glasblok

Glasblok: een nieuw idee om jouw herinneringen te vereeuwigen.

Je hebt tegenwoordig zoveel manieren om jouw mooie en dierbare herinneringen te laten vereeuwigen. Denk bijvoorbeeld aan een foto op glas, canvas, hout of aluminium. Of kies voor een andere vorm dan vierkant zoals cirkel of hexagon. Maar je kunt nog een stapje verder gaan en je foto laten drukken op bijvoorbeeld een glasblok!

Anders dan anders.

We kennen allemaal denk ik wel de bovengenoemde varianten, maar wat dacht je van een foto op je koffer, glasblok, drinkbeker, knuffelbeer of klok? Dat is toch wel eens wat anders dan anders dacht ik zo. Het idee van een glasblok leek mij wel wat en ik ging mij erin verdiepen. Fotocadeau.nl heeft deze optie en alle bovengenoemde, dus daar was ik op het juiste adres.

Wat is fotocadeau.nl eigenlijk?

Fotocadeau.nl is gespecialiseerd in het afdrukken van foto’s op bijzondere materialen en voorwerpen zoals hout, plexiglas, aluminium, schoolplaat, lampen, puzzels, schooltassensnijplanken, onderzetters en nog veel meer. Ideaal om jouw dierbare herinneringen te laten vereeuwigen en een mooi plaatsje te geven in jouw huis of tuin. Ook een leuk idee voor een origineel en bijzonder cadeau dus.

Een glasblok met foto.

Één van de nieuwste producten in hun assortiment is het glasblok. Het leuke van deze blokken is dat ze een soort van 3D effect geven aan jouw foto doordat de blokken gemaakt zijn van 2 cm massief glas. De afmeting is 8 x 6 cm en ze zijn ideaal om ergens neer te zetten of zelfs te stapelen. Zo kun je een leuke collage creëren.

fotocadeau

Bekentenis.

Ik moet twee dingen bekennen:

1: Ik ben geen type die foto’s van mezelf of van mijn dierbare zal laten afdrukken op een schilderij en op zal hangen in mijn huis. Ik hoor je nu denken: “en waarom schrijf je hier dan over?”. Nou, ik houd er wel van om grappige, mooie of hilarische afbeeldingen af te laten drukken op bijvoorbeeld hout. Denk aan mooie schilderijen van oude meesters of hilarische afbeeldingen die ik zo af en toe, hier en daar, tegen kom.

2: Verder moet ik ook nog bekennen dat mijn muren al aardig vol hangen en er eigenlijk niets meer bij kan. Dus deze glasblokken zijn een leuke en ideale oplossing om alsnog mijn favoriete afbeeldingen te laten afdrukken.

Conclusie.

Het bestellen is eigenlijk super simpel: Ga naar de site, klik op de optie glazenblok en begin met bestellen door jouw foto of afbeelding up te loaden. Betalen en klaar is klara. Toen ik de blokken binnen kreeg was 1 afbeelding niet goed gegaan. Dit hebben ze keurig opgelost door mij een nieuwe toe te sturen.

 • glasblok
 • glasblok
 • glasblok

De blokken zijn zwaar, waardoor ze stevig blijven staan en de foto’s hebben inderdaad een soort van 3D effect. Ik vind het wel een nadeel dat er maar 1 maat is. Ik had het leuker gevonden dat je zou kunnen kiezen uit meerdere formaten om zo een speels effect te creëren.

Wat vinden jullie van het glasblok?
1 foto gebruikt met toestemming van fotocadeau.nl.
Tags:
9 Reactie's
 • Lindaschrijfthetop
  Geplaatst op 15:16h, 19 mei Beantwoorden

  Ik moet er nog een beetje aan wennen maar ik vind het wel stoer staan

 • Nicole Orriëns
  Geplaatst op 16:09h, 19 mei Beantwoorden

  Ik vind dit een heel bijzonder idee! Zo’n glasblok geeft iets magisch aan een schilderij of foto!

 • Renata Feyen
  Geplaatst op 14:03h, 21 mei Beantwoorden

  Ja daar heb je wel gelijk dat verschillende formaten een leuk zicht zouden kunnen maken 🙂

 • Maeva van Rijen
  Geplaatst op 18:45h, 23 mei Beantwoorden

  Ik zweer zelf bij epoxy, maar dit is ook een mooie oplossing!

 • Corrina
  Geplaatst op 22:13h, 23 mei Beantwoorden

  Ik moet zeggen dat ik het heel mooi vind
  Had het nog niet eerder gezien

 • Daniëlle Springer
  Geplaatst op 17:15h, 24 mei Beantwoorden

  Wat een unieke manier. Vind het er wel leuk uitzien

 • Mieke| Miek's Mind
  Geplaatst op 08:26h, 27 mei Beantwoorden

  het is weer eens wat anders, ik zou het zelf niet in mijn huis neerzetten maar ik denk dat het leuk is om cadeau te doen aan je oma en opa bijvoorbeeld met fotos van de kleinkinderen

 • Mitchel
  Geplaatst op 13:55h, 29 mei Beantwoorden

  Het is een heel leuk cadeau om te geven en staat ook leuk in de woonkamer. Echt een item. Mijn ouders hebben er één laten maken in het buitenland, heel veel jaren terug.

 • Marsha Alvarez
  Geplaatst op 10:34h, 06 juni Beantwoorden

  Die zien er leuk uit! Ik was zo’n glasblok nog niet eerder tegen gekomen.

Geef een reactie