oenobiol

Oenobiol Paris: Strak de zomer in zonder veel moeite?! Wat wil je nog meer?

Summer Slim!

Ja, we voelen het allemaal, het weer is lekker, terrasjes zitten vol en men is vrolijker. Kortom de zomer is er! Maar ja, dan krijgen wij vrouwen (en misschien ook wel mannen) de kriebels. “Shit, moet ik weer een bikini aan met dat logge lijf.” of “Nope, geen kort rokje voor mij dit jaar met die dikke benen.”. Ik heb dat ook in zeer sterke mate zelfs. Ik durf niet in bikini en al helemaal niet in een kort rokje of broekje. Dus bij mij zie je altijd de lange broek, helaas. Daar moet verandering in komen en dat wordt dus afvallen. Ik ben gaan sporten en goed op mijn voeding aan het letten, maar ik kan zeker wel extra hulp gebruiken. Hoe? Met Oenobiol Paris.

Wat is Oenobiol Paris?

De Franse Arts en voedingsdeskundige Marie Bejot, heeft dit merk opgericht in 1985. Oenobiol produceert voedings – en beautysupplementen, die een aanvulling zijn op je voeding. De producten van Oenobiol zijn natuurlijke supplementen met actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong. Ze gebruiken ingrediënten als: Lycopeen (tomatenextract), Kurkuma (geelkruid), Avocadopittenolie, Extract van Groot Afrikaantje (een bloemsoort), Vitamine B2 en C, Druivenpittenextract, Pompoenzaadolie en Groene Thee. Daarnaast hebben ze producten in verschillende categorieën zoals: Beauty, Silhouette, Hair, Skin en Sun.

Quote van Oenobiol: “Oenobiol gelooft in de kracht van de natuur en jouw innerlijke schoonheid”. Oenobiol is dus voor de schoonheid van binnenuit!

Boost -400KCAL.

Het eerste product dat ik ben gaan testen van Oenobiol is de Boost -400KCAL. Ik zeg er nogmaals bij: dit is natuurlijk alleen maar ondersteunend. Het is geen wonderpil, je zult er echt zelf ook wat voor moeten doen.

oenobiol

Omdat ik echt baal van mijn lijf en ik mezelf een dik vet varkentje vind, moest er wat gebeuren. Ik durfde gewoon niet meer in bikini en al helemaal niet in een leuk kort rokje of broekje. Oke, ik ben al 40, dus een kort rokje vind ik sowieso al niet meer bij mij passen, maar dat is een ander punt. Ik ben inmiddels al een paar maanden druk in de weer met Vacutrainen. Daarnaast let ik op wat ik eet. Ik houd een voedingsapp bij die er voor zorgt dat ik niet over mijn dagelijkse calorieëninname kom. Toch wilde ik wat meer resultaat zien en een voedingssupplement wilde ik wel gaan testen.

In de Boost -400KCAL zit het actieve bestand: Wakame (zeewier). Dit is een natuurlijk product dat er voor zorgt dat het energieverbruik wordt verhoogt waardoor je extra calorieën verbrandt, zelfs tot -400KCAL. Wil je optimaal resultaat, dan moet je het minimaal 16 weken gebruiken en 3 x per dag, 1 capsule 30 minuten voor de maaltijd innemen met water.

De test:

Als eerste wil ik er even bij zeggen dat de supplementen niet groot zijn, dus makkelijk door te slikken zijn. Plus punt! Want ik zit altijd te kokhalsen als ik zo’n groot geval moet doorslikken. Nu dus geen last van. Ik ben nu twee maanden bezig en ik ben afgevallen. Nu zul je zeggen, ja, dat komt alleen maar door het sporten en het letten op je voeding. Dat is waar, maar ik merkte wel dat ik meer energie had en dus meer deed, waardoor ik hoogstwaarschijnlijk meer vet heb verbrand. Al met al denk ik dat dit bijdraagt aan je struggel van het afvallen en je dat steuntje in de rug geeft om net dat beetje extra af te vallen.

oenobiol

Capteur 3-in-1.

Naast de Boost -400KCAL heb ik ook de Capteur 3-in-1 getest. Dit is een 100% natuurlijk vezelsupplement (wortel-, haver- en appelvezels) dat er voor zorgt dat gemiddeld 50% minder calorieën worden opgenomen. Het vermindert ook de eetlust omdat het je een vol gevoel geeft, het absorbeert suikers en vetten. Ideaal voor mensen die wat kilo’s kwijt willen dus. Het is wel alleen geschikt voor volwassen met een BMI hoger dan 25. Je neemt 2 capsules voor de lunch en het diner in met water en dit voor 15 dagen lang. Dit kan nog 1 keer herhaald worden. Daarna moet je er (even) mee stoppen.

oenobiol

De test:

Dit supplement is iets groter, waardoor ik meer moeite had met doorslikken, maar wie mooi wilt zijn moet slikken zal ik maar zeggen! Ik merkte gelijk eigenlijk dat ik sneller vol zat. Bijvoorbeeld had ik een verse smoothie gemaakt van melk, banaan en appel en als ik die ophad, was ik echt verzadigd. Daarvoor had ik dat echt niet en kon ik er makkelijk nog een boterham op. Ik heb het 15 dagen geprobeerd, toen 1 maand gestopt en daarna weer 15 dagen getest. Daardoor merkte ik goed dat ik dus vol kwam te zitten. Ik vond dit een erg fijn product.

oenobiol

Let op: de Boost -400KCAL en de Capteur 3-in-1, moet je niet tegelijkertijd gebruiken!!

Gebruiken jullie voedingssupplementen? 

Tags:
,
32 Reactie's
 • Jouvence
  Geplaatst op 14:27h, 11 juli Beantwoorden

  Lijken me fijne supplementen ter ondersteuning in het afvallen. Fijn dat ze ook niet heel groot zijn, ik krijg dat anders ook niet weg.

  • Kiki
   Geplaatst op 14:49h, 11 juli Beantwoorden

   ik heb daar altijd problemen mee als ze wat groter zijn

 • alexa
  Geplaatst op 14:33h, 11 juli Beantwoorden

  Interessant dat je dit getest heb, zelf is dit niets voor mij. Ik vind dat je gewoon minder moe eten en op gezonde wijzen zonder dat je er pillen instopt. Wel fijn om te lezen dat jij dit als prettig hebt ervaren!

  • Kiki
   Geplaatst op 14:49h, 11 juli Beantwoorden

   ik ben het helemaal met je eens. Dit gebruik ik ook alleen ter ondersteuning. Daarnaast sport ik ook en let ik op mijn voeding (meestal dan 😉 )

 • Daisy de Vos Burchart
  Geplaatst op 14:56h, 11 juli Beantwoorden

  Klinkt als een fijn product die net dat extra zetje geeft zegmaar.

  Zelf ben ik niet zo van de pilletjes net zoals Alexa ook al zegt.
  Ik denk dat het met goed op je voeding letten en voldoende bewegen best een goede combi kan zijn 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 17:33h, 11 juli Beantwoorden

   het is voor mij ook meer inderdaad dat extra zetje in de rug die ik soms zo hard nodig heb 🙂

 • marjolein westerbaan
  Geplaatst op 15:02h, 11 juli Beantwoorden

  Dat lijkt me echt ideaal en fijn op de huid. ik doe er ook alles aan om te blijven stralen, blijft een uitdaging als je de veertig nader, oef

  • Kiki
   Geplaatst op 17:32h, 11 juli Beantwoorden

   ik ben de 40 inmiddels gepasseerd en inderdaad, dan moet je aan de slag 🙂

 • Jess
  Geplaatst op 16:00h, 11 juli Beantwoorden

  Ik heb vroeger verschrikkelijk veel van dit soort pilletjes getest omdat ik geobsedeerd was door afvallen. Ik ben altijd wat flinker geweest dan mijn vriendinnen en spiegelde hun maatje 36 aan mijn maatje 40-42. Ik heb zo’n beetje alle merken gehad en wat voor mij beter werkt is sporten en water drinken, niet eens zo streng zijn qua voeding. Ik ben van mening dat je hartstikke veel geld uitgeeft aan een pilletje en hier geen resultaat van ziet.

  En wij vrouwen komen nou eenmaal in verschillende vormen en maten, dat is ook iets wat ik met de tijd geleerd heb. En we zijn allemaal even mooi.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:29h, 11 juli Beantwoorden

   ik probeer dat mezelf ook “aan te praten” maar ik vind mezelf soms net lijken op miss piggy. Ik moet mezelf ook gaan accepteren

 • Amy
  Geplaatst op 10:19h, 12 juli Beantwoorden

  Bij mij helpen dit soort supplementen om af te vallen helaas niet! Gewone supplementen gebruik ik wel iedere dag.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:25h, 12 juli Beantwoorden

   het is voor mij ook alleen een steuntje in de rug. met sporten en letten op je voeding bereik je naar mijn mening, het meest

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 11:01h, 12 juli Beantwoorden

  Nee echt niet. Ik vind dat een beetje eng zelfs. Gewoon gezond eten is dacht ik toch het beste.

  • Kiki
   Geplaatst op 12:31h, 12 juli Beantwoorden

   is het ook, het ios voor mij een steuntje in de rug die ik soms hard nodig heb 😉

   • Nicole Orriëns
    Geplaatst op 08:42h, 19 juli Beantwoorden

    Steuntjes in de rug zijn altijd fijn inderdaad! Het kan je soms net dat ene zetje geven dat je nodig had.

 • Manon
  Geplaatst op 15:00h, 12 juli Beantwoorden

  Hopelijk gaat het je helpen bij het afvallen 😀 Ik geloof niet echt in dit soort dingen dus zal het ook niet zo snel proberen, maar als het werkt dan werkt het he 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 11:43h, 18 juli Beantwoorden

   ik hoop het ook, nu ben ik een beetje aan het stilstaan helaas. hopen dat het weer de goede kant opgaat

 • ingrid
  Geplaatst op 19:07h, 12 juli Beantwoorden

  je moet het inderdaad als ondersteuning gebruiken en dan werkt het ook wel motiverend is mijn ervaring.

 • Ellen
  Geplaatst op 22:07h, 12 juli Beantwoorden

  Ik sta altijd wat sceptisch hier tegenover, maar fijn dat het voor jou bevalt!

 • Danielle
  Geplaatst op 00:46h, 13 juli Beantwoorden

  Zelf gebruik ik dat soort pillen niet, maar ik denk dat je het idd vooral als een steuntje in de rug moet zien! En ik neem aan dat het ook maar voor tijdelijk gebruik is

  • Kiki
   Geplaatst op 11:42h, 18 juli Beantwoorden

   het is inderdaad ook voor tijdelijk 🙂

 • Eline
  Geplaatst op 15:32h, 13 juli Beantwoorden

  Ik begrijp dat je graag een extra supplement wilt hebben ter ondersteuning. Zelf nog nooit zoiets geprobeerd. Momenteel mag ik dergelijke dingen ook niet innemen omwille van de borstvoeding.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:41h, 18 juli Beantwoorden

   oh, ja, ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan dat dat misschien niet mag als je borstvoeding geeft, goed dat je dat even zegt!!

 • tamara
  Geplaatst op 17:04h, 13 juli Beantwoorden

  Ik gebruik eigenlijk nooit supplementen om af te vallen met gezond eten en gezond bewegen lukt het ook

 • Fleur
  Geplaatst op 21:51h, 13 juli Beantwoorden

  Ik neem af en toe wel eens een vitaminepil, maar supplementen bij het afvallen heb ik nog nooit geprobeerd

 • Lindsey Beljaars
  Geplaatst op 10:36h, 14 juli Beantwoorden

  Leuk dat je dit hebt uitgeprobeerd! Zelf ben ik hier niet zo van..

 • Mariëlle | Me-licious
  Geplaatst op 14:29h, 15 juli Beantwoorden

  goed om te zien dat dit voor jou werkt en dat je het fijn vind om dit te gebruiken. zelf ben ik niet zo van de supplementen en val ik liever gewoon normaal af door minder te eten en te sporten.

  • Kiki
   Geplaatst op 11:39h, 18 juli Beantwoorden

   ja, dat is natuurlijk ook het beste. voor mij is het ook meer een steuntje in de rug 🙂

 • oenobiol autobronze teint: Bruin, zonder zon, maar van binnenuit!
  Geplaatst op 11:33h, 16 januari Beantwoorden

  […] witte legging, dat dat nog kan!”. Oenobiol heeft voor mij de oplossing: de zon in pilvorm: Oenobiol autobronze teint! Ideaal dus om ook in de winter bruine benen te […]

Geef een reactie