Mixxit: een portable blender voor onderweg!

mixxit

I love smoothies en verse sapjes, maar ik vind het altijd een dingetje om het mee te nemen. Thuis ga je aan de slag voor een heerlijk sapje: fruitje in de blender, nootje erbij, beetje water erbij om het smeuïg te maken en blenden maar. Giet het in een afsluitbare beker and you’re good to go. Ja, dat dacht je, want zodra je die beker openmaakt, is je lekkere sapje of smoothie warm geworden en smaakt het naar oma’s oude koekjes. Dat willen we natuurlijk niet en is de Mixxit een uitvinding, toch?

Wat is Mixxit?

Mixxit is een portable blender in een stijlvol en trendy jasje. Door de innovatieve ‘smart interface’, gaat de blender niet lekken en regelt hij ook de ideale snelheid voor jouw heerlijke smoothie. Daarnaast is hij binnen 2 tot 3 uur draadloos opgeladen en gaat het (volledig opgeladen) 8 tot 10 ‘blends’ mee. Tevens is de blender makkelijk uit elkaar te halen zodat hij goed schoon te maken is.

 • mixxit
 • mixxit
 • mixxit

Smoothie hier, smoothie daar.

Ik vind het heerlijk om een lekkere verse, zelfgemaakte smoothie te nuttigen. Als ik onderweg ben wil ik dat ook, maar daar gaat het soms mis. Thuis heb je dan lekker staan mixen en blenden om onderweg tot de conclusie te komen dat het geen goede beslissing was om het een paar uur in een afgesloten beker te laten zitten. Muffe drap glijdt dan je keel in. Bah! Mixxit is hierbij een uitkomst.

portable blender

How to use.

Als eerste krijg je de Mixxit binnen in een doos waar een QR code opzit met een step by step tutorial. Super handig. Maar ik zal het in grote lijnen ff vertellen:

 • Opladen: plaats de blender op het bijgeleverde oplaadstation en hij klikt zich vast door magneetjes. Knippert het lampje, dan is hij aan het opladen. Dit duurt 2 tot 3 uur. Brandt de aan/uit knop rood, dan moet de blender worden opgeladen.
 • Smoothie maken: Vul de Mixxit niet helemaal vol, maar laat ongeveer 1/4 vrij. Druk daarna twee keer op de aan/uit knop om te blenden en één keer om te stoppen. Je kunt je vers geblende smoothie of sapje, gewoon met fles en al in de koelkast zetten. Of neem het ongeblend mee en blend het ter plekke wanneer jij wilt.
 • Schoonmaken: je kunt de blender helemaal uit elkaar draaien. De fles kan in de vaatwasser en het onderstel moet je met de hand afwassen. Je kunt ook water met een druppeltje afwasmiddel in de Mixxit doen en dan aanzetten, wordt hij ook lekker schoon van.

Conclusie Mixxit.

De blender is stijlvol en verkrijgbaar in de kleuren wit of roze. Daarnaast is het ook erg makkelijk in gebruik. Je kunt de blender uit elkaar halen zodat het makkelijk schoon te maken is. Dit vind ik een pre, want daar heb ik altijd wel moeite mee. Ook is hij snel opgeladen. Het enige minpuntje vind ik dat het iets aan de kleine kant is. Je kunt er ongeveer een middelgrote beker sap uit halen. Maar al met al hoef ik niet meer die muffe drap naar binnen te slurpen!

Kortingscode.

Wil jij nu ook portable blenden? Dan kun je de kortingscode: kiki10 gebruiken voor extra 10% korting. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee.

Zijn jullie ook fan van smoothies en verse sappen en zo ja, wat is jouw favoriet recept?

10 reacties

 1. Wat een superslim idee is dit. Op die manier is je smoothie tenminste altijd lekker vers. En de fles oogt nog leuk ook.

 2. Jouvence

  Om heel eerlijk te zijn zou ik niet weten wat ik met een blender voor onderweg moet. Als ik nog had gewerkt had het me nog wel wat geleken voor op ’t werk.

 3. ja das inderdaad zo – ik heb dat ook geprobeerd om dat te bewaren, maar dat lukt niet zo goed 🙂

 4. Inderdaad leuk om een blender te hebben. Ik heb die van mij eigenlijk nog niet gebruikt. Misschien deze week toch eens gaan doen.

 5. een blender voor onderweg hebben wij gehad maar was geen su6. thuis blenden en in een speciale beker meenemen is hier toch meer favoriet

 6. Mieke| Miek's Mind

  wat een grappig idee, had het nog niet eerder gezien. ;handig zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *