label6

Label6: niet eetbare, suikerzoete woonaccessoires voor een kleurrijk interieur.

Ik houd wel van kleur in mijn interieur. Ik word er vrolijk van! Label6 heeft een fantastische collectie woonaccessoires om je interieur die trendy, kleurrijke uitstraling te geven. Maar vergeet de kerstboom niet!

Wat is Label6?

Label6 is een webwinkel en heeft een breed scala aan trendy woonaccessoires. Voor ieder interieur is hier wel wat te vinden. Industrieel, eclectisch, modern, you name it en ze hebben het. Met merken als Eichholtz, Housevitamin, Karlsson, Coco Maison en Vondels Amsterdam zorgen ze voor exclusieve en kwalitatief hoogstaande producten.

Geef kleur aan je interieur

Ik houd ervan om mijn interieur kleur te geven met leuke, verrassende en gekke woonaccessoires. Zo vond ik op de site van Label6, de Macaron Candle Holder. Een kaarsenstandaard in de vorm van macarons. Hoe leuk is dat en zo kleurrijk! Deze kaarsenhouder is gemaakt van polyresin en 31,5 cm hoog. Er kan een standaard dinerkaarsen in en superleuk te combineren met andere kaarsenstandaards. Prijs €40.

 • label6
 • label6

Vondels Amsterdam

Nu de kerst er weer aan zit te komen ben je misschien op zoek naar bijzondere kerstballen. Vondels is een oer-Hollands merk uit Amsterdam en geeft jouw kerstboom een bijzondere twist met unieke, handgemaakte glazen kerstballen. Ballen in de vorm van fashion items of snoepjes of ga je toch liever voor een schilderij van Van Gogh? Ze hebben het allemaal en Label6 heeft een prachtige collectie in de prijs van €7 tot €17. Zo geef je de kerst een kleurrijk en bijzonder tintje.

vondels amsterdam

Wat vind ik ervan?

Ze leveren snel en alles is goed verpakt om breuk te voorkomen. De Macaron Candle Holder is echt fantastisch. De macarons zijn mooi gemaakt en ik zou er zo een hap uit willen nemen. De kerstballen van Vondels zijn ook top. Ik heb het suikerzoete ‘spekje’ en ook daar zou ik zo een hap uit willen nemen. Ik word er in ieder geval enorm vrolijk van.

Kortingscode

Wil jij nu ook zulke leuke zoete woonaccessoires? Je krijgt nu 10% korting met de code KIKISKLOSET. Let op: geldig van 29-10-2021 tot 5-11-2021!

Wat vinden jullie van deze kleurrijke suikerzoete woonaccessoires?
foto gebruikt met toestemming van Label6.
5 Reactie's
 • Lindaschrijfthetop
  Geplaatst op 21:18h, 28 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke kleurige interieur accessoires, de kandelaar verdient een mooi plekje 8n huis.

 • Cheryl
  Geplaatst op 09:08h, 29 oktober Beantwoorden

  Oeh! Hier word ik wel blij van! Ik houd ook wel van een beetje kleur in het interieur.

 • M
  Geplaatst op 09:12h, 29 oktober Beantwoorden

  Wat leuk! Als ik een kleurrijk interieur had wist ik het wel 🙂

 • Nathalie
  Geplaatst op 21:19h, 29 oktober Beantwoorden

  Dit zijn letterlijk en figuurlijk suikerzoete woonaccessoires, ik zou ze zelf wel leuk vinden om te gebruiken tijdens eens kinderfeestje/verjaardagsfeestje maar niet voor alledaags……”

 • Linda
  Geplaatst op 20:56h, 31 oktober Beantwoorden

  Wat een gave kerstbal! Die zou in onze boom ook een hit zijn. Leuk!

Geef een reactie