filorga

Filorga Eyes Absolute en Nutri Filler Lips: Injecties in een potje?

Injecties in een potje?

Al eerder heb je kunnen lezen dat ik de Pigment White van Filorga heb getest. Nu heb ik nog twee producten van Filorga die ik met jullie wil delen. De Eyes Absolute en de Nutri Filler Lips.

Wat is Filorga?

Filorga bestaat al sinds 1978 en is gespecialiseerd op het gebied van huidveroudering. In eerste instantie richtte ze zich voornamelijk op injecteerbare (medische) anti-ageproducten, maar naar verloop van tijd wilde ze hun kennis en producten ook aan de “gewone” man/vrouw brengen en hebben ze producten gelanceerd die celveroudering tegen gaan.

Ouder worden.

Naarmate wij ouder worden is het enorm belangrijk om onze huid goed te verzorgen. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik in mijn jonge jaren (toen ik nog jong, hip en strak was) hier niet echt veel aandacht aan bestede, maar inmiddels ben ik de 40 gepasseerd en is het aftakelproces daadwerkelijk begonnen. De fijne lijntjes beginnen zichtbaar te worden en mijn teint is niet meer egaal. Gelukkig ben ik gezegend met goede genen en heb ik bijna geen rimpels en dat wil ik voorkomen door goede verzorgingsproducten te gebruiken. Al eerder hebben jullie kunnen lezen over de Pigment White van Filorga, een creme die pigmentvlekjes tegengaat en je huid egaliseert. Ik ben daar nog steeds erg tevreden over. Nu heb ik nog twee producten van Filorga, die ik graag met jullie wil bespreken.

Eyes Absolute.

De eerste lijntjes worden meestal zichtbaar rond de ogen, dus is het belangrijk om een goede oog crème aan te schaffen. De Eyes Absolute van Filorga heeft een soort botox effect waarbij de rimpels verminderen. Verder zorgt het er voor dat je wallen minder worden, je vollere wimpers krijgt (oh yeah baby) en heeft het een verhelderend effect. De creme zit in een tube met een metaal applicator erop. Doordat de applicator koud is, zijn de resultaten al gelijk vanaf het eerste moment zichtbaar, omdat het een verkoelend effect heeft.

filorga-eyes-absolute-en-nutri-filler-lips

Wat vond ik van de Eyes Absolute?

Een erg fijne crème die je op je gehele oog kunt aanbrengen. Dat vind ik al een pluspunt, want veel oogcrèmes mag je alleen rond de ogen aanbrengen. Verder vind ik het fijn dat het ook werkzame stoffen heeft voor de wimpers. Want ja, die worden ook dunner en dunner naarmate we ouder worden. Omdat ik niet enorme rimpels heb, is bij mij niet goed te zien of deze oogcrème zijn werk goed doet, maar je kunt beter het voor zijn, want voorkomen is beter dan genezen zal ik maar zeggen. Het enige minpuntje is de applicator. Ik vind hem niks. Ik kan er niet goed mee werken, want het smeert niet lekker uit, dus doe ik het gewoon met mijn vingers en smeer/klop ik de crème lekker in.

filorga

Nutri Filler Lips.

Een ander product is de Nutri Filler Lips van Filorga. Een lippenbalsem die er voor zorgt dat je lippen worden gevoed, verzorgt en worden hersteld. Daarnaast heeft het een collageen booster die er voor zorgt dat de fijne lijntjes afnemen. Plus: het heeft een ingrediënt waarbij de kleur van de lippen, levendig wordt, zodat je een natuurlijke, mooie, heldere en gezonde glimlach krijgt.

`filorga

Wat vond ik van de Nutri Filler Lips?

De lippenbalsem kun je fijn opbrengen en is goed te doseren met het draaimechanisme dat zich aan de onderkant van de stift bevindt. De balsem is vrij dik van structuur en wat vettig. Ik heb snel last van kleine velletjes, maar ik merk dat dat minder word en dat mijn lippen zachter worden. Ik breng het meestal voor het slapengaan op, dan kan het de hele nacht goed zijn werk doen en hoef ik geen rekening te houden met eten en drinken, waarbij de balsem “afgeeft”.

filorga

Tags:
22 Reactie's
 • ingrid
  Geplaatst op 13:39h, 04 april Beantwoorden

  ik hou er van om hierover te lezen. het lijken me hele fijne producten vooral de lippenbalsem

 • nicole
  Geplaatst op 13:46h, 04 april Beantwoorden

  Als je geen spuit meer nodig hebt, maar gewoon kunt smeren dan vind ik dat zeker een pluspunt!

  • Kiki
   Geplaatst op 13:53h, 04 april Beantwoorden

   haha, ik dus ook! 🙂

   • nicole
    Geplaatst op 08:57h, 05 april Beantwoorden

    Dat werkt enorm drempelverlagend om zoiets eens uit te proberen. Slim dat ze dit hebben ontwikkeld.

 • marjolein
  Geplaatst op 14:35h, 04 april Beantwoorden

  Dat is een heel veel beter alternatief dam spuiten, waar ik overigens nooit aan zal beginnen. Smeren wordt het bij mij. leuk om te lezen

  • Kiki
   Geplaatst op 11:01h, 05 april Beantwoorden

   Ik ben er soms wel nieuwsgierig naar, naar het spuiten, maar ik weet niet of ik het durf.

 • Balou
  Geplaatst op 15:58h, 04 april Beantwoorden

  Wauw, ik ben nog jong dus op dit moment heb ik dit nog niet nodig… maar inderdaad ik sta er eigenlijk nooit bij stil… wat als ik ouder word qua huid… thanks !

  • Kiki
   Geplaatst op 11:00h, 05 april Beantwoorden

   geen dank! Begin er op tijd mee zou ik zeggen! Heb ik niet gedaan en ik zou willen dat ik dat wel had gedaan 🙂

 • Marijke
  Geplaatst op 19:02h, 04 april Beantwoorden

  Klinkt heel goed! Ik ben ook te laat begonnen met smeren en helaas zitten rimpels wel in de familie. Heb ook het vermoeden dat ik juist die genen heb geërfd. Moet nog snel even een inhaalszlag maken. Ga hier dus zeker naar kijken

  • Kiki
   Geplaatst op 10:59h, 05 april Beantwoorden

   hahahaha, gelukkig zitten rimpels niet in mijn genen, pas op late leeftijd (lees 70+). maar smeren is the key! 🙂

 • tamara
  Geplaatst op 10:12h, 05 april Beantwoorden

  Ik wil zo graag mijn lippen wat voller hebben maar durf niet op te spuiten hou absoluut niet van naalden en troep

  • Kiki
   Geplaatst op 10:56h, 05 april Beantwoorden

   ik ook niet, maar soms ben ik wel nieuwsgierig om het te proberen, maar ik durf niet 😉

 • Merel
  Geplaatst op 11:38h, 05 april Beantwoorden

  Vooral die lippenbalsem lijkt me heel prettig. Verder valt het vooralsnog mee met de rimpeltjes in mijn gezicht, maar je weet natuurlijk nooit hoe snel het ineens gaat.. Dan lijkt zo’n oogcrème me ook heel fijn.

  • Kiki
   Geplaatst op 13:29h, 11 april Beantwoorden

   begin er op tijd mee zou ik zeggen, ik heb dat helaas niet gedaan

 • Silkeblogs
  Geplaatst op 08:42h, 06 april Beantwoorden

  Oh, Filorga is super nice! Ik heb de Nutri-Filler ook geprobeerd, en ik vind hem zo goed. En net wat toegankelijker dan een spuit!

 • Jo’s Daughter
  Geplaatst op 11:34h, 08 april Beantwoorden

  Vooral de Nutri Filler Lips, vind ik een geweldig goeie tip. Heb vaak last van scheurtjes en velletjes aan mijn lippen. Zou dus fijn zijn zo’n verzorgende balsem.

  • Kiki
   Geplaatst op 13:26h, 11 april Beantwoorden

   ik ben er erg blij mee en vind het zeker een aanrader.

 • Bianca
  Geplaatst op 10:00h, 20 april Beantwoorden

  Filorga is een heel mooi merk! Ik ken beide producten nog niet dus thanks voor de tip 🙂

Geef een reactie