me time tag

De Me-time Tag. Wat als ik tijd voor mezelf zou hebben?

Me myself and i

Zo af en toe kom je in blogland een leuke tag tegen. De me-time tag kwam ik tegen bij Teske en wilde hem zelf ook graag invullen. Dus hier komt het:

Ik moet er gelijk maar bij zeggen dat de Me-Time momenten erg weinig voorkomen. Ik ben vaak daar te druk voor en gun mezelf niet een moment om even tot zinnen te komen. Dit vind ik soms wel belangrijk, omdat ik mezelf goed voorbij kan rennen. Dus als ik een (spaarzaam) me-time moment heb, neem ik het er ook goed van! (note: ik merk wel dat ik moeilijk stil kan zitten en dat ik vaak toch weer een wasje ga doen, boodschappen ga halen, aan mijn blog ga werken of mijn huisje schoonmaken).

Me-time tag vragen:

1. Wat kijk je of lees je tijdens me-time?

Ik kijk graag series op tv. Lekker languit op de bank, kopje thee erbij met een koekje, hond ernaast en genieten maar. Series die ik zeker de moeite waard vind zijn toch wel: The Walking Dead, The Vampire Diaries, Teen Wolf, Falling Skies, Last Ship en Mob Wives.
Verder lees ik graag voor het slapen gaan iets uit een goed boek of lekker brainless uit de Grazia.

2. Wat draag je tijdens me-time?

Mijn comfy joggingbroek en een lekker zittende trui. Haren in een knot, bril op en gaan met die banaan.

3. Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?

Toch wel een maskertje. Maar niet alleen voor mijn gezicht, ook voor mijn haar. FF een boost geven aan mijn huid en haar is soms wel nodig. En daarna voelt mijn gezicht zo lekker glad en schoon aan en mijn haren ruiken weer goddelijk.

4. Wat is momenteel je favoriete nagellak?

Omdat ik geen mooie handen en nagels heb, draag ik bijna nooit nagellak. Wat ik wel vaak gebruik is een Ridge Filler. Dan zien mijn nagels er nog een beetje acceptabel eruit. Mocht ik echt een avondje lekker los gaan, wil ik mijn nagels wel een kleurtje geven. De kleur zwart, metalic grijs of donker bruin komen er dan wel voor in aanmerking.

5. Wat drink je en eet je tijdens me time?

Drinken: thee en water.
Eten: van alles en nog wat. Waar ik maar zin in heb. Het ene moment kan ik zin hebben in zoet, daarna in zout. Op die (spaarzame) me momenten kan het mij even niet zo schelen wat ik eet en denk ik er niet over na.

6. Wat is momenteel je favoriete kaars?

Een kaars met een lavendel geur vind ik heerlijk. Geeft mijn huisje net dat beetje extra’s om een heerlijk avondje te hebben.

7. Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?

Ja, om mijn hond uit te laten. En als ik echt niet stil kan blijven zitten, ga ik boodschappen doen. Ik zeg er gelijk bij: mijn comfy outfit blijft dan zeker aan!

8. Ga je wel eens alleen naar de film?

Yep! Heerlijk! Kan ik echt van genieten! Lekker drankje en een hapje erbij en verstand op nul. ook vind ik het fijn om alleen een hapje te gaan eten. Ik zoek wel een restaurant op waar ook zakenlui komen, dus waar het niet raar is als je alleen zit. Ik neem dan mijn laptop mee om aan mijn blog te werken of om gewoon lekker een filmpje te kijken (uiteraard met oordoppen in).

9. Favoriete webshop?

Hier heb ik pas nog een artikel over geschreven. Dit kun je hier lezen.

10. Heb je nog iets toe te voegen?

Ja, dat ik het echt moeilijk vind om te ontspannen. Want dat houd me-time toch wel in. Ik heb het ook met bv een massage. Lekker, maar ontspannen lukt mij gewoon niet. Hier baal ik soms wel van, maar ik hoop dat het mij ooit ga lukken. In the mean while: proberen te genieten van mijn me-time!

 

6 Reactie's

Geef een reactie