buitenvloerkleed

Buitenvloerkleed: Die spoort echt niet! Een vloerkleed voor buiten?!

Een vloerkleed voor buiten

Vloerkleden, je hebt ze in alle maten, soorten en kleuren. MAAR wat je misschien nog niet wist is dat er ook vloerkleden voor buiten zijn!!! Oftewel een buitenvloerkleed! Nu hoor ik je denken: die is gek geworden! Maar nee, (nou, misschien een beetje dan!) het is echt waar!

Die spoort niet!

Oké, ben je een beetje bekomen van de spreekwoordelijke schrik? Er zijn dus vloerkleden voor buiten! Yep, echt waar. Ik was ook verbaast, maar ach, waarom niet, zou ik zeggen. Een buitenvloerkleed is gemaakt van synthetische materialen zoals bv 100% polypropyleen, waardoor ze bestand is tegen de weersperikelen van ons koude kikkerlandje: Nederland! Je hoeft je dus geen zorgen te maken als het kleed in de stromende regen ligt!

buitenvloerkleed

Maar waar koop je mooie buitenkleden?

Ik heb een site gevonden die deze kleden aanbiedt tegen hele mooie prijzen: De Woonwinkelier (anno 2019 ‘Volero’ genoemd). Zij hebben producten van hoge kwaliteit in de categorieën vloerkleden, lampen, behang, stoelen en tafels. Een veelzijdige webshop dus! Daarbij hanteren ze scherpe prijzen! Hoe doen ze dat? Ze hebben een niet al te groot assortiment (scheelt weer in opslag etc), kopen vaak in (dat betekent lagere prijzen) en dit wordt weer doorberekend naar de consument! Winst voor beide partijen dus!

Het assortiment zal wel karig zijn?

Nou, nee dus! Juist niet! Het verbaasde mij eigenlijk ook wel, maar de keuze is reuze! De afmetingen beginnen bij 80 x 150 cm. Dan heb je al een vloerkleed voor €29,95! Ja, mijn mond viel ook al open. Die prijs!!! Het grootste kleed heeft een afmeting van 185 x 185 cm en kost €159,95.

Maar goed, dan hebben we natuurlijk nog het assortiment. Is dat wat? Yep! Je hebt de keuze uit een effe kleed, maar ook meerdere designs zoals bv patchwork, oosters en grafisch, waarbij deze zwarte my all time favoriet is. Easy to use, easy to clean!

Waarom een buitenvloerkleed?

Een vloerkleed voor buiten is ideaal om je tuin en/of terras op te fleuren! Daarnaast geeft het meer comfort en is het een fantastische plek om kinderen te laten spelen. Een buiten vloerkleed is makkelijk in onderhoud! Gewoon even afnemen met een natte doek. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het kleed binnen te gebruiken. Waarom niet zou ik zeggen! Je kunt er alle kanten mee op!

Stap uit je comfortzone en breng comfort in je tuin!!

Tags:
,
3 Reactie's
 • Een welbesteed, fantastisch Vintage vloerkleed voor elk interieur!!
  Geplaatst op 15:42h, 08 augustus Beantwoorden

  […] hele mooie prijzen: De Woonwinkelier! Jullie hebben al eerder kunnen lezen over deze webshop, op mijn blog. Toen had ik het over buiten vloerkleden. Maar ze hebben meer producten in hun shop zoals lampen, […]

 • nicole
  Geplaatst op 08:26h, 31 mei Beantwoorden

  Ik vind een vloerkleed voor buiten zeker een leuk idee. Je kunt er echt een zithoek mee maken lijkt me!

  • Kiki
   Geplaatst op 10:14h, 31 mei Beantwoorden

   ja, inderdaad! mooi tuinsetje erop, vuurkorfje erbij en genieten maar

Geef een reactie