Payot: Vitaminen voor een stralende huid! Werkt dat echt?

payot

Ik ben altijd bezig om mijn huid goed te verzorgen. Ik vind dit enorm belangrijk, zeker nu ik ouder word en de 40 al ruim gepasseerd ben. Daarnaast let ik ook op of de producten en de verpakkingen ‘milieu bewust‘ zijn. Payot heeft een lijn uitgebracht dat aan deze eisen voldoet. Maar werkt het wel?

Wat is Payot?

Het is het jaar 1920 dat Nadia Payot dit bekende Franse merk aan de wereld introduceerde. Tot op de dag van vandaag is dit een geliefd merk dat zich richt op huidverzorgingsproducten die ontstaan aan de hand van de laatste en meest geavanceerde wetenschappelijke ontwikkelingen. De nieuwste innovatie van Payot is de “My Payot Glow”. Een huidverzorgingslijn vol met vitamines voor een stralende huid.

payot

“Neem je schoonheid in eigen hand.”

— Payot

My Payot Glow

Deze nieuwe lijn bevat 5 producten die een stralende en natuurlijke huid creëren, met als hoofdingrediënt: vitaminen. Weg met die doffe teint, laat je huid weer stralen met onder andere goji en acai bessen. Deze zorgen ervoor dat de structuur van de huid wordt versterkt. Verder zorgen vitamine C en granaatappel er weer voor dat de kwaliteit van de huid wordt verbetert en de doffe teint verdwijnt. Ik mocht 3 van de 5 producten reviewen:

Gelee Glow

Deze gelcrème is licht van structuur en geeft je huid een boost door Vitamine C, granaatappel, goji en acai bessen. De crème trekt snel in de huid en ruikt echt heerlijk fris. Mijn huid voelt zacht aan en geeft een lichte glow. Ik vind deze crème erg prettig om aan te brengen en de heerlijk frisse geur geeft mij een boost in de ochtend.

 • gelee glow
 • gelee glow

Masque Sleep & Glow

Dit masker van Payot breng je op voordat je gaat slapen. Door de ingrediënten granaatappel, goji en acai bessen en zijdeboom extract, wordt je huid extra verzorgd zodat je ’s ochtends wakker wordt met een stralende teint. Breng het één of twee keer per week aan in plaats van de gebruikelijke nachtverzorging. Dit masker trekt snel in en laat een onzichtbaar laagje achter op het huidoppervlak. Ook dit product heeft weer die heerlijk frisse geur. Ik vond het een fijn masker en mijn huid voelde zacht aan.

 • masque sleep & glow
 • masque sleep & glow

CC Glow

Deze getinte dagcrème met granaatappel, goji en acai bessen, geeft een egale en stralende teint. Verder heeft deze crème een SPF 15, waardoor je licht beschermd bent tegen de zon. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van dit product. Ik had er hoge verwachtingen van, maar na verloop van tijd ging de crème ‘rullen’ op mijn huid. Misschien komt het omdat ik er een SPF 50 onder had gedaan, waardoor de structuur veranderde. Dit laat ik even in het midden. Wel vind ik de geur weer fantastisch, net als bij de andere producten in deze lijn en voelt het niet vettig aan op mijn huid.

 • cc glow
 • cc glow

Wat vind ik er van?

Als eerste wil ik echt zeggen dat de geur van deze Payot producten, hemels is! Verder trekken ze stuk voor stuk snel in, wat ik echt een pre vind. Omdat ik niet enorm tevreden ben over de CC Glow, betekent het niet dat dit natuurlijk voor iedereen geldt. Ik zou zeggen: ervaar het zelf.

Wat vinden jullie van vitamines in huidverzorgingsproducten?

8 reacties

 1. Lindaschrijfthetop

  Het masker voor in de nacht klinkt aantrekkelijk. Vooral omdat het snel intrekt, dus geen vette kussensloop.

 2. Jouvence

  Lijken me stuk voor stuk erg fijne producten! Ben ook wel heel benieuwd naar de geur nu.

 3. Ik heb een beetje mijn twijfels of het kan werken, maar ik vind het verder klinken als een goed idee.

 4. Mieke | Miek's Mind

  Ik ben nu wel benieuwd naar de geur, maar wat minder naar de werking van de producten haha. Vitamines in huidverzorging vind ik zeker goed.

 5. Wat een mooi merk zeg. Ik miste waar je dit kon kopen in je blog (of heb ik er overheen gelezen?) dus ik heb de linkjes gevolgd. Klopt het dat het alleen in salons te krijgen is?

 6. Ik heb niet echt een mening over vitamines in verzorgingsproducten. Overigens gebruik ik ze niet. Je productfoto’s vind ik echt leuk gelukt. Vooral met dat plantje erbij. De kleuren van de verpakking komen daardoor goed terug,.

 7. Corrina

  Mooi merk kende het niet
  Over vitamines in producten heb niet 1,2,3 een mening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *