just an attitude

Just an Attitude: een geurkaars voor elke gelegenheid.

Ik houd van heerlijke geurkaarsen. Het geeft mij (vooral in deze donkere dagen) een cossy gevoel, waarbij ik lekker op de bank wilt kruipen met een kop thee en een goed boek. Of een lekker bad wil nemen met een glas wijn. Waar ik mij aan irriteer zijn de geurkaarsen die na 1 uur al niet meer ruiken. Bloedirritant. Maar Just an Attitude heeft geurkaarsen die tot op de laatste ‘druppel’ een heerlijke geur afgeven.

Wat is Just an Attitude?

Jeroen Feytens heeft deze exclusieve, luxe geurkaarsen ontwikkeld voor elke gelegenheid. Deze kaarsen zijn met de hand gevuld en gaan meer dan 80 uur mee. Ideaal om cadeau te doen aan je gestreste college, fantastische buurman, zieke nichtje of lieve vriendin. Maar ook fijn om te geven om iemand een hart onder de riem te steken die net een dierbare is verloren. Extra leuk: je kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen tijdens het bestellen.

Geuren in overvloed.

De kaarsen zijn er voor elke gelegenheid met namen als: ‘i don’t care’, ‘don’t give up’, ‘perfectly imperfect’ of ‘happy thoughts’. Allemaal met hun eigen unieke en exclusieve geur. Ik heb gekozen voor de kaarsen: ‘star in heaven’, en ‘partner in crime’.

Star in heaven.

In september is mijn schoonvader overleden en ik wilde mijn vriend een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Een kaars zal die pijn niet wegnemen, maar zal hem wel misschien wat warmte en genegenheid geven, die hij nu zo hard nodig heeft. Met een combinatie van grapefruit, sandelhout, sinaasappel en bergamot, wordt je omringd door een houtachtige, maar frisse en warm aroma.

 • just an attitude
 • just an attitude

Nog mooier vond ik de tekst op het kaartje dat erbij geleverd wordt:

 • Het vlammetje van deze kaars doet me glimlachen en brengt al onze herinneringen weer tot leven. Herinneringen die niemand ons kan ontnemen. Bedankt dat je een deel was van mijn leven!

Partner in crime.

Mijn vriend zijn in deze roerige tijd ook nog eens aan het zoeken naar ons forever home. Helaas gaat het moeizaam en zijn we nog steeds zoekende, maar ik wilde wel graag de geur ‘partner in crime’ testen. Ook omdat mijn vriend en ik echt een duo zijn, mijn partner in crime, mijn rots in de branding. Deze kaars heeft een warme, wat zoetige geur van sandelhout en dennennaalden. Heerlijk om straks ons nieuwe huisje met dit aroma te vullen.

just an attitude

Ook hierbij wordt een persoonlijk briefje geleverd met de tekst:

 • Deze kaars is exclusief voor jou. Je bent er altijd wanneer ik je nodig heb en niemand begrijpt me zoals jij dat kan. Daarom wil ik je bedanken, mijn partner in crime!

Conclusie Just an Attitude.

De kaarsen zitten in een mooi glazen behuizing, wat het extra chique maakt. Een zeer grote pre is wel dat ze blijven ruiken en niet na 1 uur al geurloos zijn, zoals de meeste goedkope varianten. Oké, ze zijn prijzig (€59, maar nu krijg je korting en betaal je maar €49,99), maar je krijgt wel waar voor je geld en ze gaan echt lang mee.

Houd jij ook van geurkaarsen?
17 Reactie's
 • Lindaschrijfthetop.nl
  Geplaatst op 17:40h, 14 november Beantwoorden

  Ik vind de geurkaars een luxe uitstraling hebben, erg leuk

 • Jouvence
  Geplaatst op 20:22h, 14 november Beantwoorden

  Ik heb een andere variant en ben er erg blij mee! Ruikt heerlijk. Wat een mooie tekst staat er inderdaad op dit kaartje.

 • Juliette
  Geplaatst op 14:08h, 15 november Beantwoorden

  Ik ga maar eens een kijkje nemen want ik ben ook gek op geurkaarsen. Vooral nu we de winter ingaan. Ook erg leuk als kerstcadeau.

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 14:28h, 15 november Beantwoorden

  Wat een leuke kaars, en fijn dat hij zo lang meegaat. 80 uur is de moeite waard.

 • Lodi
  Geplaatst op 09:29h, 16 november Beantwoorden

  Ik hou er wel van, maar heb ze eigenlijk nooit in huis, wel kaarsen en wierook, maar geen geurkaarten, ik vind deze erg mooi en stijlvol!

 • Deborah
  Geplaatst op 09:36h, 16 november Beantwoorden

  De kaarsen zelf zijn echt super lux. Erg mooi verpakt en leuk gedaan met de kaartjes er bij.
  Ze hebben zeker een attitude, dus doen hun naam eer aan. Alleen de prijs OMG, daar mag wel iets aan veranderen hoor, voor ik deze ga uitproberen. Ik vind het echt niet erg om voor luxe artikelen wat geld neer te leggen. Maar kom op, voor een geurkaars??

  • Kiki
   Geplaatst op 21:42h, 22 november Beantwoorden

   Er komt een kleinere/goedkopere variant aan

 • Ingrid
  Geplaatst op 14:34h, 17 november Beantwoorden

  Deze kende ik nog niet. Vind ze wel erg duur eigenlijk

 • Jouvence
  Geplaatst op 15:17h, 17 november Beantwoorden

  Dit zijn zulke heerlijke geurkaarsen! Ik heb er zelf ook een en hij gaat super lang mee.

 • Sherry
  Geplaatst op 22:20h, 17 november Beantwoorden

  Wow wat een mooie kaars ik heb er zelf ook eentje in huis liggen van hun die is ook zo lekker.

 • Caroline
  Geplaatst op 09:00h, 18 november Beantwoorden

  Prachtig de star in heaven geurkaars, dat geeft vast een extra gevoel van troost in tijden dat je iemand erg mist.

 • Mieke | Miek's Mind
  Geplaatst op 16:28h, 18 november Beantwoorden

  Ik ben echt gek op geurkaarsen, heb die ook bijna elke dag wel branden. Mijn favoriete merken zijn Yankee Candke en Rituals

 • Renata Feyen
  Geplaatst op 18:27h, 20 november Beantwoorden

  Tja als je 80 uur kan genieten van de geur dan hangt er uiteraard een prijskaartje aan 🙂

 • MC Kleuver
  Geplaatst op 21:31h, 22 november Beantwoorden

  Wat een liefdevol moment om een kaars als deze aan je vriend te geven. Daar heeft hij vast steun uitgehaald. Mooi dat deze kaarsen handmatig gemaakt worden 🙂

 • rachel
  Geplaatst op 21:18h, 24 november Beantwoorden

  alleen al voor hoe het eruit ziet zou ik het kopen en sowieso want ben gek op geurkaarsen en zet het liefst mijn hele huis er mee vol

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 11:36h, 11 december Beantwoorden

  Het handige aan een kaars in een glas vind ik dat je daarna het glas ook nog gewoon kunt gebruiken. Ik houd van multifunctioneel: )

Geef een reactie