Mr. and Mrs. Green afslankproducten.

Mr en Mrs green

Werkt het?

Ik ben al jaren bezig met het alom bekende probleem bij heel veel mensen: afvallen. Op de een of andere manier lukt het mij maar niet om het gewenste gewicht te bereiken. Oke, oke, ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik een hekel aan de sportschool heb en een voorliefde voor lekker eten. Geen goede combi inderdaad. Kan ik die vicieuze cirkel doorbreken met goede afslankproducten van Mr. and Mrs. Green? Lees snel verder.

Wat is Mr. and Mrs. Green ?

Mr. and Mrs. Green is een merk van Tamara Elbaz die we onder andere kennen van de afslankrage: Size Zero: centimeters kwijt in 40 minuten tijd. Nu heeft ze na een studie van twee jaar, afslankproducten op de markt gebracht waarbij geen gebruik is gemaakt van toevoegingen als chemische vulmiddelen en zoetstoffen. 100% natuurlijke ingrediënten en eerlijke producten, daar staat ze voor. Ze zegt er wel bij: “Wil je het afvallen echt laten slagen, moet je ook goed op je voeding letten”. Vandaar dat ze bij elke bestelling een voedingsplan meestuurt met een handige boodschappenlijst. Het is dus geen dieet, maar een leidraad om makkelijk en gezond te leven.

Mijn struggle.

Ik ben dus al jaren bezig met het alom gehate begrip: afvallen. Het lukt mij maar niet om op het gewenste gewicht te komen. Alhoewel ik vanaf de zomer vakantie ineens wel afval. Hoe dat komt? Geen idee. Ik kan steeds minder eten, waardoor ik sneller vol zit en dus afval. Inmiddels al 4 kilo kwijt. Maar ik ben er nog lang niet. Ik wil er nog 6 kwijt.

Misschien heeft het te maken dat ik rook? Daardoor gaat je stofwisseling sneller. Daarom ben ik ook enorm angstig om te stoppen met roken. Dan zit er zo weer 8 kilo aan. Maar ik moet gewoon nu echt een keer stoppen! Het is zo slecht voor je en dan praat ik al helemaal niet over het geld wat ik eraan uit heb gegeven. Kan ik denk ik een leuk klein autootje van kopen.

Oke, genoeg over mijn leed dat roken heet, op naar de beoordeling van de Mr. and Mrs. Green supplementen.

Kudzu & Yerba supplement.

Deze capsule gaat het vet te lijf dat om je organen zit en in je buik (ook wel visceraal vet genoemd). Dit vet stagneert het afslankproces en dat moeten we natuurlijk niet hebben. Eigenlijk een detox voor je lichaam.

Mr. and Mrs. green

White Kidney Bean capsule.

Dit supplement beperkt de eetlust en filtert de koolhydraten uit je voeding. Tevens houdt het de bloedsuikerspiegel stabiel.

Mr. and Mrs. green

Garcinia Cambogia supplement.

Als je versnelt vet wilt kwijt raken, is dit een goed supplement. Tevens onderdrukt het het hongergevoel en stimuleert verbranding. Ik ben enorm nieuwsgierig naar dit supplement.

Mr. and Mrs. green

Cranberry capsule.

Hierbij wordt overtollig vocht afgevoerd. Dit zorgt er namelijk voor dat je een opgeblazen gevoel hebt en dat willen we natuurlijk niet.

cranberry

Inname.

2 x per dag 1 tablet met voldoende water innemen. Er zitten 60 capsules in 1 verpakking, dus doe je er 1 maand mee. De kosten zijn per product: €29,95.

Drink daarnaast voldoende water (groene thee mag ook of water met vers fruit). 1,5 liter moet je minimaal drinken per dag, maar als je echt wilt weten hoeveel jij moet drinken voor jouw gewicht dan heb ik een handige formule voor je:

lichaamsgewicht x 0,44 : 10 = het aantal liters dat jij dagelijks moet drinken.

Conclusie Mr. and Mrs. Green supplementen.

Ik ben nog steeds aan het afvallen, dat is mooi. Of dit komt door de Mr. and Mrs. Green supplementen die ik nu inneem, kan ik niet overduidelijk beamen. Ik denk zeker dat het net dat steuntje in de rug geeft die je nodig hebt. Ik heb het 1 maand getest en misschien is dat nog te weinig om echt goed resultaat te merken, maar alle grammen en kilo’s die ik nu kwijt ben, ben ik al enorm blij mee.

Moet jij ook wat kilo’s kwijt raken? En zo ja, gebruik jij supplementen?

33 reacties

 1. wilde deze eigenlijk skippen vanwege mijn anorexia maar doe het niet maar hoop zo dat mensen hier niet in trappen 😉 als die wonderpillen echt zouden werken zou er geen mens op aarde zijn met obesitas 😉 dit zijn tijdelijke dingen als je ermee stopt kom je 2x zo hard weer aan en waarom zou je het doen als je net zo goed gezond kan afvallen 😉
  ik heb 4 dieetisten en die hebben mij de afgelopen 15 jaar veel geleerd over voeding en over aankomen en afvallen en nee dat komt niet uit een pilletje 😀

  • Kiki

   dank je wel dat je reageert!! inderdaad bestaat dat wonderpilletje (nog) niet, voor mij is het een steuntje in de rug, verder goed op je eten letten, veel water drinken en sporten. het gaat bij mij de goede kant op, maar ben er nog lang niet. Helaas vroeger ook tegen anorexia aan gezeten, dus ik begrijp wat je bedoelt.

 2. Ik moet idd ook kilo’s kwijt maar de knop wilt niet echt om ofzo…t blijft lastig

  • Kiki

   is het ook hoor, ik struggle er ook al zo lang mee

 3. Ik ben in eerste instantie nooit zo’n fan van afslankproducten, maar was wel erg benieuwd of het voor jou geholpen heeft. Nu snap ik dat je nog weinig kan concluderen na 1 maand, maar ik wil zeker weten wat je ervan vindt na een tijdje gebruiken!

 4. Gea

  Ik zou zelf hier niet snel aan beginnen. Ben meer van het gezonde eten en sporten. Maar leuk dat je lat zien hoe het werkt

 5. Ik ben nu opgericht, ik ben in september begonnen met koolhydraatarm eten, ik eet heerlijk, heel veel groenten en haal recepten van pinterest en nu doe ik weer mee met een challenge, waar ik super lekkere recepten vandaal haal. Ik eet dus gewoon, alleen minder aardappelen, brood, pasta, rijst en suiker. Als je het idee hebt dat de supplementen werkend an zou ik ze zeker nemen, het is vooral goed naar je lichaam te luisteren en als je vol bent, ook echt stoppen met eten.

  • Kiki

   ik merk inderdaad dat ik de laatste tijd sneller vol zit en dan stop ik ook

 6. Mieke | Miek's Mind

  Ik doe niet aan afslanktabletten, ik let liever beter op mijn voeding en ik sport meer. Ik ben nu 1 jaar bezig en al goede resultaten

 7. Wat fijn dat je al vooruitgang ziet. Daar gaat het om. En de struggle met roken herken ik helaas maar al te goed. Ben nu ook bezig met stoppen. Succes met alles!

 8. Nee, ik ben tevreden met mijn gewicht. Ik ga dagelijks hardlopen om het zo te houden. Supplementen vind ik een beetje eng, en zou ik nooit nemen eerlijk gezegd.

  • Kiki

   wat fijn dat je tevreden bent. ik denk dat ik dat ook maar eens moet gaan leren, van mezelf houden

 9. Eemy

  Super! Zoveel keuze! Ik ga deze zeker onthouden omdat ik al opzoek was naar een hulpmiddel zoals deze!

 10. Jouvence

  Ik wil ook een paar kilo kwijt, maar het is inderdaad niet makkelijk. Door medicatie ook een hoop aangekomen helaas. Ik doe aan intermittent fasting in combinatie met gezond eten. Ben nu bezig met het boek ‘Gezond op gewicht Met lekker eten!’ van Afvallen met Nederland.

  • Kiki

   oh, daar ben ik wel benieuwd naar. ik ga eens googlen

 11. Zo veel kuezen en zo grote capsules. Ik doe niet naar afslank want bij afvallen is best wel snel. Aankomen is moeilijk voor mij

  • Kiki

   oh, dat is ook lastig, mijn vriend moet aankomen en dat is ook een struggle

 12. Ben zelf ook bezig met afvallen, maar ik heb nog nooit pillen gebruikt. Ik denk ook niet dat ik dat snel zou gaan doen.

  • Kiki

   voor mij is het nu even een steuntje in de rug, maar sporten, water drinken en goed op je voeding letten is natuurlijk het beste

 13. Ik ben altijd sceptisch over zulke pillen. Ik vind persoonlijk dat als iemand echt wilt afvallen dat dat natuurlijk moet gaan met behulp van sporten en goede voeding. Zon pil kan echt geen wonderen verrichten.
  Liefs,
  Elles

  • Kiki

   dat is zeker waar, voor mij is het nu even een steuntje in de rug en hoop dat dat werkt

 14. Iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt, maar ik geloof niet in dit soort afslankpillen. Gewoon gezond en minder eten en sporten lijkt me gezonder 🙂

  • Kiki

   dat is het ook zeker, het meer een steuntje in de rug

 15. Ika

  Niet eerder aan gedacht. Ik ben benieuwd naar het resultaat na gebruik op langer termijn.

  • Kiki

   ik gebruik het een maand en ik val (nog steeds) af, maar ik was al wel aan het afvallen

 16. A

  Benieuwd hoe het er nu met je voorstaat?
  Hoelang heb je de pillen geslikt en heeft het je iets geholpen?

  • Kiki

   Het heeft toen iets geholpen, maar door medicijngebruik ben ik helaas weer aangekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *