Finaste, Finesse in je sieraden.

oorbellen met parel en rozenkwarts

Ik denk dat jullie er misschien nu wel een beetje moe van gaan worden als ik zeg dat ik goudsmid ben, want ik heb het natuurlijk al zo vaak gezegd. Maar dit artikel gaat ook weer over mijn passie: sieraden! En nu wel te verstaan: trendy sieraden met een persoonlijk tintje. Sieraden met finesse van Finaste.

Wat is Finaste?

Dit Nederlandse bedrijf is opgericht door Miriam en Filip en samen met meer dan 20 gepassioneerde mensen, ontwerpen zij de meest kwalitatief, trendy sieraden. Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’ en wie is er nu mooier dan jijzelf?! Naast minimalistische oorbellen en fijne armbandjes hebben ze ook statement kettingen en fashion accessoires. Of ga voor een mooi gepersonaliseerd sieraad die ze speciaal voor jou gratis kunnen graveren.

Trendy oorbellen.

Finaste heeft een ruime keuze aan kwalitatief goede, maar betaalbare trendy oorbellen, zowel in goud als in zilverkleur. Alles is gemaakt van 100% nikkelvrij materiaal en stainless steel, ideaal voor mensen met een allergie en je kunt het gewoon blijven dragen tijdens het douchen en zwemmen. Kies voor een minimalistische look of ga voor de statement oorbellen. Ook leuk: laat je oorbellen graveren en geef je earparty net die persoonlijke touche die het nodig heeft.

Earparty.

Je hebt al eerder kunnen lezen dat ik een earparty heb gecreëerd met minimalistische 14 karaat gouden oorbellen. Erg blij ben ik hiermee, maar ik wil ook wel eens uit de ban springen en dan zijn statement oorbellen erg leuk. In 14 karaat goud niet te betalen, maar Finaste heeft dus de betaalbare variant erop.

Maar wat is nu eigenlijk die earparty trend? Het is niet meer en niets minder dan een feestje in je oor creëren met verschillende oorbellen naar keuze. Een paar voorbeelden:

 • finaste
 • finaste
 • finaste

Mijn earparty.

Ik vond alles leuk, laat ik dat even als eerste zeggen, maar ik heb toch een keuze gemaakt. Ik ben gegaan voor de gouden earparty en vond als eerste de graveerbare ‘bar’ oorbellen erg leuk. Ik wilde er niet mijn naam in laten graveren, maar ben gegaan voor een leuke tekst: “Blablabla”. Eigenlijk een soort van parodie op de naamkettingen etc.

graveerbare bar oorbellen

Daarbij wilde ik wel een oorbel met een steentje en kwam ik uiteindelijk uit bij de oorbellen met parel en rozenkwarts. Ik ben altijd verzot op parels, dus dit vond ik een leuke match met de strakke ‘bar’ oorbellen.

oorbellen met parel en rozenkwarts

Om de earparty af te maken heb ik er voor gekozen om een initiaal oorbel bij te voegen met (natuurlijk) de letter ‘K’. Dit maakt het helemaal af vind ik.

initial oorbellen

Conclusie Finaste.

Als eerste wil ik even zeggen dat ze echt snel leveren. Erg fijn! De oorbellen zijn van zeer goede kwaliteit en zijn precies zoals ze beschreven worden. De ringetjes zijn makkelijk in te brengen met een kliksysteem, dus je hoeft niet lopen te frunniken en te pielen.

finaste

Ik heb ze nu al even in en ze blijven mooi. Mijn oren kunnen een feestje bouwen!

Zijn jullie al bekend met de earparty trend en zo ja, wat vinden jullie ervan?
Foto’s met goedkeuring van Finaste geplaatst.

24 reacties

 1. LOL. De uitdrukking ‘ear party’ is nieuw voor me, maar ik vind het erg leuk klinken. En wat een vrolijk idee ook in deze tumulteuze tijden.

  • Kiki

   een beetje vrolijkheid is inderdaad nu wel erg belangrijk 🙂

 2. Als je een passie voor juwelen hebt dan moet je daar toch niet over zwijgen – dat doe ik ook niet hoor haha

 3. Ik vind het altijd zo leuk om van die oorbelletjes naast elkaar in te hebben. Helaas zijn mijn gaatjes een beetje uitgescheurd, waardoor ik alleen nog knopjes in kan. Baal ik echt van!

 4. wat een te leuke oorbellen, die met bla bla bla zijn ook erg leuk!

 5. ik ben er ook aardig mee bezig 😀 en heb mij gericht op quess oorbellen en die met die letters erop had ik ook bijna gehad alleen hadden ze mijn letter niet meer en kon wel besteld worden maar als ik wat wil moet ik het ook gelijk hebben hahaha maar die letters komen er nog wel 😀

  • Kiki

   oh, dat heb ik ook. als ik iets in mijn kop heb, moet het ook gelijk 🙂

 6. Kende de trend op zich wel, maar wist niet dat het zo heet. Ik vind het op zich wel leuk, maar heb zelf eigenlijk altijd knopjes in mijn tweede en derde gaatje.

 7. earparty, heb er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Leuk is het wel!
  Moe ik alleen mijn gaatjes weer (laten) doorprikken. Ik heb die de laatste jaren eigenlijk iet meer gebruikt / oorbellen in gedragen…

 8. Sieraden kan je nooit genoeg hebben! Ik ben ook helemaal gek op oorbellen, ik heb alleen de vervelende gave om steeds één te verliezen. Ik heb 2 gaatjes naast elkaar en doe in de bovenste meestal een knopje en in de onderste een ring of een grotere oorbel.

 9. Ik heb het merk wel zien voorbij komen alleen nog geen ervaring mee gehad. Het ziet er veelbelovend uit. De oorbellen lijken me erg mooi.

 10. Caroline

  Uiteraard ben ik bekend met de earparty trend, eerder ook al bekend als earcandy trend. Ik vind het schattig, maar zelf houd ik het liever bij de klassieke look met 1 gaatje in elk oor. Ik vind het namelijk lelijk als er meerdere gaatjes zitten en er geen oorbellen inzitten.

  • Kiki

   dat is zeker waar. daarom heb ik ze allemaal gevuld 🙂

 11. Caroline

  Heel fijntjes is deze sieradenlijn. Zelf ben ik van de ”less is more” stijl en houd ik het graag bij 1 oorbel per oorlel.

 12. Mieke | Miek's Mind

  ik heb de ;laatste tijd altijd meer dan 1 paar oorbellen in en dan wil ik ze ook altijd matchen, ik heb ook een earparty 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *