kruidvat beauty drinks

De Kruidvat hyaluron en collageen beauty drinks. Yes or no?

Kruidvat heeft iets nieuws: beauty drinks met hyaluron en collageen. Maar wat is dat eigenlijk allemaal, wat doet het en most important: werkt het?

Wat is Hyaluron?

Hyaluron(zuur) is een soort van suiker dat van nature in onze huid zit en water aan zich bindt (tot zes liter water per gram). Dit zorgt voor een vollere, gehydrateerde en veerkrachtige huid.

Wat is Collageen?

Collageen is een eiwit dat voornamelijk in onze huid zit, zorgt ervoor dat alles stevig, soepel en zacht houdt. In onze jonge jaren produceert ons lichaam voldoende collageen, maar naarmate we ouder worden neemt dit af, waardoor je huid minder stevig en elastisch wordt. Natuurlijk kun je de collageen opbouw bevorderen naarmate je ouder wordt door onder andere niet te drinken en te roken en voedingsmiddelen tot je te nemen zoals: vis, tomaat, rode paprika, bessen, eieren, kip, biefstuk, peulvruchten en citrusfruit. Maar je kunt het ook innemen in de vorm van voedingssupplementen en Kruidvat helpt je daarbij.

Wat doet Kruidvat?

Kruidvat heeft deze twee huidverzorgingselementen omgetoverd tot een beauty drankje. Omdat ze bij allebei een smaakje hebben toegevoegd, is het nog lekker ook. Je neemt elke ochtend een drankje dat in een plastic buisje/ampul zit en klaar is Klara. Je kunt de beide drankjes tegelijk innemen. Of kijk wat het beste bij jou past en kies voor of collageen of hyaluron. Wat jij wilt.

Wat vind ik ervan?

Er zitten 14 buisjes/ampullen van 25ml per verpakking in, waarmee je dus twee weken vooruit kunt. De prijs is €12,99 per verpakking.

De collageen heeft een sinaasappel smaak en de hyaluron een perzik smaak. Ik vond de smaak oké, niet enorm lekker, maar wie mooi wilt zijn, moet maar slikken zeg ik maar. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik al bijna 2 jaar, collageen slik in de vorm van een voedingssupplement, dus op dit moment zie ik nog geen verbeteringen in mijn huid. Misschien moet ik het langer slikken, de tijd zal het leren.

Kennen jullie de Kruidvat beauty drinks al en zo ja, wat vinden jullie ervan?
Tags:
11 Reactie's
 • Deborah
  Geplaatst op 13:48h, 31 augustus Beantwoorden

  Nee ik ken dit supplement van Kruitvat niet. Wel de normale vitaminepillen en bruistabletten ed.
  Ben je niet bang dat je een soort overdosis krijgt als je dit en je voeding-supplementen slikt?

  • Kiki
   Geplaatst op 16:32h, 06 september Beantwoorden

   nee, eigenlijk niet. Ik heb het idee dat ik hetgeen wat te veel is, er wel weer uit plas ofzo. 🙂

 • Lindaschrijftop
  Geplaatst op 17:09h, 06 september Beantwoorden

  Zelf zou ik niet snel de middelen gebruiken.. Eerst maar via de gewone weg proberen.

 • Joyce
  Geplaatst op 12:51h, 07 september Beantwoorden

  Nee deze ken ik nog niet, maar mag ik ook niet nemen vanwege de kanker die ik heb gehad. Collageen is dan niet aan te raden.

 • Rosalyn
  Geplaatst op 12:53h, 07 september Beantwoorden

  Informatief artikel! Eigenlijk wist ik niet precies wat collageen inhield, het is zo’n woord dat je wel vaak hoort en leest, maar waar je eigenlijk te weinig vanaf weet. Zelf zou ik dit dan eerder via gezonde voeding proberen.

 • Nienke van Oosten
  Geplaatst op 13:42h, 07 september Beantwoorden

  Ik heb het al eens vaker voorbij zien komen, maar het lijjkt mij zo chemisch? Om te drinken? Geen idee of dat waar is hoor.. Wellicht moet ik het gewoon eens proberen.

 • Fany Van Hemelen
  Geplaatst op 19:53h, 07 september Beantwoorden

  Nee ik ken ze niet, wel functie collageen en hyaluronzuur, ik zou ze toch ook niet gebruiken denk ik, hou het precies liever bij natuurlijke producten.

 • Fallon
  Geplaatst op 10:31h, 08 september Beantwoorden

  Het zijn natuurlijke middelen toch? Dan vind ik het altijd wel leuk om te proberen! Collageen aanmaak is zo goed voor je huid! Je hebt er weer voor gezorgd dat ik weer wil gaan kopen haha!

 • Tessa
  Geplaatst op 14:13h, 08 september Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen met deze drinks over een langere periode

 • Serge
  Geplaatst op 19:16h, 08 september Beantwoorden

  Informatief. Zelf denk ik dat als je al een beetje gezond leeft je dit nodig hebt. Niet dat ik er verstand van heb maar dat is mijn gevoel

 • Linda
  Geplaatst op 20:37h, 08 september Beantwoorden

  Ik kende het niet, maar zou het eerlijk gezegd ook niet zo snel gebruiken. Ben wel benieuwd of je er nog wat van gaat merken!

Geef een reactie