verhuizen

Verhuizen, the horror!! Of kan het ook anders?! Yes, please!

Wat vind ik dat toch een hel: verhuizen! Zo veel te regelen, natuuuuurlijk loopt alles niet zo als je het zou willen, dingen breken en bij het uitpakken mis je altijd weer spullen. En dan heb ik het nog niet gehad over de troep, verhuisdozen die over blijven en de hele rataplan weer installeren. Pffff, mij niet gezien. De stress en the horror is too much!

Mijn eerste keer verhuizen.

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik woonde op kamers en ging bij mijn (nu ex) vriend wonen. Even voor de duidelijkheid: ik had dus maar 1 kamer van 5 x 7 meter. That’s it. Maar boy oh boy, wat kan een mens veel zooi hebben.

In de ochtend naar mijn kamer gereden, samen met twee vrienden en mijn ouders. Ik dacht nog, dat hebben we zo gepiept. FF inpakken, in de auto gooien en that’s it. Mooi niet dus he! Inpakken hebben we dus al de drie kwart van de dag over gedaan en daarna alles in de auto’s proppen (of course had ik niet genoeg ruimte om alles te vervoeren, dus werd het letterlijk proppen) en vervoeren. Natuurlijk op de plaats van bestemming alles weer uitladen en uitpakken. Uiteindelijk ben ik daar nog 2 dagen mee zoet geweest. Ik had dus maar 1 kamer, stel je voor dat je een heel huis hebt! Pffff, ik moet er niet aan denken, schiet nu al in de stress.

Verhuisbedrijf:

Nu kan die stress allemaal uit handen genomen worden. Maar door wie en is dat niet enorm duur? Verhuisbedrijf Hilversum en verhuisbedrijf in Amersfoort kunnen je daarbij helpen! Hun werkgebieden zijn o.a. Utrecht, Amersfoort, Woerden, Hilversum, Maarssen en Nieuwegein.

  • verhuizen
  • verhuizen

Als eerste kun je online een offerte aanvragen (het kan al vanaf €80!), zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarna komen er gediplomeerde verhuizers om jouw verhuizing in goede orde te laten verlopen. De volgende taken nemen ze op zich:

  • Inpakken en uitpakken van de verhuisdozen
  • Transport van alle goederen
  • Monteren van meubels e.d.
  • Afvoeren van afval


Sit back and relax!

Het enige wat jij moet doen is sit back and relax (als dat mogelijk is natuurlijk)! Nou, oké, er zijn wel een paar taken die je nog zelf moet doen, waaronder de dozen merken waar wat in moet en waar wat weer heen gaat. Dat is wel zo makkelijk voor de verhuizers en voor jou! Maar voor de rest geen gedoe, geen afval, geen slapeloze nachten en geen stress!! Wanneer kan ik gaan verhuizen? Ik heb er nu al zin in!

Foto geplaatst met goedkeuring van Pixels en VBU
Geen reactie's

Geef een reactie