kruidvat vegan make-up

Kruidvat vegan make-up, Yes or no?

Kruidvat heeft een nieuwe make-up lijn en het is vegan! Ik mocht een paar van deze producten testen, maar ben ik tevreden?

Vegan make-up

Op 13 september heeft Kruidvat de nieuwe vegan make-up lijn geïntroduceerd. Ze hadden al een assortiment van 41 producten, maar dit is nu uitgebreid naar 178 producten! Allemaal beauty wanna-haves gemaakt met de nieuwste innovaties. Daarnaast is het vegan (getoetst door de Vegan Society) en betaalbaar, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Ook het make-up meubel wordt onderhanden genomen, waardoor je straks makkelijk kunt zien waar het product voor bedoeld is. Ik licht een paar producten eruit die mij erg hebben verrast.

Blushing beauty, lip & cheek balm

Deze stick is in verschillende kleuren verkrijgbaar en het is een lipstick en blush in één. Ik heb de 020 charming berry en die is erg mooi. Het geeft een subtiele tint op je lippen en als je het op je vingers aanbrengt en daarna uitsmeert op je wangen, krijg je een mooie blush. Prijs: €4,99

blushing beauty lip & cheek balm

Go Magic, eye crayon

Dit oogpotlood is eigenlijk een oogschaduw in potlood vorm. Fijn om aan te brengen en mooie looks mee te creëren. Het heeft een wat cremerige substantie, daar moet ik wel aan wennen, maar het geeft wel een mooi glanzend effect. Ook dit product is in meerdere kleuren verkrijgbaar, ik heb de 030 copper love. Prijs: €3,79.

go magic eye crayon

Beyond the galaxy, primer

deze primer is een lichtreflecterende make-up base op oliebasiswaardoor je een stralend effect krijgt. Breng het aan voordat je je foundation opbrengt zodat deze gemakkelijker aan te brengen is. Of gebruik het direct op de huid voor een stralend resultaat. Prijs €4,59.

beyond the galaxy primer

Kruidvat make-up

Dit zijn 3 van mijn favorieten die ze nu in het assortiment hebben. Vanaf 13 september online verkrijgbaar en t/m 31 oktober worden ze in de winkels geplaatst met de nieuwe make-upmeubels. De prijzen variëren van €2,89 tot €6,49, fijne make-up met een nog fijnere prijs!

Shampoo en Conditioner bar

Wil je de vegan trend nog verder uitbreiden, kijk dan ook eens naar de shampoo en conditioner bars van de Natures lijn van het Kruidvat met 77% of 89% natuurlijke ingrediënten. Wat ik echt heel handig vind is dat er een lint aan vast zit, zo kun je de bars ophangen ipv van neer te leggen in een zeepbakje. Prijs €2,99.

vegan shampoo en conditioner bar

Wat vind ik van de vegan producten?

Ik ben blij dat het Kruidvat zich steeds meer bezig houdt met het produceren van vegan producten. Daarnaast zijn de items die ik heb mogen testen ook echt fijn, zowel in gebruik als in prijs. Ik ben benieuwd naar de volgende ontwikkelingen die ze in petto hebben!

Zijn jullie al bekend met de vegan producten van het Kruidvat?
Tags:
9 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 15:33h, 28 september Beantwoorden

  Wat fijn dat ze zo goed bevallen. 🙂

 • Bas
  Geplaatst op 21:11h, 28 september Beantwoorden

  Zelf gebruik ik de vegan producten van Kruidvat om mijn puistjes te bedekken. Merk dat deze producten erg goed werken en niet voor meer onzuiverheden zorgen. Bovendien is de prijs erg laag in vergelijking met andere merken en winkels!

 • Lindaschrijftop
  Geplaatst op 21:22h, 28 september Beantwoorden

  Ik koop vaak make up bij Kruidvat. Het is een verbetering dat er nu ook vegan make up verkrijgbaar is.

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 06:53h, 29 september Beantwoorden

  Nee, maar heel goed van de Kruidvat dat ze dit doen. Ze zijn ook zo lekker vriendelijk geprijsd ook!

 • Tessa
  Geplaatst op 09:39h, 29 september Beantwoorden

  De Blushing beauty, lip & cheek balm lijkt mij erg fijn in gebruik

 • Marguerita
  Geplaatst op 10:35h, 29 september Beantwoorden

  Aantrekkelijk prijsje ook 👌

 • Kelly Buysse
  Geplaatst op 12:25h, 30 september Beantwoorden

  Goed van je dat je make-up in de kijker plaatst die vriendelijk geprijsd zijn 😉

 • Frederique
  Geplaatst op 18:20h, 30 september Beantwoorden

  Nee maar ik koop nooit make up bij Kruidvat. Wel vind ik het goed dat er in alle prijsklasses vegan opties zijn dus 3 x hoera.

 • Mitchel
  Geplaatst op 20:16h, 30 september Beantwoorden

  Voor Kruidvat lijkt het mij ook goed om vegan producten te maken. Daar is steeds meer vraag naar.

Geef een reactie