CLUECOLOR: vazen met ieder een eigen kleurrijk karakter.

CLUECOLOR

Ik ben dol op mooie vazen, Keramiek of glas, dat maakt mij echt niet uit, als het maar origineel is, leuk en anders dan anders. Ik heb bijvoorbeeld al een “east meets west” vaas van Seletti of eentje met allemaal neuzen. Ik houd ervan. Nu kwam ik CLUECOLOR tegen en die hebben mooie, kleurrijke vazen van glas, die allemaal uniek zijn.

Wat is CLUECOLOR?

Het merk CLUECOLOR richt zich op het ontwerpen van bijzondere woonaccessoires en met name vazen van glas. Deze vazen kenmeren zich door eenvoud, kleur, geometrie en speelsheid, geïnspireerd op design en kunst. Ze streven ernaar om producten te ontwerpen van zeer goede kwaliteit die ook nog eens functioneel zijn en die je zullen betoveren.

De glazen vaas.

Een mooie glazen vaas is een eyecatcher in je huis, zeker als er ook nog eens een mooie bos bloemen in staat. Bij mij staan er droog bloemen in, omdat ik totaal geen groene vingers heb en bij mij een bos bloemen niet langer overeind blijft staan dan 3 dagen. Erg jammer, want een mooi veldboeket kan ik wel waarderen. Alleen vind ik het zonde van het geld. Een mooie bos kost al snel €20 of meer en als het dan binnen 3 dagen verlept erbij hangt, is dat ronduit zonde. Dat neemt niet weg dat ik wel dus vazen in huis heb. Gevuld met nep of – droogbloemen.

De Uvula, Core en Fern.

Alle vazen van CLUECOLOR hebben een naam. Van Uvula tot Fern. De vazen zijn gemaakt van borosilicaat glas en dubbellaags, waarbij de binnenste laag, gekleurd is en ze kosten €39 p.s. Ik vond de gele (‘Core’), groene (‘Fern’) en de lichtblauwe (‘Uvula’) erg mooi. De combinatie van die drie, geeft helemaal een speels effect!

 • geometrische vazen
 • CLUECOLOR
 • geometrische vazen

Tip van Kiki: Let op bij het stylen van je huis op de ‘regel’: “three is the key”. Dit geeft juist meer rust dan van alle accessoires er twee neer te zetten.

Conclusie CLUECOLOR.

Ik kreeg de vazen zeer goed verpakt binnen. Het viel mij op dat ze niet erg groot zijn. Als voorbeeld is de gele variant, de ‘Core’, 17 cm x 8 cm en heeft een gatbreedte van 1,2 cm. Een groot veldboeket zal er dus niet inpassen, maar ik denk dat ik dat ook zonde zou vinden. Dit zou afbreuk doen aan de mooie vaas. Een paar takjes is meer dan voldoende om de vaasjes goed tot hun recht te laten komen. Ik heb ze voor het raam gezet. Als de zon erop schijnt, geeft dit een mooi effect. Ik ben er in ieder geval enorm blij mee.

Wat vinden jullie van deze vaasjes?
Foto’s zijn gebruikt met toestemming van CLUECOLOR.

11 reacties

 1. Wauw, wat een gave vazen allemaal! Die zou ik ook wel in m’n interieur willen hebben. Tof!

 2. Ik vind ze bijzonder leuk! En wat een grappige vorm ook, een vaas die als het ware in een vaas hangt.

 3. Mieke Weijers

  Ik val vooral op de blauwe vaas prachtig!!!

  Mieke

 4. Jouvence

  Ik heb nooit zoveel met vazen, maar ik moet zeggen dat ik deze er wel erg leuk en vrolijk uit vindt zien.

 5. Wat een leuke vazen. Het lijkt echt een vaas in een vaas. Ik heb alleen maar van die saaie, functionele vazen in huis haha.

 6. Tania

  oh wat een leuke vazen. Denk dat ze wel een eyecatcher in je interieur kunnen zijn.

 7. corrina

  Wat een prachtige vazen, we moeten eerdaags nw vazen aanschaffen, dan zal ik zeker eens een kijkje gaan nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *