goed zittende boxers

Goed zittende boxers zijn oh zo belangrijk.

Mij vriend draagt boxers en (thank God) niet van die Hema oudelullen onderbroeken (no offence natuurlijk). Hij vindt het echt heel erg belangrijk dat ze goed zitten (ik denk elke man wel), ze moeten niet opkrullen, niet te strak bij de buik zitten en niet uitlubberen. Hij heeft echt al heel wat merken versleten. Van de Action tot dure merken, maar De perfecte boxer is nog niet gevonden, tot misschien nu?

Op zoek naar goed zittende boxers.

Nu gaan we op zoek naar de perfecte boxer. Mijn vriend wil er best wel een wat hogere prijs voor betalen, maar als de merkloze goed is, is dit ook prima. Ik ben even gaan neuzen op het World Wide Web en kwam HemdvoorHem.nl tegen. Deze online heren modeshop heeft een ruime keuze aan overhemden, polo’s, sokken en dus ook ondergoed. Mijn vriend heeft al enkele producten van ze en hij is daar erg tevreden over. Goede kwaliteit, leuke prijzen en fijne service. Daar kwamen we de boxers van Calvin Klein tegen. Zijn dit misschien de holy grail boxers waar mijn vriend al een tijd naar op zoek is?

Wie is Calvin Klein?

Calvin Richard Klein is een Amerikaans modeontwerper die in 1968 het modebedrijf ‘Calvin Klein’ oprichtte samen met Barry Schwartz. Je kent dit merk wel van de dames-of heren kleding, maar misschien ook van de geurtjes, brillen, sportkleding, handtassen, horloges, woningaccessoires en dus ook ondergoed. Eind 2002 is dit bedrijf verkocht aan Philips-Van heusen Corporation (PVH Corp), dat naast Calvin Klein o.a. ook Tommy Hilfiger, Michael Kors, Kenneth Cole en Arrow in hun portfolio heeft staan.

calvin klein boxers

De CK boxer.

Op HemdvoorHem.nl heb je een ruime keuze aan Calvin Klein boxers. Mijn vriend heeft gekozen voor de aansluitende zwarte boxer, die per 3 verpakt is. De prijs is €39,95, maar nu krijg je 20% korting (€31,96). Kijk, dan wordt het nog leuker. Het ondergoed werd snel geleverd en gelijk maar testen. De boxers zaten perfect. Niet te strak bij de buik, wat erg belangrijk is en het stroopt niet op. Tot nu toe is mijn vriend er enorm blij mee. Ik hoop dat dit zo blijft, ook nadat het ondergoed een aantal keer gewassen is. We zullen zien, maar tot nu toe heeft hij misschien zijn holy grail gevonden en heeft hij eindelijk goed zittende boxers.

Zijn jullie bekend met de Clavin Klein boxers?
Tags:
29 Reactie's
 • Lodi
  Geplaatst op 17:33h, 28 april Beantwoorden

  Deze boxers ken ik niet ( in de zin dat mijn man ze niet draagt) maar ik zie ze wel op de site van HemdvoorHem. Ik bestel hier eigenlijk altijd de overhemden voor mijn man ( of nou ja hij kiest ze natuurlijk uit). Als je eenmaal weet dat de maat goed zit, kan je ook je boxers prima online bestellen natuurlijk!

  • Kiki
   Geplaatst op 17:36h, 28 april Beantwoorden

   inderdaad, alle merken verschillen weer qua maat, maar als je eenmaal de goede hebt gevonden kun je gewoon online bestellen

 • rachel
  Geplaatst op 17:33h, 28 april Beantwoorden

  mijn man heeft ze ook via een samenwerking met hemd voor hem en die is er weg van 😀 ze zitten lekker en de kwaliteit is gewoon goed en ze gaan lang mee

  • Kiki
   Geplaatst op 17:35h, 28 april Beantwoorden

   ja, mijn vriend is ook zeer tevreden. 🙂

 • Caroline
  Geplaatst op 18:01h, 28 april Beantwoorden

  Ja de mannen hier in huis dragen ook graag CK boxers. Maar dat geldt ook voor de biokatoen boxers van de HEMA die ook mooi blijven in de was. Ook boxers van bamboekatoen is hier geliefd en veel gedragen.

 • Joanne
  Geplaatst op 10:15h, 29 april Beantwoorden

  Ik ken ze zeker, maar vind ze wat aan de dure kant. Alhoewel ik wel geloof dat er kwaliteitsverschil is.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:27h, 29 april Beantwoorden

   hij merkt inderdaad dat er zeker kwaliteitsverschil is

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 11:20h, 29 april Beantwoorden

  Ja, dat ben ik wel! Calvin Klein ken ik ook wel als merk. Maar mijn man draagt boxers van de …. Zeeman.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:26h, 29 april Beantwoorden

   als die goed zitten is dat prima toch 🙂

 • Soofblogt.nl
  Geplaatst op 12:47h, 29 april Beantwoorden

  Ik draag zelf veel van dit merk en ik ben er echt weg van. Heerlijk zit het ondergoed!

 • Joyce - SomedayTodayNL
  Geplaatst op 14:34h, 29 april Beantwoorden

  Mijn vriend vind dit veel te prijzig haha.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:25h, 29 april Beantwoorden

   ik kan mij voorstellen dat dit prijzig is

 • Simone
  Geplaatst op 09:32h, 30 april Beantwoorden

  met deze ben ik niet bekend, maar lijken me wel fijn. Zelf heb ik een On That Ass abbo voor mijn vriend.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:44h, 30 april Beantwoorden

   heb ik ooit wel eens wat gehoord, maar ik wil niet vast zitten aan een abbo

 • Mieke | Miek's Mind
  Geplaatst op 10:52h, 30 april Beantwoorden

  Mijn vriend draagt eigenlijk altijd Bjorn Borg, maar dit zou die denk ik ook wel fijn vinden

 • ingrid
  Geplaatst op 09:34h, 02 mei Beantwoorden

  die van mij zweert bij bjorn borg. ook een fijn merk

 • Marsha
  Geplaatst op 22:36h, 02 mei Beantwoorden

  Was er wel bekend mee. Maar mijn man zweert echt bij de boxers van Levi’s haha. Hij gaat er speciaal elke keer voor naar Roermond.

 • Sherry
  Geplaatst op 01:09h, 03 mei Beantwoorden

  Het lijkt me een hele fijn merk. Mijn broer en vader dragen ze ook.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:12h, 03 mei Beantwoorden

   mijn vriend is in ieder geval om 🙂

  • Priscilla
   Geplaatst op 07:47h, 05 mei Beantwoorden

   Mijn man draagt altijd CK. Zit fijn en ziet er ook goed uit!

   • Kiki
    Geplaatst op 15:16h, 07 mei Beantwoorden

    ik ga het denk ik maar even onthouden voor mijn lover 😉

 • Silkeblogs
  Geplaatst op 09:10h, 03 mei Beantwoorden

  Da’s zo hard waar! Mijn vriend is echt moeilijk op dat vlak, en draagt bijna uitsluitend die van Calvin Klein

 • hippiemeisje
  Geplaatst op 11:13h, 28 mei Beantwoorden

  Mijn vriend is niet echt een moeilijke mens op het vlak van boxershorten. Hij neemt er gewoon mee zolang ze niet te duur zijn en draagt eigenlijk alles. Hij wil wel boxers en geen slips of zo.

  • Kiki
   Geplaatst op 14:59h, 31 mei Beantwoorden

   ik vind slips een beetje een dingetje bij mannen 😉

Geef een reactie