internet daten

Internet daten? Do or don’t?

Internet daten? Do or don’t?

Een leuke date regel je tegenwoordig gemakkelijk in de digitale wereld. Inschrijven bij een datingsite, profiel aanmaken en je kan op zoek naar leuke singles. Het zielige imago dat vroeger aan contactadvertenties kleefde (alleen voor losers) geldt absoluut niet voor internet daten.

Groei van datingsites.

Anderhalf miljoen singles neuzen weleens rond op een datingsite en dat zijn echt niet anderhalf miljoen zielige stakkers die in de echte wereld geen kans maken. Integendeel zelfs, dit zijn hardwerkende, sociaal zeer actieve singles die juist door hun drukke agenda’s er niet aan toekomen nieuwe mensen te ontmoeten. Datingsites zijn voor hen de ideale manier om een leuke date te maken. Geregeld ontstaat er veel meer dan alleen een leuke date. Meer dan 10% van de huwelijken begint tegenwoordig online. Echter door de enorme groei van datingsites zijn er ook veel malafide sites op internet te vinden. Hoe kies je de perfecte site?

Membership duur? Ga op zoek naar een mooie korting!

Regel nummer één is dat sites waar je voor moet betalen véél betrouwbaarder zijn dan gratis sites. Op de gratis sites staan veel profielen van grappenmakers en profielen van mannen en vrouwen die enkel uit zijn op seks. Ben je op zoek naar een serieuze relatie dan is de kans dat je hem of haar hier vindt niet zo groot. Toch is de verleiding groot om je in te schrijven bij een gratis datingsite, omdat je op kan zien tegen de kosten van een Membership bij een betaalde site.

Kijk daarom voordat je je inschrijft eens goed rond op een kortingscodesite zoals Bespaardeals.nl om te zien of er misschien een mooie kortingscode actief is. Een actieve kortingsactie kan je bijvoorbeeld 30% korting opleveren op je abonnement bij Relatieplanet. Een andere geliefde Relatieplanet kortingscode is een weekend gratis daten. Heerlijk een weekend onderuit met je laptop op de bank op zoek naar jouw ultieme date en dat helemaal gratis, hoe leuk is dat?

Kies een datingsite die bij je past

Een ander aspect om rekening mee te houden bij het inschrijven bij een datingsite is op welke doelgroep de site zich richt. Er zijn veel gespecialiseerde sites: sites voor ouderen, hoger opgeleiden, mensen met een bepaalde religie etc. Kies een site die het best past bij jouw wensen, dan heb je de meeste kans om je perfecte match tegen te komen. Er zijn ook speciale internetsites die zich richten op het zoeken naar de voor jou beste datingsites. Maak hier eens een testje om te zien welke sites het meest geschikt zijn voor jou. Je wilt toch jouw Prins op het Witte Paard voorbij zich galopperen op het beeldscherm. Op veel sites kun je je gratis aanmelden zodat je eerst eens rustig rond kan klikken zonder dat je gelijk een duur abonnement aan je virtuele broek hebt hangen.

Wacht niet te lang met een real life afspraak

Internet-daten geeft je geen garantie op een match for life. Maar het is zeker de moeite waard om het te proberen. Net als in het echte leven (waar je ook niet elke avond in de kroeg je perfect match tegenkomt) kan het online ook best lastig zijn om een geschikte partner te vinden. Heb je een leuk mailcontact met iemand opgebouwd wacht dan niet te lang om elkaar in real life te ontmoeten. Want hoe leuk en intiem het mailcontact ook is, als er in het echt geen chemie is, wordt het niets met deze prins(es). Toch zonde van je datingsite abonnement, want ook al heb je een mooie korting gekregen op je Membership het blijft toch weggegooid geld als je maanden niet actief bent.

Succes met internet daten!

Gastblog van bespaardeals.nl

Tags:
6 Reactie's
 • Leonie
  Geplaatst op 20:40h, 28 juni Beantwoorden

  Mijn man en ik hebben elkaar via een datingsite leren kennen, dus ik ben pro internetdaten!

 • Estrella
  Geplaatst op 22:04h, 14 juli Beantwoorden

  Ik ben al héél lang single, maar heb niet de minste interesse om te daten. Voor internet-daten voel ik al helemaal niets. Ik moet iemand echt zien om te beoordelen of ik er een klik mee heb. Een fotootje helpt daar niet aan.

  • Kiki
   Geplaatst op 10:25h, 15 juli Beantwoorden

   Dat is zo. En het is natuurlijk ook maar de vraag of de foto echt is! Gelukkig was die van mijn vriend helemaal echt! 😉

Geef een reactie