Foreo Luna fofo: je eigen kleine, slimme beauty coach!

Luna fofo

Beauty Gadget to the max!

Misschien ken je ze wel, die apparaten bij de schoonheidsspecialiste die je huid analyseren. Super handig, maar helaas niet voor thuisgebruik. Foreo (foreo.com) vond dat daar verandering in moest komen en creëerde de Foreo Luna fofo: je eigen kleine, slimme beauty coach voor thuis. Wait what???

Wat is de Foreo Luna fofo?

Het is september 2018 en we gaan even naar Zweden, waar Filip Sedic (oprichter van het merk Foreo) de Luna fofo introduceert. Een hightech beauty gadget die jouw vochtbalans meet en daar een gepersonaliseerde reinigingsroutine aan vastknoopt, met de daarvoor bestemde ‘borstelkop’. Door de sensoren met 24-karaat goud, wordt exact gemeten welke routine jij nodig hebt. De pulserende siliconen ‘haartjes’ stimuleren de micro-circulatie waardoor alle gifstoffen uit de huid worden verwijdert.

Hightech ten top met de bijbehorende app.

Door een speciale app te downloaden, kun je precies aflezen welk cijfer jouw huid heeft, welke routine jij voor jouw huid moet toepassen, welke delen van je gezicht extra aandacht nodig hebben, hoe lang de routine moet duren en of je huid verbeterd ja of nee. Elke twee weken maak je een nieuwe analyse met de Foreo Luna fofo en zo krijg je een optimale kijk in jouw huidconditie. Naarmate je de Foreo Luna fofo meer gebruikt, wordt de analyse steeds nauwkeuriger.

Luna fofo

Wait what??

Toen ik dit hoorde was ik ook zeer verbaast. Kan dit en zo ja, hoe dan? Daar moest ik als gadget en beauty liefhebber, natuurlijk het fijne van weten. Testen maar! Ik kreeg de gele variant binnen en was verbaast over de grootte. Het apparaatje is niet groter dan mijn handpalm. Je zou denken dat er verschillende accessoires bij zitten, maar nee hoor, what you see is what you get. Verbazingwekkend. Gelijk de Foreo for you app downloaden en starten maar.

foreo luna fofo

De test.

Ik moest wel eerst even goed onderzoeken hoe het werkte, maar nadat ik een vragenlijstje had ingevuld op de app en mijn had geconnected, kon ik aan de slag. De Luna Fofo meet jouw huidconditie en slaat dit op.

luna fofo

Daarna begint de behandeling. Als eerste smeer je je gezicht in met je reinigings product. Daarna maak je de Luna Fofo nat en begin je aan je routine. Het apparaat geeft aan wanneer je moet overstappen naar de volgende zone. Ik merk echt dat mijn huid grondig word gereinigd. De pulsering is aangenaam waardoor ik het een fijne behandeling vind. Wat ik helemaal een pluspunt vind is dat hij zo handzaam is. Je kunt hem overal mee naar toe nemen en neemt niet veel ruimte in mijn badkamer in. Ik ben om en ga nu dagelijks mijn huid Fofo-en.

Ken jij dit apparaat en wat vindt jij ervan?

33 reacties

 1. Het lijkt mij handig ding! Goed dat dit product goed werkt

 2. Klinkt als een handige gadget! Als het echt werkt is het natuurlijk ideaal, bespaart je een hoop dure tripjes naar de schoonheidssalon.

 3. Ik heb er 1 thuis en neem ‘m mee op vakantie. Of het echt een verschil maakt weet ik nog niet. Zie jij een verschil?

  • Kiki

   ik merk wel dat mijn huid schoner is na de behandeling en dat vind ik erg fijn.

 4. Jaa hier heb ik wel eens van gehoord! Lijkt mij grappig om een keer te proberen 🙂

 5. Ik moet je eerlijk toegeven dat ik er niet veel van snap. Hebben mensen echt zo’n foefje nodig? Hoewel. Wat ik fijn zou vinden, is als ik een signaal zou krijgen wanneer ik moet drinken.

  • Kiki

   oh, dat is een idee! ik heb daar namelijk ook moeite mee om de 2 liter per dag naar binnen te krijgen./ Misschien een idee voor foreo om dit er ook in te stoppen 😉

 6. Wat een geinig klein dingetje. Ik gebruik de Luna al een geruime poos. Ook zo fijn!

 7. Lipstickencupcakes

  Oh wauw. Ik wist niet eens dat dit bestaat. Lijkt me enorm fijn.

 8. Ik kende het nog niet! Super fijn als het echt goed werkt natuurlijK! Ik ben er inmiddels wel benieuwd naar!

  • Kiki

   het is een routine waar je aan moet wennen om elke dag te doen, maar mijn huid is wel veel schoner

  • Kiki

   en dat is het zeker, ook omdat hij zo handzaam is

 9. Wat een geinig apparaatje. Ik ben benieuwd hoe hij bevalt als je hem wat langer gebruikt.

  • Kiki

   tot nu toe ben ik tevreden en ik heb hem al ongeveer 4 weken

 10. Ik heb het apparaat al veel voorbij zien komen maar ik vond m telkens nog te duur om aan te schaffen

  • Kiki

   het is wat prijzig, maar je krijgt er veel voor terug 🙂

 11. Speciaal! Nog nooit van gehoord, maar kan me wel voorstellen dat je hier tevreden mee bent!

 12. Ik had hier echt nooit van gehoord, maar het klinkt echt super. Zou zoiets ook wel aanschaffen, al is het alleen maar om uit te proberen.

 13. Lijkt me een handig apparaatje! Had er nog nooit eerder van gehoord. Vraag me altijd wel af hoe betrouwbaar dit soort apparaatjes zijn.

  • Kiki

   ik heb meerdere metingen gedaan en mijn huid wordt wel “gezonder” dus ik hoop dat het betrouwbaar is, daar ga ik wel van uit 😉

 14. Nog nooit van gehoord. Lijkt mij een handig apparaat maar kost wel wat…

  • Kiki

   ja, dat wel, maar ik vind wel dat mijn huid er op vooruit is gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *