verhuizen

Verhuizen, the horror!! Of kan het ook anders?! Yes, please!

Verhuizen

Wat vind ik dat toch een hel: verhuizen! Zo veel te regelen, natuuuuurlijk loopt alles niet zo als je het zou willen, dingen breken en bij het uitpakken mis je altijd weer spullen. En dan heb ik het nog niet gehad over de troep, verhuisdozen die over blijven en de hele rataplan weer installeren. Pffff, mij niet gezien. De stress en the horror is too much!

Mijn eerste keer verhuizen:

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik woonde op kamers en ging bij mijn (nu ex) vriend wonen. Even voor de duidelijkheid: ik had dus maar 1 kamer van 5 x 7 meter. That’s it. Maar boy oh boy, wat kan een mens veel zooi hebben.

In de ochtend naar mijn kamer gereden, samen met twee vrienden en mijn ouders. Ik dacht nog, dat hebben we zo gepiept. FF inpakken, in de auto gooien en that’s it. Mooi niet dus he! Inpakken hebben we dus al de drie kwart van de dag over gedaan en daarna alles in de auto’s proppen (of course had ik niet genoeg ruimte om alles te vervoeren, dus werd het letterlijk proppen) en vervoeren. Natuurlijk op de plaats van bestemming alles weer uitladen en uitpakken. Uiteindelijk ben ik daar nog 2 dagen mee zoet geweest. Ik had dus maar 1 kamer, stel je voor dat je een heel huis hebt! Pffff, ik moet er niet aan denken, schiet nu al in de stress.

Verhuisbedrijf:

Nu kan die stress allemaal uit handen genomen worden. Maar door wie en is dat niet enorm duur? Verhuisbedrijf Hilversum en verhuisbedrijf in Amersfoort kunnen je daarbij helpen! Hun werkgebieden zijn o.a. Utrecht, Amersfoort, Woerden, Hilversum, Maarssen en Nieuwegein.

verhuizen

Als eerste kun je online een offerte aanvragen (het kan al vanaf €80!), zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarna komen er gediplomeerde verhuizers om jouw verhuizing in goede orde te laten verlopen. De volgende taken nemen ze op zich:

 • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
 • Transport van alle goederen
 • Monteren van meubels e.d.
 • Afvoeren van afval

Het enige wat jij moet doen is sit back and relax (als dat mogelijk is natuurlijk)! Nou, oke, er zijn wel een paar taken die je nog zelf moet doen, waaronder de dozen merken waar wat in moet en waar wat weer heen gaat. Dat is wel zo makkelijk voor de verhuizers en voor jou! Maar voor de rest geen gedoe, geen afval, geen slapeloze nachten en geen stress!! Wanneer kan ik gaan verhuizen? Ik heb er nu al zin in!

Tags:
16 Reactie's
 • Mirjam
  Geplaatst op 14:29h, 08 november Beantwoorden

  Wij hebben toendertijd alles zelf gedaan, maat een verhuisbedrijf lijkt me toch ook wel heel erg handig!

 • nicole
  Geplaatst op 14:49h, 08 november Beantwoorden

  Dat klinkt wel fijn relaxed inderdaad. Ik vind verhuizen altijd een boel gedoe. Hoe goed ik het ook voorbereid. Aan het eind heb je toch altijd zo’n moment van ‘Blegh!’

 • Cindy
  Geplaatst op 15:13h, 08 november Beantwoorden

  Ik heb maar 1x moeten verhuizen van mijn kamer van mijn ouderlijk huis naar mijn huidig huis samen met mijn man. Dat valt mee kwa spullen meesleuren. Maar ik zou denk ik wel als ik zou verhuizen ook zo’n dienst nemen. Want met een peuter en toekomstige baby lijkt me dat net iets gemakkelijker

 • Susan
  Geplaatst op 18:47h, 08 november Beantwoorden

  Verhuizen is een hele happening! Zou het alleen NOOIT uitbesteden aan een verhuisbedrijf maar da’s persoonlijk; wil gewoon alles zelf doen altijd. Haha…

 • Joanne
  Geplaatst op 20:08h, 08 november Beantwoorden

  Het lijkt me heel spannend om te verhuizen. Zeker als je op een gegeven moment het overzicht een beetje kwijt bent, haha!

 • Charlotte
  Geplaatst op 21:28h, 08 november Beantwoorden

  Oh ik moet er niet aan denken om te verhuizen. Onze zolder is echt een verzamelplaats van zooi. Ooit ga ik hem opruimen… Ooit…

 • Evelyne
  Geplaatst op 21:45h, 08 november Beantwoorden

  Een heuse klus, maar als je het zo omschrijft is het wel leuk om te verhuizen 🙂

 • Laura
  Geplaatst op 21:56h, 08 november Beantwoorden

  Verhuizen is inderdaad heel lastig en vooral vermoeiend! Wel vind ik het zelf super leuk, zeker als het einde in zicht komt en decoreren is echt mijn ding! Leuk om te lezen over jouw eerste keer verhuizen!

 • Jessica
  Geplaatst op 22:48h, 08 november Beantwoorden

  Gelukkig heb ik alleen maar enkele tassen hoeven te verhuizen naar mijn man. Verder nooit aan verhuizen gedaan en zie het eigenlijk ook niet zitten haha.. Ben blij dat mijn man al in een mooie eengezinswoning woonde in een goede wijk waar we konden blijven wonen.

 • Heleen Verhoef
  Geplaatst op 23:44h, 08 november Beantwoorden

  Oh verhuizen, praat me er niet van! Ookal plan je alles perfect, ik vind t een en al stress en weet ook nooit waar ik moet beginnen. Ben al best vaak verhuisd maar blijft gedoe. Een verhuisbedrijf inhuren klinkt ideaal, maar ze zitten dan wel ook aan hele persoonlijke spullen. Al daarom al zou ik toch wel twijfels hebben….

 • Marie-Lise (Reislustig.be)
  Geplaatst op 00:12h, 10 november Beantwoorden

  Oh, ik zou – als alles goed gaat – eind januari verhuizen. Misschien moet ik ook eens horen bij een verhuisfoima…

 • Fleur
  Geplaatst op 01:18h, 11 november Beantwoorden

  Wij zijn 2 jaar geleden verhuisd en uiteindelijk ook alles zelf gedaan. Voorlopig blijf ik zitten waar ik zit, want een rot klus is verhuizen!

 • Emma
  Geplaatst op 13:21h, 11 november Beantwoorden

  Als kind heb ik vier keer verhuisd en dat was altijd een heel gedoe. Dit lijkt me lekker simpel.

 • nicole
  Geplaatst op 12:49h, 12 november Beantwoorden

  Ik vind het handig dat je uit diverse diensten kunt kiezen! Zo kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

 • Krystle
  Geplaatst op 19:50h, 12 november Beantwoorden

  Ik vind verhuizen vreselijk, maar hebben nooit een bedrijf ingehuurd. Gelukkig weet mijn man van aanpakken. Ik weet echt nooit waar ik moet beginnen.

 • Nathalie - Volgmama
  Geplaatst op 01:38h, 13 november Beantwoorden

  Wij hebben nu eindelijk ons stekkie gevonden en zou nooit meer willen verhuizen..

Geef een reactie