Lekker loungen in de herfst met comfortabele kleding.

loungewear

Helaas is de zomer weer voorbij. Ik hoor je denken: welke zomer? Want laten we eerlijk zijn, de zomer van 2021 was nou niet echt om naar huis over te schrijven. Maar hoe wij het ook wenden of keren, de herfst is in aantocht en dat heeft ook wel weer zo z’n charme: lekker loungen op de bank met een goed boek of je favoriete tv-serie.

Stijlvol en comfy in één?

Wat is er nu fijner met druilerig weer, dan lekker op de bank hangen met een kop thee, een goed boek of je favoriete tv-serie? Ik vind het heerlijk. Ik trek dan altijd iets comfy’s aan en mijn avondje kan niet meer stuk. Alleen wil ik wel graag dat het nog een beetje stijlvol is. Stel dat je onverwacht bezoek krijgt of de postbode komt een pakketje brengen en jij hangt in je ochtendjas op de bank? Nope! Dus op zoek naar een leuk, comfy outfitje/huispak oftewel “loungewear”! Maar wat is dat nu eigenlijk precies?

Wat is loungewear?

Loungewear wordt gedragen voor comfort in huis en is eigenlijk een combi van sportkleding en pyjama in één en gelukkig wordt dit steeds modieuzer. Vroeger had je van die suffen huispakken die je echt alleen in huis droeg omdat je er buiten niet gezien mee wilde worden. Tegenwoordig is dit verleden tijd en heb je juist hele leuke, hippe en trendy items. Natuurlijk is het comfort niet weg, want loungewear is meestal gemaakt van zachte stoffen die een comfortabele pasvorm hebben, niet te strak zitten en waarin je lekker warm blijft. Vaak vindt je er sportieve elementen in zoals een capuchon of een elastische band in de broek.

 • loungewear
 • loungewear

Sweaterdress

Je kunt ook eens voor wat anders gaan dan de standaard loungewear: Kies eens voor de sweaterdress. Warm, comfortabel en trendy. Combineer het met een legging als je snel koude benen hebt en je hebt een stijlvolle outfit! Ik had hier eigenlijk nooit aan gedacht, maar LASCANA heeft echt leuke sweaterdresses:

 • sweaterdress
 • sweaterdress

Stijlvolle pyjama’s

Maar natuurlijk zijn er ook leuke pyjama’s waar je wel mee gezien kunt en wilt worden. Een leuk printje, sportieve elementen en comfortabele items, de keuze is reuze.

pyjama's

Herfst

Ik heb echt leuke dingen gevonden bij LASCANA. Vooral door de sweaterdress ben ik aangenaam verrast. Ik had hier eigenlijk nooit aan gedacht om dit zo te combineren met een legging als loungewear, maar waarom niet?!

Wat vindt jij van de sweaterdress en andere loungewear?

4 reacties

 1. Fany Van Hemelen

  Oh heerlijk, eerst comfy dan mooi, liefst beiden xHebben x

 2. Lindaschrijfthetop

  Het lijkt me een heerlijk zittend loungepak in combi met een legging voor ś avonds heerlijk!

 3. Lijkt mij erg fijn zo’n sweatdress. Meestal trek ik dan een joggingbroek met sweater aan.

 4. Wat een heerlijk comfortabel uitziende kleding. Dit soort kleding draag ik graag als in thuis ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *