tips om slanker te lijken

Tips om slanker te lijken, want iedereen kan ze wel gebruiken!

Tips om slanker te lijken

Iedereen kan ze wel gebruiken: Tips om slanker te lijken. Dus hier komen ze:

Tips om slanker te lijken:

1. Kleuren

Slanker lijken is heel gemakkelijk: trek kleding aan in eenzelfde kleur of eenzelfde tint. Hierdoor krijg je meer lengte en lijk je smaller.

2. Strak of wijd?

Kleed je in kleding die aansluit. Te wijde kleding maakt lomp en papperig. Als je wat dikker bent, lijk je juist nog dikker als je het denkt te verbloemen. Kleding die afslankt sluit aan. Het moet ook niet te strak zitten dus kies de juiste maat.
Ben je breed van onder en smal van boven? Trek dan strakke onderkleding aan en wijdere bovenkleding. Is het andersom? Doe dan het tegenovergestelde. Zo camoufleer je flinkere lichaamsdelen en is je figuur meer in verhouding.

3. Zakken op je billen

Vaak vinden vrouwen hun kont te dik. Ben jij één van deze vrouwen en wil je kleding die afslankt, met name bij je billen? Kies dan in ieder geval niet voor wijde rokken, maar voor een broek met kleine kontzakken. Hierdoor lijken je billen ook kleiner.

4. Dikke benen?

Kleding die afslankt bij dikkere benen zijn broeken, rokken en leggings met een streep aan de zijkant. Deze zijn niet altijd te vinden en ‘in’, maar kies dan voor een broek met bijvoorbeeld een duidelijkere naad, een legging met een langwerpig motief aan de zijkant of een rok die aan de zijkant wat korter is.

5. Laat je huid zien

Als je wat flinker bent, hoef je je niet van top tot teen in te pakken. Dit maakt je juist veel pompeuzer. Laat wat huid zien! Kleding die afslankt laat meer huid zien door doorschijnende stofjes of opengewerkte stofjes. Deze maken minder vol.

6. Koop de juiste maat

Door strakke kleding lijk je slanker, dat heb je hierboven gelezen, maar dit wilt niet zeggen dat je kleding moet aantrekken die te klein is. Kom voor je maat uit, ook al is dat 44. Die maat heb je en de kleding zit dan op z’n mooist. Niemand is mooi als een rollade.

7. Zwart

Een eeuwenoude truc: zwart kleedt af. Vergeet echter niet dat andere kleuren je ook slanker laten lijken, wanneer je je geheel kleedt in 1 kleur.

8. Patronen

Patronen maken het totaalplaatje wat minder saai. En ze mogen! Ook als er wat meer stof nodig is… Kies kleine prints voor delen die je slanker wilt laten lijken en grotere patronen voor delen die je wat meer volume wilt geven, zodat je meer balans in je lichaamsvorm creëert.

9. Lichte plekken

Licht reflecteert. Kies dus geen lichte plekken, bijvoorbeeld een spijkerbroek met een lichte wassing op je bovenbenen, op lichaamsdelen die wat dikker zijn. Je kunt lichte plekken en andere reflecterende stofjes wel mooi gebruiken voor delen waar je de aandacht naartoe wilt trekken!

10. Lijnen

Een verticale lijn in je benen laten je benen langer en slanker lijken. Die lijnen hoeven niet per se als lijn in de stof zichtbaar te zijn. Ben je wat breder boven? Zorg met een extra laag kleding, bijvoorbeeld een vestje of een jasje in een andere kleur (dat je open laat hangen!), voor een verticale lijn. Zo lijk je opeens veel smaller!

Ik zou zeggen, doe je voordeel ermee! Ga ik zeker doen!

Met dank aan uniq kleding voor de informatie!

3 Reactie's

Geef een reactie