kaartpin

High5Wood kaartpin: weer een Dutch Design pareltje, euh, pinnetje!

Ik ben gek op Dutch Design, want wat hebben wij hier in dit koude kikkerlandje toch een hoop talent lopen! Nu kwam ik High5Wood tegen die kaartpins maakt, maar wat is dat eigenlijk de High5Wood kaartpin?

Wat is High5Wood?

Dit familiebedrijfje met vader Leo en dochter Anne-mei heeft een passie voor design en unieke objecten. Zo hebben ze de kaartpin ontworpen: een originele en multifunctionele manier om je dierbare foto’s en kaarten neer te kunnen zetten of hangen.

Wat is een High5Wood kaartpin?

Dit product is dus een kaarten/fotohouder. Het beukenhouten staafje en sterke magneet houdt de desgewenste foto/kaart op z’n plaats, waardoor je het op een eenvoudige manier, overal kunt neer zetten. Tevens kun je de magneetjes ook los gebruiken als bijvoorbeeld koelkastmagneet om daar je favoriete afbeeldingen te etaleren. Multifunctioneel dus. De magneetjes zijn in allerlei designs verkrijgbaar, maar het leuke is dat je ze ook kunt customizen. Super leuk als relatiegeschenk, cadeau of promotie artikel. Mocht ik ooit ten huwelijk gevraagd worden (hoop dat mijn vriend dit nu leest…..) en mijn vriend en ik dan toch echt gaan trouwen, zou ik dit een topidee vinden als ‘bedank cadeau’ voor onze gasten.

Mijn favorieten

Mijn favorieten waren de 3D cactussen en de donuts. Ze komen in een setje van 4 en kosten €11,95 en €8,95.

 • kaartpin
 • high 5 wood

Wat vind ik ervan?

Wat zijn ze cute! Vooral de cactussen zijn erg leuk. De magneetjes zijn sterk, waardoor de foto/kaart niet wegzakt en mooi op z’n plaats blijft zitten. Daarnaast kun je het overal neer zetten of ‘hangen’, is het echt een origineel cadeau en het is ook nog eens van Hollandse bodem! Wat wil je nu nog meer?

Ken jij de High5Wood kaartpin al?
Foto’s gebruikt met toestemming van High5Wood.
2 Reactie's
 • Frederique
  Geplaatst op 15:00h, 21 oktober Beantwoorden

  Oh wat leuk zeg. Ik had er nooit van gehoord. Ik vind ook vooral de cactussen echt tof!

 • Felice Veenman
  Geplaatst op 08:53h, 22 oktober Beantwoorden

  wat een leuk cadeautje! dat vind toch iedereen gewoon leuk! persoonljk ga ik voor de donuts, die vind ik helemaal niet lekker, maar zo leuk om te zien!

Geef een reactie