gladskin skin irritation gel

Gladskin Skin Irritation Gel: On the road with a happy face!

To travel or not to travel, that’s the question!

Misschien hebben jullie het al eerder gelezen, maar ik wil het toch nog even kwijt: ik ben een groot fan van Gladskin Skin Irritation Gel! Oke, dat is dus niet veel bijzonders zul je denken. Hebben we eerder gelezen hoor ik je zeggen, maar ze hebben nu een primeur! Lees snel verder!

Wat is Gladskin?

Even kort nog, voor diegene die het gemist hebben: Gladskin heeft een unieke oplossing voor mensen die de bacterie Staphylococcus Aureus Bacterie (S.aureus bacterie) hebben, namelijk het Staphefekt! Als je weerstand te laag is kan deze bacterie ontstekingen veroorzaken zoals roodheid, kleine pukkeltje/bultjes en puistjes en kan het een branderig gevoel geven. Dit wordt ook wel eens acne, eczeem, rosacea of gewoon huidirritatie genoemd. Het Stapheffekt pakt deze vervelende S. Aureus Bacterie aan en zorgt ervoor dat de irritatie vermindert, bultjes/puistjes en pukkeltjes afnemen, en het branderige gevoel wegebt.

Instagrampost:

Waarom ben ik fan van de Skin Irritation Gel?

Ik kan daar heel kort en krachtig over zijn: het doet zijn werk! Ik merk dat als ik weer wat ontstekinkjes krijg en ik de gel erop smeer het de volgende dag er al een stuk rustiger uitziet. Voordat ik ga slapen smeer ik de gel op en ik stip de desbetreffende bultjes nog even extra aan. Het puistje is niet na 1 nacht slapen gelijk weg natuurlijk. Maar het is wel geslonken en minder rood, waardoor het minder opvalt, niet zo pijnlijk meer is en ik niet meer voor schut loop. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet meer zonder de Skin Irritation Gel van Gladskin kan.

gladskin skin irritation gel

Daar vormt gelijk ook een nieuw probleem: wat als ik een citytrip ga maken? Je mag namelijk maar een beperkte hoeveelheid vloeibare stoffen meenemen en mijn flacon van 30 ml is dan al snel te groot.

De oplossing.

Ja, eigenlijk is de oplossing vrij simpel: ze hebben een klein zusje van de Skin Irritation Gel geproduceerd. Namelijk de 15 ml! Ideaal om mee te nemen op een citytrip, maar ook voor een langere vakantie. Zo heb ik dus altijd mijn favoriete beauty product bij mij! Ik ben weer een gelukkig mens.

gladskin skin irritation gel

Wat vinden jullie van zo’n travelsize verpakking?

 

 

 

Tags:
30 Reactie's
 • charlotte swart
  Geplaatst op 12:36h, 20 juni Beantwoorden

  Oh wat ideaal!! Ik ben de komende maanden meer weg dan thuis en het valt mij nu pas op hoe weinig goede verzorgingsproducten er in klein formaat verkrijgbaar zijn

  • Kiki
   Geplaatst op 13:10h, 20 juni Beantwoorden

   ja, dat was dus voor mij ook een probleem.

 • Linda
  Geplaatst op 16:46h, 20 juni Beantwoorden

  Wat is het toch een fijn merk hé. Goed dat er nu ook mini’s zijn!

 • Daisy de Vos Burchart
  Geplaatst op 16:55h, 20 juni Beantwoorden

  Oeh ik hou echt van travelsize producten! Het is niet alleen handig voor op reis, maar ook voor dagelijks gebruik in je tas is het super handig als je het zo mee kan nemen!

  Fijn dat het zo goed werkt! Altijd fijn als een product doet wat het beloofd!

 • Daisy de Vos Burchart
  Geplaatst op 16:57h, 20 juni Beantwoorden

  Ik weet niet of mijn eerste reactie doorkwam daarom nog een keer:

  Oeh ik hou echt van travelsize producten! Niet alleen handig voor op reis! Ook voor dagelijks gebruik is dit soort formaatjes heel handig voor in je tas!

  En super dat het zo goed helpt! Altijd fijn als een product dot wat het beloofd!

 • marjolein westerbaan
  Geplaatst op 20:39h, 20 juni Beantwoorden

  How dat zijn echt producten waar ik heel bij van word. Vooral het kleinere formaat is echt helemaal ideaal! Nice!

 • Blog & Beauty
  Geplaatst op 21:13h, 20 juni Beantwoorden

  Ik vind het altijd super handig die kleine formaten. Zo handig voor vakantie of gewoon zo even in je handtas.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:01h, 21 juni Beantwoorden

   ik ook, alleen hebben ze van mijn favoriete producten eigenlijk nooit mini’s. hier ben ik dus heel blij mee

 • Eva
  Geplaatst op 09:55h, 21 juni Beantwoorden

  Lijkt me ideaal! Zeker nu de zomervakantie weer voor de deur staat met alle reizen 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 10:05h, 21 juni Beantwoorden

   echt zo blij mee. hoef ik niet te alles over te smeerboelen naar een klein potje ed

 • Fleur
  Geplaatst op 12:49h, 21 juni Beantwoorden

  Fijn dat er nu ook een travelsize is voor de zomervakantie

 • Sofie Katelijne
  Geplaatst op 13:32h, 21 juni Beantwoorden

  Mini’s zijn zo handig voor reizen! Kan ze nu prima gebruiken want vertrek volgende week richting Kopenhagen 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 13:36h, 21 juni Beantwoorden

   oh leuk! Kopenhagen! Hoop ik snel ook weer eens te bezoeken. have fun

 • Marsha
  Geplaatst op 18:03h, 21 juni Beantwoorden

  Klinkt goed! Ik ben altijd wel voorzichtig hiermee, ik heb een heel gevoelige huid waardoor ik juist vaak van dit producten uitslag krijg.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:30h, 22 juni Beantwoorden

   ik heb zelf ook een gevoelige huid en bij mij werkt het goed

 • Amanda
  Geplaatst op 18:03h, 21 juni Beantwoorden

  Travel sites zijn echt ideaal! Het scheelt ruimte én gewicht. Fijn dat dit product zo goed voor je werkt 🙂

 • Melissa
  Geplaatst op 20:58h, 21 juni Beantwoorden

  Wat fijn dat het ook werkt! het merk kon ik nog niet

  • Kiki
   Geplaatst op 18:29h, 22 juni Beantwoorden

   echt een aanrader!!! 1 van mijn favo producten

 • Hippiemeisje
  Geplaatst op 14:20h, 22 juni Beantwoorden

  Oh, dit kende ik nog niet! Best wel interessant, want door hormonale problemen kan acne weleens een probeleem zijn

  • Kiki
   Geplaatst op 18:28h, 22 juni Beantwoorden

   ja, ik had er vroeger veel last van, nu gelukkig niet meer.

 • Jamey
  Geplaatst op 09:14h, 25 juni Beantwoorden

  Oh wauw dat klinkt echt heel erg fijn!

 • Lipstickencupcakes
  Geplaatst op 13:33h, 28 juni Beantwoorden

  Ik kende niet merk nog niet, maar het klinkt fijn. Ik koop vaak van die kleine lege potjes die je zelf kan vullen. Ik vind vaak de travelsize producten nog relatief duur in verhouding met een fullsize product.

 • Mieke | mieksmind
  Geplaatst op 19:52h, 28 juni Beantwoorden

  Het merk Gladskin ken ik nog helemaal niet. Travel size producten zijn altijd handig voor on the go

  • Kiki
   Geplaatst op 12:15h, 29 juni Beantwoorden

   dit is zeker een merk om in gedachten te houden!!

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 07:00h, 02 juli Beantwoorden

  Altijd handig zo’n mini verpakking vind ik. Zeker als je op reis gaat.

Geef een reactie