size zero

Size zero: Centimeters kwijt in 40 minuten tijd?!

Afvallen zonder veel moeite

Size Zero: (sizezero.nl/nl) Oke, zoals men wel zal weten ben ik niet maatje inkie pinkie. Vroeger was ik dat wel en had ik bijna anorexia. Ik stond elke minuut van de dag op de weegschaal, at bijna niets en mijn grootste hobby was sporten (dat laatste is natuurlijk niet erg, maar ik draaide erin door). Nu wil ik graag weer wat afvallen, want in de loop van de jaren zijn de kilo’s er wel aangekomen!

Wat is Size Zero Easy Shape Trainer systeem?

Tamara Elbaz (van oa ‘mode meisjes met een missie’, Tailor&Elbaz kleding en Silk Productions) is mede-eigenaar van Size Zero en is opgericht in 2014. Maar wat doet size zero eigenlijk?

De Size Zero Easy Shape Trainer systeem werkt met lichaamseigen trillingen (HFT-technologie. Human Frequency Technologie). Deze trillingen zorgen voor een gerichte spierstimulatie, wat betekend dat je spiervezels meer worden geactiveerd dan met een normale sport activiteit.

Het grote voordeel van het Size Zero Easy Shape Trainer Systeem is dat het in staat is om verschillen op te sporen in lichaamsopbouw en de daarbij benodigde programma’s aanpast voor elk individueel persoon.

Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem meet voorafgaand aan elke behandeling de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden het systeem een voor iedere klant uniek en op het lijf geschreven programma op om zodoende de hoogste doeltreffendheid te bieden. Waarbij gegarandeerd resultaat wordt gegeven ism gezonde voeding.

Raak binnen 40 minuten tussen de 10 en 28 cm kwijt met het Size Zero Easy Shape apparaat! Dus ik dacht: waarom niet, ik ga het proberen!

Size Zero Easy Shape Trainer behandelingen ondersteunen de volgende punten:

 • Afname van vet en proporties
 • Gerichte spieropbouw zonder krachttraining
 • Effectief cellulitis bestrijden
 • Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden
 • Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn
 • Anti-aging en huidstructuurverbetering

Size Zero heeft salons in oa Amsterdam, Groningen, Breda, Gouda en Rotterdam.

Size Zero

Vroegeh toen ik nog Jong, hip en strak was:

Toen ik op kamers ging stond het sporten “even” op een zeer laag pitje. Ik begon weer aan te komen en heb toe een belofte gemaakt dat ik nooit meer terug wilde naar 48 kg. Dus sinds die tijd heb ik geen weegschaal meer in huis gehad en ben ik mijn eetpatroon gaan veranderen. Misschien daar weer een beetje in doorgeslagen? Tja, misschien wel een beetje.

Nu wil het geval dat ik toch iets van mijn curves kwijt wil. Niet alles, want ik ben er ook trots op. Ik heb namelijk een zandloper figuur met een hele smalle taille en brede heupen en daar ben ik op zich niet ontevreden over. Maar die vetjes mogen wat minder.

Ik sport zo af en toe, loop veel met de hond en let goed op mijn voeding. Maar ik wilde nog een extra boost geven aan mijn vetjes. Ik moet er gelijk bij zeggen dat ik er erg sceptisch inging. Afvallen door een pilletje of een apparaat kan gewoon niet (in mijn ogen). Afvallen doe je met sporten en goede en gezonde voeding. Dus ik dacht: laat maar komen.

De behandeling:

Eerst werd ik helemaal doorgemeten. Omvang van de desbetreffende gebieden, vetpercentage, vochtgehalte etc. Daarna kreeg ik klittenbanden om de desbetreffende gebieden gebonden.

size zero

Ik moest plaatsnemen op een behandeltafel en er werden verschillende vierkante “pads” onder het klittenband geplaatst. Daarna werd de intensiteit ingesteld dat precies bij mijn lichaamsopbouw en wensen past. Nadat dat was ingesteld start de behandeling en duurt het ongeveer 40 minuten voordat de behandeling is afgelopen. Je voelt steeds trillingen waarbij je spieren samentrekken. Het doet geen pijn, maar het is niet enorm plezierig, al zeg ik het zelf. Maar ja, wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden zeg ik altijd maar.

Na de behandeling werd ik nogmaals gemeten en wat bleek: ik was in totaal 19 cm kwijt! O.M.G. hoe kan dat dan? Ik was echt verbaast. Maar ik dacht, dit al wel voor even zijn en morgen zit het er weer aan.

afvallen

Een paar dagen later had ik wederom een afspraak en 3 dagen daarna de laatste. En je wilt het niet geloven, maar aan het eind was ik 21 cm in totaal kwijt.

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het werkt!

Oke, om het gewenste resultaat te bereiken zou ik 40 keer moeten terug komen. Maar toen ik de prijs hoorde, moest ik wel even slikken:

Tarieven:

– Losse behandeling: €59
– 10 rittenkaart: €500 (kuur van 5 weken)
– Jaar lidmaatschap: €99 per maand
– Half jaar lidmaatschap: €150 per maand
– Persoonlijke Size Zero voedingsplan: €99

Ik kan dat helaas niet veroorloven, maar mocht je dit wel kunnen betalen en heb je het er ook voor over, dan is het zeker de moeite waard!

Zoek je een salon in de buurt? Op de site staan alle vestigingen.

Heb jij dit al een gedaan en zo ja, wat vondt je er van? Laat het maar weten, ik ben benieuwd!

Tags:
,
43 Reactie's
 • Mayke
  Geplaatst op 15:26h, 22 november Beantwoorden

  Ik sta daar ook heel sceptisch tegenover…. Maar blijkbaar werkt het dus wel!
  Is het ook blijvend? Ik ben erg benieuwd

  • Kiki
   Geplaatst op 18:07h, 24 november Beantwoorden

   ik ben ook gelijk op mijn voeding gaan letten en de kilo’s worden minder. Komt het door de behandelingen of door de voeding? tja, dat durf ik dus op dit moment niet goed te zeggen, maar in die ene week bleven de cm’s wel weg.

 • ELisabethh
  Geplaatst op 16:46h, 27 november Beantwoorden

  SizeZero werkt perfect! Ik heb een jaarabbo en ben al 30cm kwijt!

  De kosten? 99Euro per maand. Dit is niet goedkoop maar heb ze er wel voor over!

  Bedankt SizeZero!!!

  • Kiki
   Geplaatst op 19:57h, 27 november Beantwoorden

   30 cm! wauw! dat is fijn!

  • Evelyn
   Geplaatst op 14:19h, 02 december Beantwoorden

   Hoe werkt het een jaarabonnement?
   Hoeveel keer behandeling per maand krijg je dan? Word je behandeld eens in de 2 of 3 weken?

   • Kiki
    Geplaatst op 17:02h, 02 december Beantwoorden

    een jaarabonnement kost €99 per maand. in het begin heb je meerdere behandelingen nodig en daarna ga je eigenlijk om het bij te houden.

   • ELisabethh
    Geplaatst op 02:16h, 03 december Beantwoorden

    Hi Evelyn,

    Het jaarabonnement kost 99 Euro. De eerste 5 weken mocht ik 2 keer per week komen. Daarna 1 keer per week. Is wel even volhouden maar als je het blijft doen is het echt fantastisch!

    Ik kan het echt waar iedereen aanraden!

    Groetjes

    • Kiki
     Geplaatst op 11:37h, 03 december Beantwoorden

     dank voor je uitleg! Zo is het duidelijker! xx

  • Birsen
   Geplaatst op 11:43h, 09 december Beantwoorden

   Hoelang moet je het bijhouden/ als je stopt komen de cm weer aan!!

   • Kiki
    Geplaatst op 13:03h, 10 december Beantwoorden

    ja, je moet het wel bijhouden. Verder gezonde voeding is ook erg belangrijk. Zij hebben daar ook een voedingsplan voor. Kijk maar op hun site. Daar vind je nog meer informatie. Succes!

    • Cootjeee
     Geplaatst op 08:04h, 29 september Beantwoorden

     Ik heb het nu een jaar gedaan maar helaas heeft het bij mij niet geholpen. Ik vind het best veel geld voor iets wat niet werkt Ook kan je niet tussentijds van het jaarcontract af. Ik moet wel zeggen dat ik er niks extra’s heb bijgedaan zoals lijnen.

     • Kiki
      Geplaatst op 18:41h, 29 september

      O, dat is jammer zeg!!

 • Henja schreuder
  Geplaatst op 19:35h, 28 november Beantwoorden

  Ik woon in Riethoven in Brabant is daar ook zoiets in de buurt

  • Kiki
   Geplaatst op 17:35h, 29 november Beantwoorden

   klik even op deze link: http://sizezero.nl/nl/contact/ . Daar vindt je alle filialen die er zijn. Misschien wel 1 bij jou in de buurt?!

  • Bernice Buis
   Geplaatst op 11:11h, 06 september Beantwoorden

   Hallo Hanja Schreuder. Ik zie je reactie van nov. 2015. Inmiddels is er in Eersel ook een Size Zero!! Mocht je nog interesse hebben, kijk dan even op mijn site of FB Sizezero Eersel. Natuurlijk mag je mij ook bellen voor info. 0622467900. Groetjes Bernice Buis

   • Kiki
    Geplaatst op 10:28h, 07 september Beantwoorden

    bedankt voor je reactie!!!

 • Samara
  Geplaatst op 00:13h, 06 december Beantwoorden

  Hoi Ik will jaaraponoment hoeveel keer per week ???

  • Kiki
   Geplaatst op 17:26h, 07 december Beantwoorden

   in het begin zul je vaker moeten gaan, maar daarna is het een kwestie van bijhouden. Ze maken een programma wat precies bij jou aan zal sluiten

 • Cicek Elvan guvenc
  Geplaatst op 18:17h, 06 december Beantwoorden

  Ik wil adres Amsterdam en telefoonnumm hebben van jullie een prijzen grraag

  • Kiki
   Geplaatst op 17:25h, 07 december Beantwoorden

   Wibautstraat 224
   1097 DN AMSTERDAM

   Boekingen per mail via: info@sizezero.nl
   Boekingen per telefoon via: 020-470 59 11

   je kunt ze bellen voor meer info etc. Succes! ik ben benieuwd

 • Cor
  Geplaatst op 19:46h, 30 mei Beantwoorden

  Hi!

  Ik ben zo benieuwd of je dit moet blijven doen om het resultaat te behouden? Zo ja, volstaat een 10 rittenkaart dan en hoef je bv dan maar 1 keer per maand te gaan? Of moet je sws wekelijks blijven komen? Ik moet er nogal een eind voor rijden nl.
  Het klinkt veelbelovend allemaal. Bye! Grt Cor

  • Kiki
   Geplaatst op 11:22h, 01 juni Beantwoorden

   Je moet eerst wel vaker gaan om resultaat te behalen. Ook moet je op je voeding letten. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de cm er weer bij heb, maar dat komt mede door medicijngebruik. Misschien is het een idee om eerst een intake gesprek te plannen? Dan weet je gelijk waar je aan toe bent en hoeveel keer je moet komen. Succes, ik ben benieuwd! gr kiki

   • V
    Geplaatst op 09:56h, 01 november Beantwoorden

    Ik ben vorig jaar oktober begonnen met 2 keer per week en na 2 maanden een keer par maand, Na een jaar heb ik nul komma nul centimeter verloren en zie geen verschil in huid structuur.
    Puur oplichterij wat mij betreft en zonde van je tijd

 • Debbie
  Geplaatst op 09:51h, 14 juni Beantwoorden

  Heb een jaarabonnement gehad, maar voor mij,was het weggegooid geld. Per behandeling verlies je wel wat centimeters, maar die zitten er zo weer aan. Vind het eigenlijk wel nep. je kunt je geld beter aan een sportschool besteden.

  • Cootjeee
   Geplaatst op 08:05h, 29 september Beantwoorden

   Helemaal mee eens ook bij mij geen effect en wel veel geld kwijt 🙁

  • Noortje
   Geplaatst op 22:45h, 20 maart Beantwoorden

   Helemaal eens.., jaarabonnement gehad helaas niet veel geholpen!

  • V
   Geplaatst op 09:57h, 01 november Beantwoorden

   Exact , precies mijn ervaring

 • Ypon
  Geplaatst op 19:38h, 29 maart Beantwoorden

  Mijn jaarabonnement loopt volgende week af.helaas niks geholpen.uit mezelf 5 kilo afgevallen.maar in centimeters echt niks af met size zero .trap er niet in.het enige wat je verliest is vocht.en dat zit er zo weer aan.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:33h, 31 maart Beantwoorden

   wel goed dat je uit jezelf 5 kilo bent afgevallen!!!

 • Claudia Diependaal
  Geplaatst op 18:44h, 14 januari Beantwoorden

  Ik heb meer morfine nodig geloof ik tijdens en na een behandeling. Ik had eens een behandeling gewonnen met een soort creme huishoudfolie en baby olie. Werkte voor geen meter! Lol.

 • Milena Naydenova
  Geplaatst op 11:42h, 17 januari Beantwoorden

  I am totally unsatisfied with the result.The girl took my centimeters today and as I said to her I don’t have any differences since the begging of the treatment-2 months. I have also pictures before and after and there are the same,so no result in my clothes,too. I don’t recommend at all,don’t waste your time and money!

  • Kiki
   Geplaatst op 12:25h, 17 januari Beantwoorden

   i am so sorry to hear that! But thank you very much for your reply!!!

 • A olyhoek
  Geplaatst op 20:11h, 24 februari Beantwoorden

  Hoi kiki
  Ik ben ook naar zise zero gest in denhaag
  Het aparaat deed het niet waardoor mijn spier en vocht gehalte niet gemeten kon worden. Met het meten na de behandeling werd de medewerkster zenuwachtig omdat het resultaat zo weinig was . Denk ik ik was maar 4 1/2 cm afgevallen als je onder de 4 cm zit krijg je je aankoop bedrag terug dat schild dus maar 1 cm . Zij was er niet blij mee maar ik zeker niet . Het was voor mij zeker geen motivatie om hier mme door te gaan. Volgens haar zou ik in de toekomst zeker afvallen. Ik wilde helemaal niet afvallen maar wel wat spieten krijgen en centimeters verliezen. Zij zei ik ga met mijn baas kijken wat we nog wat voor je kunnen doen. Ze zou mij bellen ik ben dus ook niet gebeld heel jammer. Annette

  • Kiki
   Geplaatst op 20:34h, 27 februari Beantwoorden

   oe, dat is niet fijn. Misschien een email sturen naar het hoofdkantoor?

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 14:37h, 13 juni Beantwoorden

  Vooral die 40 minuten klinkt aantrekkelijk zeg! Dat is heel wat in weinig tijd.

 • Anita Markx
  Geplaatst op 17:01h, 22 maart Beantwoorden

  Beste Kiki,
  Mijn prangende vraag is; verstevigd het ook je huid.?!
  je kan wel centimeters kwijt zijn . Maar krimpt je vel dan ook mee?
  Anders hangt je vel als een ruime jas om je nieuw verworven lijf heen.
  De huid van een 60 jarige is bovendien dunner en minder soepel dan een 30 jaar jonger vrouwspersoon..
  Bewegen en extra buik en bil oefeningen lonen zeker., helaas doen de boobies dat niet.
  Vertel, wat is wijsheid..
  Grt

  • Kiki
   Geplaatst op 16:50h, 24 maart Beantwoorden

   ik moet heel eerlijk bekennen dat ik hier niet zo snel een antwoord op heb, misschien kun je dit beter vragen aan de salon? borstoefeningen voor de boobies is sowieso een oplossing.

 • Lydia
  Geplaatst op 10:33h, 30 juli Beantwoorden

  Ik gisteren mijn laatste behandelingen (laser, 10x) maar helaas, heb ik geen centimeter verloren, ook geen kilo kwijt, en ik let ook op mijn voeding.

 • Mr. and Mrs. Green afslankproducten. Vet verbanden zonder veel moeite.
  Geplaatst op 16:30h, 15 januari Beantwoorden

  […] and Mrs. Green is een merk van Tamara Elbaz die we onder andere kennen van de afslankrage: Size Zero: centimeters kwijt in 40 minuten tijd. Nu heeft ze na een studie van twee jaar, afslankproducten op de markt gebracht waarbij geen […]

Geef een reactie