De Snoepmans snoepbox: snoep uit vervlogen tijden. Met kortingscode!

snoepmans

“Take me to the Candyshop”

Ik houd wel van snoepen. Op z’n tijd een lekker dropje of zuurtje gaat er bij mij zeker in. Met de feestdagen wordt je doodgegooid met allerlei snoep. Kerstkransjes, pepernoten, schuimpjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar het ligt in de winkel. Maar wat als ik nu eens lekker wil genieten van candy uit lang vervlogen tijden? Het is bijna niet meer te vinden in de supermarkten. Maar Snoepmans (snoepmans.nl) heeft daar een oplossing voor: de snoepmans box met al het heerlijks van vroeger. Eens een keer wat anders met kerst!

Wat is Snoepmans?

Snoepmans wil met hun snoep uit vervlogen tijden, je even terug brengen naar vroeger en mooie herinneringen ophalen. Je stelt je eigen box samen met jouw lievelingssnoep. De prijzen zijn: voor een kleine box: €18,95, voor een middel box betaal je €23,95 en voor een grote box €28,95. Maar welk snoep hebben ze dan wel niet? Wat dacht je van duimdrop? Of Jawbreakers! Of heb je toch liever kaneelstokjes? Ach, het ziet er allemaal lekker uit!

Mijn Snoepmans Box.

Vroeger was ik dol op de “double dip”. Een zakje met een “snoepstaafje” en poeder. Het staafje moest je in de poeder dopen en aflikken. Zuur en zoet bij elkaar. Heerlijk. Ik deed er ook altijd lekker lang mee. Natuurlijk ken ik ook nog de Jawbreakers en ja, het woord zegt het al, je brak inderdaad bijna je kaken op die dingen. Ik vond ze lekker, maar omdat ze zo hard waren, nam ik ze eigenlijk nooit. In mijn box heb ik ook de Duimdrop geplaatst. Maar nu weet ik ook al weer waarom ik dat minder lekker vond. Het heeft een wat muffige smaak. Niet echt mijn ding.

snoepmans

Conclusie Snoepmans Box.

Je krijgt jouw samengestelde box binnen in een mooie verpakte doos. Echt een cadeautje om uit te pakken, dus ook leuk om als verrassing op te sturen naar je gekke oom, lieve tante, of verliefde vriendin. Je kunt hem ook personaliseren met een leuke tekst. Het snoep nam mij weer terug naar vervlogen tijden. Inmiddels ben ik de 40 gepasseerd en is het fijn om soms terug te denken aan toen ik nog jong, hip en strak was. Oké, het helpt niet om een box vol met snoep op te eten, want schrap dan maar het woordje ‘strak’! Maar lekker is het wel!

Koop nu je box met korting!

Zelf ook eens proberen? Met de code: KIKISKLOSET krijg je nu 10% korting op jouw zelf samen te stellen box. Deze actie duurt tot eind december 2018, dus wees er snel bij.

30 reacties

 1. wat een grappige box, tegenwoordig heb ik zoet ingeruild voor hartig en dat met name chips!

  • Kiki

   op z’n tijd houd ik daar ook van hoor. ach, ik eet alles :-O

 2. Verena

  Wat leuk zeg. Ik ben dol op snoep, dus zou dit wel eens willen proberen!

 3. Lekker!!! Ik ben nog 30, maar ook geel veel snoep dat ik vroeger at is er niet meer. Vaak ook niet meer te krijgen. Dit is echt super leuk! Sweet memories 😉

  • Kiki

   ja, jammer he, want sommige dingen waren zooooo lekker

 4. Dit is nog eens een leuke box! Ik ben gek op snoep, en zou het echt leuk vinden om snoep van ‘vroeger’ weer eens te eten 😀

 5. Wat grappig zeg, ik ben nu aan het denken aan wat ik vroeger lekker snoep vond, maar weet het echt niet meer.

  • Kiki

   je krijgt nu 10% korting met de code in het artikel 😉

 6. Hier ga ik wel even een keertje naar kijken, ik ben wel heel benieuwd naar wat je allemaal kunt samen stellen.

 7. Super leuk concept! Dit is echt iets voor mij ben echt een zoetekauw haha.

 8. Mieke | mieksmind

  Wat leuk om te geven aan een echte zoetekauw! Ik ben totaal geen zoetekauw, ik ben meer van de chips en hartige snacks.

 9. Dat is nog eens een heerlijke box. Ook leuk om cadeau te doen

  • Kiki

   ja, inderdaad. je kunt er ook nog een persoonlijke tekst opzetten

  • Kiki

   je mag het helemaal zelf bepalen, dat is het leuke ervan

 10. Wat een leuk idee. Ik ga direct even kijken of ze ook naar het buitenland verzenden want dan heb ik een ideaal cadeautje gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *