oenobiol auto bronze

Oenobiol autobronze teint: Bruin, zonder zon en zonder spraytan, maar van binnenuit!

De zon in pilvorm!

Je bruine teint behouden in de winter? Hoe dan? Ik heb echt een hekel aan zonnebaden. Ik word snel dizzy, vind het al snel te heet en daarnaast is het ook slecht voor je huid. Het nadeel is dat ik dus erg bleek ben. Vooral die melkflessen van mij zijn een doorn in het oog. Daardoor kan ik ook geen rokje aan, waarbij mijn blote benen te zien zijn. Mensen zullen wel denken: “Goh, een witte legging, dat dat nog kan!”. Oenobiol heeft voor mij de oplossing: de zon in pilvorm: Oenobiol autobronze teint! Ideaal dus om ook in de winter bruine benen te behouden.

Wat is Oenobiol?

Kort gezegd: Oenobiol is een voeding – en beautysupplementen merk dat werkt met natuurlijke producten. Je kunt er meer lezen in mijn eerder geplaatste artikel over Oenobiol. Ik zal je dus niet nog meer gaan vervelen met boring informatie.

Innovatief concept.

In 1989 lanceerde Marie Bejot een beautysupplement dat de huid beschermt en je mooier bruin laat worden. Daardoor is Oenobiol Skin Support Sun-producten de nummer 1 op het gebied van zonneproducten in Frankrijk.

Hoe word ik bruin?

Ik hoor je denken: “Kiki, wat een rare vraag! Door de zon natuurlijk!”, maar zo natuurlijk is dat niet. Want je kunt ook nog op een andere manier die mooie bruine teint krijgen! Namelijk door inname van Caroteen. Alleen krijgen wij helaas te weinig van dit stofje binnen via ons voedsel om daadwerkelijk effect te zien op onze huid. Caroteen zit onder andere in wortel. Nu kun je natuurlijk elke dag een paar kilo wortel naar binnen stouwen totdat je geen wortel meer kan zien, maar er is nog een manier: Oenobiol autobronze teint

oenobiol autobronze teint

Oenobiol Autobronze Teint:

Dit beautysupplement is op basis van het natuurlijke product: Kurkuma. Dit zorgt ervoor dat je gehele lichaam een egale, mooie bruine teint krijgt. Er is geen betacaroteen toegevoegd in Autobronze Teint van Oenobiol, waardoor je geen oranje gloed zult krijgen over je huid. Laat die kilo wortel dus maar staan, anders wordt je straks nog een oempaloempa! Je gebruikt dit product 2 tot 3 maanden voor een optimaal resultaat. Natuurlijk kun je het ook in de winter gebruiken om je huid een mooie teint te laten houden.

De test:

Ik heb dit product 3 maanden (ik ben begonnen in augustus, toen de zon nog volop scheen) geslikt en ik moet zeggen dat mijn huid echt iets verkleurd is. En geloof mij, ik heb bijna niet in de zon gezeten! Daarnaast: als ik in de zon kom, smeer ik mij altijd goed in met minimaal factor 30 tot factor 50! Mijn mening is dus dat het werkt! Ik ben blij en kan met een gerust hart dat rokje weer aan, ook in de winter! Als ik het durf natuurlijk, want naast dat ik vond dat ik melkflessen had is er nog een obstakel: ik vind mijn benen ook nog eens op dikke worsten lijken, maar dat is een geheel ander verhaal.

Zouden jullie dit ook gebruiken? Of liever toch zonnebaden? 

Tags:
37 Reactie's
 • Mary frenzen
  Geplaatst op 12:03h, 16 januari Beantwoorden

  Lijkt mij best goed hoe duur kost het ? Staat er niet bij x mary

  • Kiki
   Geplaatst op 12:54h, 16 januari Beantwoorden

   dit product ligt rond de €22.

 • Anita H.
  Geplaatst op 15:47h, 16 januari Beantwoorden

  Op dit moment 50% korting bij Etos. Prijs wel wat hoger dan € 22,00 meen ik.

 • alexa
  Geplaatst op 17:07h, 16 januari Beantwoorden

  Ziet er relatief goed uit, al ben ik meer van de vitamine C&D & gewoon lekker naar de zon gaan.

 • Blog en Beauty
  Geplaatst op 17:23h, 16 januari Beantwoorden

  Ik heb deze ook gebruikt en was blij verrast. Ik zag duidelijk effect, is het niet het bruiner worden zelf, dan wel het vasthouden van je kleur.

 • nicole orriens
  Geplaatst op 17:48h, 16 januari Beantwoorden

  Nee echt niet. Ik vind dit soort producten altijd een beetje eng. Dan maar niet een mooi tintje.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:24h, 17 januari Beantwoorden

   dat kan ik mij ook best wel voorstellen

 • Life is a catwalk
  Geplaatst op 21:05h, 16 januari Beantwoorden

  Hoi Kiki, wat goed dat het voor jou werkt. Ik ben toch meer van echte zon. Mijn huid wordt met factor 30 nog steeds mooi diep bruin. Maar ik speel ook vals want ik met een halfbloed;-)

 • Hippiemeisje
  Geplaatst op 08:43h, 17 januari Beantwoorden

  Ik ben ook echt bleek, bruin niet ook al zit ik veel in de zon. Rood daarentegen… ? Misschien kan ik het ook eens proberen, al schaam ik mij niet voir Melkflessen

  • Kiki
   Geplaatst op 11:17h, 17 januari Beantwoorden

   hahaha, gelukkig verbrand ik niet snel

 • Pauline Böckling
  Geplaatst op 13:06h, 17 januari Beantwoorden

  Gaaaaaaf, voor een op en top bleekscheet als ik dé oplossing in de wintermaanden.
  “Ben je ziek?” “Nee, ik ben nooit ziek, ik ben gewoon bleek.”

 • Mieke weijers
  Geplaatst op 13:14h, 17 januari Beantwoorden

  Lijkt me makkelijk want in de zo’n liggen bakken is niets voor mij, maar het is wel prijzig. Kijk van de week wel even bij de Etos

 • Nadia
  Geplaatst op 15:28h, 17 januari Beantwoorden

  Fijn dat het helpt! Het is niet echt mijn ding, maar ik lig dan ook in de zon zodra die schijnt 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 16:32h, 18 januari Beantwoorden

   hahaha, ik dus helemaal niet. Ik vind die warmte echt niets, wel onder een parasol, maar ja, dan wordt je niet echt bruin

 • Manon
  Geplaatst op 20:47h, 17 januari Beantwoorden

  Ik geloof denk ik niet zo in de werking van dit soort producten. Maar ik hou gewoon lekker van zonnen, dus ik doe het maar op die manier 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 16:31h, 18 januari Beantwoorden

   ah, zo krijg je natuurlijk ook een bruine kleur 😉

 • Sherry
  Geplaatst op 01:31h, 19 januari Beantwoorden

  Dit is echt wen goed merk. Heb geen ervaring met dit product. Wel ben ik nieuwsgierig geworden

 • Sherry
  Geplaatst op 01:31h, 19 januari Beantwoorden

  Dit is echt wen goed merk. Heb geen ervaring met dit product. Wel ben ik nieuwsgierig geworden

  • Kiki
   Geplaatst op 16:04h, 20 januari Beantwoorden

   nu bij de etos in de aanbieding. misschien toch proberen?

 • Deborah
  Geplaatst op 10:35h, 20 januari Beantwoorden

  Ik zou dit niet zo snel proberen. Sinds ik veel op het water te vinden ben gaat het bruinen echt super snel en makkelijk. Ik verbrand niet meer zo snel en met een beetje zon zit er zo weer een kleurtje op armen en benen.

 • lodi
  Geplaatst op 09:03h, 21 januari Beantwoorden

  Ik kleur nog al snel in de zon, dus ik zou dit niet nodig hebben. Ik vind een bruin gezond kleurtje ook erg fijn, maar dat je hier pillen voor zou nemen. dat weet ik niet hoor.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:44h, 23 januari Beantwoorden

   oe, fijn dat je snel verkleurd!

 • MC Kleuver
  Geplaatst op 20:20h, 21 januari Beantwoorden

  Mijn mening is zo min mogelijk van deze pillen gebruiken. Daar ben ik gewoon geen fan van. Lekker in het zonnetje zelf gaan zitten 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 11:43h, 23 januari Beantwoorden

   daar heb je gelijk in, alleen ik vind in de zon zitten echt niet fijn 🙂

 • Danielle
  Geplaatst op 23:43h, 22 januari Beantwoorden

  Ik ben benieuwd of dit ook zou werken voor iemand die gewoon erg weinig pigment heeft en dus ook hoogzomer in de zon nog niet een beetje bruin wordt (ik heb het hier over mezelf haha). Wist overigens ook niet dat dit bestond.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:43h, 23 januari Beantwoorden

   ik word ook niet snel bruin, maar bij mij zie ik echt wel een kleurverschil(letje)

 • Monique Blok
  Geplaatst op 01:54h, 02 februari Beantwoorden

  De zonnebank is voor mij passee. Ik slik oenobional nu vier maanden. Ik dacjt eerdt, wat een oen. Daar trap.je toch niet in! Maar ik ben minder wit als eerder in de winter. Dus eenn beetje teint zonder de zonnebank. En Kurkuma is gezond. Dus waarom niet. Ik ben fan.

  • Kiki
   Geplaatst op 18:37h, 04 februari Beantwoorden

   oh, wat fijn om te horen zeg

 • Bronz' Express: bruine benen zonder zon of oempa loempa?
  Geplaatst op 17:28h, 13 mei Beantwoorden

  […] wilde mij daar nu wel eens eindelijk aan wagen. Ik vond het wel enorm eng, want de oempa loempa look ligt op de loer. Hup aan de slag […]

 • Trienemie
  Geplaatst op 13:56h, 14 mei Beantwoorden

  Kleurt het niet alleen je sproeten als je er veel hebt en blijft je huid gewoon wit want met veel crèmes worden de sproeten donkerder

  • Kiki
   Geplaatst op 16:53h, 14 mei Beantwoorden

   oe, hier kan ik helaas geen antwoord op geven, ik heb dit product alleen getest. Voor vragen zou je contact kunnen opnemen met Oenobiol. Excuses voor het ongemak

Geef een reactie