Sleek highlighting Elixir

Sleek highlighting Elixir, illuminating drops: drop it like it’s hot!!

“The Glow Up Is Real!”

Highlighting, wie kent het niet. Tegenwoordig moet je plamuren, shapen, highlighten en blenden. Vroeger had je dit niet (of ik was mij er niet van bewust). Je smeerde wat oogschaduw op, kwakte wat mascara op de wimpers en je kon de dag wel doorkomen. Nu Ben je een ochtend ongeveer zoet met je verftechnieken. Dat moet anders kunnen dacht ik en toen kwam Sleek (sleek-makeup.nl) met de Sleek Highlighting Elixir, illuminating drops! Ideaal voor een oud – en nieuw feestje!

Wat is Sleek Make-Up?

Ik denk dat de doorgewinterde beauty addict dit make-up merk wel kent. Ik kende het ook wel, maar had nog niets in mijn make-up tasje (lees: make-up stash van hier tot Tokyo) zitten. Sleek is opgericht in 1995 in Londen, maar ging in 2009 global. Ze streven naar goede producten met een hoge pigmentatie. Hun nieuwste aanwinst is dus de Sleek Highlighting Elikir Illuminating Drops en ik ga ze voor je testen.

Sleek highlighting Elixir, illuminating drops.

Deze Sleek highlighting Elixir komt in drie kleuren: Sun Lit (de bruin/bronze variant), Poppin Bottles (de champagne kleur) en de She Got It Glow (de roze variant). Tevens bevatten ze de voedende ingrediënten; jojoba olie en vitamine E. Ik kreeg de Sun Lit en de Poppin Bottles binnen en ben ze voor je gaan testen.

Sleek Sun Lit.

De eerste variant was de bruine ofwel bronze, variant. Mooie diepe pigmentatie, maar voor mijn huid erg donker helaas. Ik kreeg een beetje het oempaloempa gevoel. Ik zeg er gelijk bij dat ik een enorme lichte huid heb, dus als er iets maar een beetje te donker is, valt dat gelijk op. Dus deze werd hem niet voor mij.

Sleek highlighting Elixir

Sleek Poppin Bottles.

Nummer twee werd gereviewed en daar was ik wel erg blij mee. Ook weer een mooie diepe pigmentatie en het smeert goed uit. Hij paste goed bij mijn huidskleur en het geeft een mooie gloed. Deze komt dus in mijn make-up tasje te zitten. Deze vind ik ook nog eens erg mooi om met de feestdagen lekker te shinen! Christmas, watch out, here i come!!

Sleek highlighting Elixir

Shine bright like a diamond met Oud en Nieuw!

Wat vinden jullie van highlighting en zijn jullie er goed in?

Tags:
21 Reactie's
 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 16:44h, 30 december Beantwoorden

  Ik ken het van tijdschriften en weet dat je er allerlei effecten mee kunt bereiken, maar zelf kan ik er niks van.

  • Kiki
   Geplaatst op 16:57h, 30 december Beantwoorden

   ik ben er ook niet heel erg goed in, ik probeer altijd maar wat. De ene keer is het een Yeah en de andere keer een Nope 😉

 • Bianca
  Geplaatst op 17:29h, 30 december Beantwoorden

  Ik heb ook twee kleuren van de nieuwe vloeibare highlighters van Sleek en gebruik ze regelmatig <3

 • Mira
  Geplaatst op 10:43h, 31 december Beantwoorden

  Ik hou zelf vooral van poeder highlighter. Creme geeft op mijn vette huid niet zo´n mooi effect helaas.

 • Deborah
  Geplaatst op 17:16h, 31 december Beantwoorden

  Ik had er nog nooit van gehoord. Heb een potloot variant haha.
  Ik denk dat ik er ook heel lang op moet oefenen voor ik er niet uit zou willen zien als een clown. De kleurtjes vind ik trouwens wel erg mooi.

 • MC Kleuver
  Geplaatst op 19:13h, 31 december Beantwoorden

  ‘Tegenwoordig moet je plamuren, shapen, highlighten en blenden.’
  Van mij hoeft het allemaal niet hoor. Ik zie zie het toch niet, hahaha.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:14h, 07 januari Beantwoorden

   ik heb er ook geen tijd voor 😉

 • Macblogster
  Geplaatst op 18:34h, 01 januari Beantwoorden

  I love highlighters. Je kunt ze op een subtiele manier gebruiken om er meer wakker uit te zien wanneer je er brak uitziet. Love it. Ik ben freelance make-up artist dus heb verschillende highlighters in mijn bezit. Van crème tot aan poedervorm. Privé gebruik ik dagelijks een correcting cream met highlighter effect. Dit icm met mascara zijn mijn must have tools.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:14h, 07 januari Beantwoorden

   oe, die correcting cream met highlighter lijkt mij ook wel wat ja

 • Frederique
  Geplaatst op 09:17h, 02 januari Beantwoorden

  Ik gebruik amper make-up, ‘kwak’ oldschool wat mascara erop en ik ga naar buiten haha. Verwonder me wel over wat je allemaal kunt bereiken met alle make-up, heel tof!

  • Kiki
   Geplaatst op 17:13h, 07 januari Beantwoorden

   ik heb er nu ook de tijd niet meer voor. maar met een feestje wil ik wel uitpakken 🙂

 • MamaTassel
  Geplaatst op 12:27h, 02 januari Beantwoorden

  Mooi product! Vroeger vond ik het leuk om met make-Up te knoeien, tegenwoordig ga ik liever voor de quick fix.. dat slapen enzo is niet aan mij besteed.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:13h, 07 januari Beantwoorden

   haha, voor mij moet het ook snel en makkelijk. als ik een feestje heb wil ik wel graag uitpakken

 • Juliette
  Geplaatst op 13:11h, 02 januari Beantwoorden

  Ik ben een ramp met make up maar ben nu beetje bij beetje aan het rommelen ermee. Highlight is nog wel een dingetje hoor. Deze producten lijken me wel fijn.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:12h, 07 januari Beantwoorden

   deze liquids maken het wel makkelijker

 • alexa
  Geplaatst op 17:40h, 03 januari Beantwoorden

  Ik heb ze ook en ze glitteren wel echt mega erg dus je moet niet teveel opsmeren 🙂

  • Kiki
   Geplaatst op 17:11h, 07 januari Beantwoorden

   nee, daar ben ik ook achter 😉

 • Sherry
  Geplaatst op 11:13h, 04 januari Beantwoorden

  Ik heb de roze variant. Deze is ook erg mooi.

  • Kiki
   Geplaatst op 17:11h, 07 januari Beantwoorden

   die vond ik wat te roze dacht ik

 • Nadia
  Geplaatst op 08:11h, 16 januari Beantwoorden

  Ik ken dit niet, bij mij is het standaard… Beetje plamuur, blush, oogschaduw, oogpotlood en mascara 😉

  • Kiki
   Geplaatst op 12:55h, 16 januari Beantwoorden

   haha, bij mij ook hoor op een door de weekse dag.

Geef een reactie