Lief dagboek en mijn meest gênante verhalen.

lief dagboek

Lief dagboek:

Ik zat van het weekend eens door mijn oude dagboek te bladeren (ja ja, van die dagboeken die dus beginnen met “lief dagboek” en daarna volgt het meest gênante gedeelte: “ik ben verliefd op….”!!!!).

Er was wel een idee geboren, wat als ik jullie nou eens (zo af en toe) mee terug neem naar mijn verleden? Wat maakte ik mee, wat deed ik, wat was toen hip en happening etc. Lijkt jullie dat wat?

Ik zal eens mijn 20 mei 1992 erbij pakken:

Begin quote:

“Lief Dagboek,

Ik ben vandaag behoorlijk duizelig, maar toch ook best ben wel fit. Raar! En ik ben flink misselijk. Moet ik misschien ongesteld worden? Dat zal dan de eerste keer zijn. Pffff, eindelijk, want ik ben volgens mij al heel laat! Al mijn vriendinnetjes zijn al ongesteld geweest. Best spannend hoor! Maar ik krijg dan wel gebak van mam! Om het te vieren!

Veel liefs ,

Kiki

P.s. Ik ben nog steeds op Mister X.”

Eind quote

(namen zijn gewijzigd voor de privacy).

De ‘steeds’ in de zin: “Ik ben nog steeds op Mister X.” duurde op dat moment al wel 20 dagen!! In die tijd voor mij erg lang!! Maar boy oh boy, wat was ik verliefd!

Conclusie: gebak was mijn favo voedsel (toen al), ongesteld worden een rare zaak en ik was weeeeeer eens verliefd op een jongen. Ik denk het typische leven van een jonge puber dus!

Nu 24 jaar later staat gebak nog steeds op nummero uno qua lekkernij, is ongesteld worden een normale maar doch vervelende zaak en ik ben weeeeeeer verliefd op een jongen (alleen wel al voor 6 jaar!!).

xoxo

Kiki

Hadden jullie ook een dagboek en zo ja, welke gênante dingen heb jij toevallig opgeschreven in jouw dagboek? Ik ben heel erg benieuwd! Dus kom maar op!

10 reacties

 1. Am

  Wat leuk om dit te delen!! Ik heb helaas nooit echt dagboekjes bijgehouden. En wanneer ik dat wel deed waren het dingen waar ik enorm mee zat, heftige dingen.
  Ik heb vaak als ik in het openbaar nies dat ik mijn neus dichtknijp (ik weet het, heel slecht) zodat niemand het hoort, soms gaat dat mis en dan zit er zoveel kracht achter dan ik een oerbrul laat horen hahaha

  • Kiki

   hahaha, die is leuk! Ik heb het ooit eens gehad dat ik moest niezen en ik zat op de fiets. Ik ging een berg af, dus met mijn handen moest ik remmen. Ik nieste en alles zat onder. Schaam, schaam, schaam! Maar wel “leuk voor later”!

 2. Hahaha oo wat heerlijk! Ik herinner me mijn dagboek met een groot hart in de beginflap met een hele rits jongensnamen en verder vooral gezwijmel over die ene blik die ik wel of niet kreeg!

  • Kiki

   Bij mij staan er jongens namen in met een streep er door heen en dan weer een nieuwe eronder enz. enz. 🙂 die naïviteit. heerlijk!

 3. Haha leuk om te lezen! Ik hield niet zo vaak ene dagboek bij en zou ook werkelijk niet meer weten wat er precies in staat. Kan het ook niet bekijken aangezien ze in NL zijn. Wel een leuk idee om eens te doen!

  • Kiki

   ja, het is echt leuk (en beschamend 😉 ) om het terug te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *