mijn twee liefdes

Ode aan mijn vriend, the love of my life!!!

Ode aan mijn vriend

Ik wilde eigenlijk mijn vriend in het zonnetje zetten. Dus, daar gaan we:

Relatieplanet:

Ik heb mijn vriend leren kennen via de datingssite: Relatieplanet. Ik zat al meer dan een half jaar op de site en was het een beetje zat aan het worden. De meeste dates die ik heb gehad waren voor even of voor heeeeel even (denk aan een one night stand). Ik was er klaar mee. Ik had nog twee mannen op de chatt en heb mij afgemeld voor relatieplanet. Met die andere man liep het op niets uit. Het werd op den duur zelfs vervelend. Dus ook maar gelijk afgekapt. Ik dacht als het ook bij deze niet lukt, blijf ik lekker een jaar vrijgezel en kijk ik daarna wel verder. We hebben eerst een tijd gechat. Dat duurde ongeveer 3 weken. Hij begon (zoals de meeste mannen deden), niet gelijk over sex. Eigenlijk is dat ook helemaal niet ter sprake gekomen. Op een gegeven moment was het dan ook zo ver, de eerste ontmoeting.

De eerste ontmoeting.

Hij kwam op 19 december naar mij toe. Ik was enorm nerveus. Maar wat er voor mijn deur stond, verraste mij compleet. Een dunne man van gemiddelde lengte in de 30. Zwart haar en grote kijkers. Hij zag er goed verzorgt uit, had een Amsterdams accent en was erg vriendelijk.

Eerst wat gedronken bij mij thuis. Daarna zijn we bij mij in het standje een hapje gaan eten. Op dat moment was het gaan sneeuwen en toen we terug kwamen, was het zo glad dat het gevaarlijk was om te gaan rijden. We hebben besloten dat hij gelijk maar bleef slapen.

Nu:

Dat is nu 5 en een half jaar geleden gebeurt en we zijn nog steeds bij elkaar.

Ik houd van hem om zijn humor, zijn uiterlijk en zijn bezorgdheid en liefde voor mij. Verder heeft hij een goede smaak qua kleding etc. Hij verzorgt zichzelf en dat is een welkome bijkomstigheid. Ik ben trots op hem omdat hij een echte autodidact is. Hij bouwt zelf een freesmachine en leert dit hem zelf allemaal aan. Ik ben bijzonder blij met zijn vermogen om mij te begrijpen en mij aan het lachen te maken. En dat ik hem voor 200% vertrouw, is mooi meegenomen. Daarnaast hebben mijn vriend en ik dezelfde ideeën voor de toekomst. Geen kinderen, een eigen zaak opbouwen en genieten!

mijn twee liefdes

Perfect?

Oke, hij heeft ook echt zijn minpunten hoor. Soms kan hij mij het bloed onder de nagels vandaan halen. Is hij erg eigenwijs, moet alles gaan zoals meneer dat wilt en zou ik soms willen dat hij niet zo’n piepert was (oke, zijn alle mannen dat niet een beetje?!). Maar ik ben natuurlijk ook geen engeltje. Zeg maar gerust dat je er een B voor kan plakken soms! Dus we zijn wel gewaagd aan elkaar.

In elke relatie heb je natuurlijk z’n ups en downs. Dat is logisch. Ook ik heb soms getwijfeld of dit het is, maar hebben we dat niet allemaal wel eens? Is het gras aan de andere kant niet groener? Wat als dit niet de man van mijn leven is? Maar ja, wie is dat dan wel? En welke nukken heeft hij dan? En ook daar zul je op den duur zo je twijfels hebben. Geen relatie of persoon is perfect. Je moet aan een relatie blijven werken. Als je bereidt bent om te vechten voor je relatie, komt het vast en zeker wel goed.

Ik wil oud worden met mijn vriend. Samen genieten, samen lachen maar ook samen huilen. Samen dingen ontdekken en samen herinneringen maken.

Ik hou van je lieve Michel!

Hoe kijken jullie hier tegen aan? Heb jij de man van je dromen gevonden of twijfel je soms ook wel eens?

P.S.: Ik heb de eerste keer met hem afgesproken bij mij thuis. Dit zou ik niet aanraden, omdat je niet weet wat je in huis haalt!! Pas dus op! Bij mij is het goed gegaan, maar je weet het maar nooit. Dit geldt natuurlijk ook voor het afspreken bij iemand anders! Spreek dus af op een neutrale plaats. Bv een restaurant of een kroeg.
10 Reactie's

Geef een reactie