DermaPrime huidverzorging: vegan en verantwoord tegen couperose.

dermaprime

Jullie hebben al meer kunnen lezen op mijn blog dat ik een voorstander ben van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Eerder hebben jullie misschien al gelezen dat ik enorm geschrokken ben van een paar chemicaliën die worden toegevoegd aan deze producten (klik op deze link om te lezen waar ik van schrok). Toch wil ik mijn huid de beste verzorging geven die mogelijk is. Ik hoop dat DermaPrime mij daarbij kan helpen.

Wat is DermaPrime?

Dit merk is al vanaf 1984 een vast huismerk in schoonheidssalons over de hele wereld. Met het hoofdkantoor hier in ons eigen koude kikkerlandje en een laboratorium in Zwitserland, zorgen ze voor 99% vegan en kwalitatief goede huidverzorgingsproducten. Voor elke leeftijd en elk huidprobleem, kunnen ze een passende oplossing bieden. Daarnaast hoef je ook niet te schrikken bij de kassa, want de prijs is fijn.

Wat is Couperose?

Ik heb een (lichte) vorm van couperose, dat je kunt zien aan mijn rode wangen. Couperose is een huidziekte waarbij kleine bloedvaatjes in het gezicht, zichtbaar worden, omdat ze slapper zijn geworden en gaan verwijden. Het is gelukkig volkomen onschuldig, maar het is wel vervelend, omdat ik mij er aan irriteer. Couperose is niet hetzelfde als rosacea. Hierbij komen ook nog verschijnselen als puskopjes, rode bultjes en zwellingen bij voor. Ik wilde dus iets doen aan mijn rode wangen en ben de crème couperose van DermaPrime gaan testen.

Crème Couperose.

Deze milde crème is de oplossing voor een dunne, rode en/of (extreem) gevoelige huid. Door gebruik te maken van ingrediënten als: Karitéboter (verstevigd en voedt de huid), gletsjerwater, calendula (werkt kalmerend), Centella Aziatica (verstevigd de huid en de bloedvaten) en Butchers bezem Root (stimuleert de microcirculatie bij couperose en rosacea), zorgt deze crème ervoor dat roodheid en zichtbare adertjes worden vermindert en de huid er rustiger uit zal zien.

 • couperose creme

Conclusie.

Deze luchtige en milde crème trekt snel in, wat ik erg fijn vind. Zo hoef ik niet lang te wachten om mijn SPF50 op te smeren. Na 2 weken zag ik echt vermindering van de roodheid, het zag er rustiger uit en minder rood. Deze crème is dus een blijvertje voor mij.

Hyaluron Booster.

Deze booster in pompflacon is de ideale basis voor jouw gevoelige, droge en/of geïrriteerde huid. Het hydrateert de huid, helpt het te kalmeren en te verzachten. Het is tevens zeer geschikt voor na het zonnen omdat het de beschadigde huid repareert.

 • hyaluron booster
 • hyaluron booster

Conclusie.

Ideaal dat het in een pompflacon zit, zo blijft de booster lang goed. Het heeft een milde geur en trekt snel in. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog geen verschil zie van mijn huid. Laatst heb ik wel even in de zon gezeten en daarna met de booster gesmeerd, dat vond mijn huid wel erg fijn en ik dus ook.

Zijn jullie bekend met het merk DermaPrime?

16 reacties

 1. Jouvence

  Ik kende het merk nog niet, maar wat fijn dat je na 2 weken al verschil zag in roodheid van de huid.

 2. Nee, dit merk is nieuw voor mij. Maar mijn oma had couperose, dus het is goed om te weten dat dit helpt. Mocht ik op mijn oma lijken wat dat betreft.

 3. Wat fijn! Mijn moeder heeft ook Couperose, dus ik ga haar deze tip geven. 🙂
  En wat een leuke blog heb je trouwens! Ben je gelijk gaan volgen.

 4. corrina

  Het merk is nieuw voor mij. Maar handig en zeker dat het helpt.

 5. Mieke | Miek's Mind

  het merk ken ik nog niet en ik heb gelukkig geen last van Couperose!

 6. Mandy

  Ik kende het merk nog niet maar ik heb ook vaak rode wangetjes. Ik kende het merk nog niet maar lijkt me wel een goede!

 7. Nee, ik ben niet bekend met het merk, ik heb er nog nooit van gehoord. Ik vind het wel een dik pluspunt dat het een natuurlijk product is.

 8. Ik heb couperose, mijn moeder heeft dat, mijn grootmoeder ook…
  Persoonlijk heb ik het zelf nooit erg gevonden, mijn grootmoeder ging naar mijn mening overdreven aan het verstoppen en mijn moeder zit er op de manier van ermee omgaan ook letterlijk tussen ons twee
  Maar goed, ik heb het echt nog maar af en toe wat weggewerkt, het geeft dan wel een gaver beeld van mijn huid, moet ik toegeven, waardoor het misschien niet zo slecht is om het meer doen. Bedankt dus!

 9. Klinkt als een goed merk met fijne producten, ken het persoonlijk nog niet 🙂

 10. Ik ken het merk niet – ik heb zelf rosacea en daar heb ik een speciale zalf van de dermatoloog voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *