet wel alle elektronica wegwerken. Bij Perfecthomeshop hebben wij een paar mooie tv meubels gezien die zeker kans gaan maken voor in ons nieuwe stulpje.

Wat is Perfecthomeshop?

Perfecthomeshop.eu vindt dat iedereen een mooi en fijn thuis verdient. Want immers is een thuis geen plek, maar een gevoel. Dit Nederlandse online woonwarenhuis is in 2016 opgericht waar je meubels en woonaccessoires kunt bemachtigen voor een eerlijke en vriendelijke prijs. Doordat alle producten zelf worden geproduceerd kunnen ze de kwaliteit en prijs waarborgen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Onze favorieten.

Ik wilde het liefste een hangend tv meubel. Het voordeel hiervan is dat de woonkamer groter lijkt, omdat je de gehele vloer ziet. Gelukkig was mijn vriend het hier gelijk mee eens. Allebei hadden we een paar mooie tv meubels gezien en wonder boven wonder vonden we één meubel, alle twee mooi.

tv meubel

Strak en modern voor mijn vriend, apart en anders voor mij. Alle elektronica is mooi weggewerkt en opgeruimd. Leuk detail vonden wij de LED verlichting. Over de kleur zijn we nog niet uit. Wit vinden we mooi, maar hij is ook in houtlook verkrijgbaar. Dat wordt dus nog even discussiëren hier.

Wat vinden jullie van deze tv meubels en waar gaat jullie voorkeur naar uit?
Foto’s geplaatst met goedkeuring van Perfecthomeshop.eu.
Tags:
7 Reactie's
 • Lindaschrijfthetop
  Geplaatst op 18:21h, 19 januari Beantwoorden

  Wij hebben een staand tv meubel in indusstriele stijl hout in combi met zwart.

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 09:52h, 20 januari Beantwoorden

  Tv meubels zijn lastige dingen vind ik altijd. Vaak zijn ze zo lelijk. Ik heb er nu eentje in fifties stijl van de kringloop waar ik wel blij mee ben.

 • Mieke Weijers
  Geplaatst op 10:48h, 20 januari Beantwoorden

  Een mooi tv. Meubel is een eye catcher in je woonkamer altijd weer een moeilijk punt want je moet er wel een tijdje meedoen en van genieten.de zwevende tv met hangend meubel eronder is erg mooi ik denk ook tijdloos. Is belangrijk.
  Sterkte met keuzes maken
  Mieke

 • Rachel
  Geplaatst op 11:05h, 20 januari Beantwoorden

  onze tv hangt aan de muur maar daar onder hebben we een lang dressoir met led verlichting eronder. een zwevend dressior hebben wij ook gehad maar vonden we toch niet ons ding

 • ingrid
  Geplaatst op 12:56h, 22 januari Beantwoorden

  wij hebben een vrij lange en lage. De TV staat erop. en erin liggen de dvd’s voor de kinderen

 • Marsha
  Geplaatst op 15:19h, 09 februari Beantwoorden

  Vroeger wou ik ook zo’n hangend meubel, maar uiteindelijk zijn we toch voor een andere stijl gegaan. Maar ik vind het nog steeds heel mooi.

 • Renata
  Geplaatst op 01:55h, 10 maart Beantwoorden

  Wij hebben daar ook over gedacht zo een hangend meubel te pakken, maar zijn uiteindelijk er niet voor gegaan 🙂

Geef een reactie