The Questions of life tag. Over het leven van Kiki en meer!

questions of life tag

Over het leven en meer!

The Questions of life tag. Vragen over het leven en hoe ik er tegen aan kijk:

The Questions

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?

Mijn vriend, familie en vrienden. Zij geven mij mijn glimlach op mijn gezicht. Als ik leuke dingen met ze doe, als ik met ze kan lachen, maar ook huilen en als ik ze zie en dan besef hoeveel ik van ze houd

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Hmmm, moeilijk, maar ik denk toch dat ik graag een keer in een bad van yoghurt wil zwemmen! Of met mijn blote voeten in een verse koeienvlaai kan staan. Ja, het klinkt gek, maar die substantie tussen mijn voeten lijkt mij wel wat. Alleen die lucht, daar moeten we dan nog wat op verzinnen! Ja, soms heb ik rare ideeen, i know!

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Reizen! Ik zou zo graag de wereld willen zien en dan niet die geijkte plaatsen/reizen, maar ik zou graag naar bestemmingen willen gaan waar nog niet iedereen is geweest. Denk bijvoorbeeld aan de Amazone, de binnenlanden van Japan of een reis naar de Galapagos Eilanden. Ook een wereld cruise staat erg hoog op mijn verlang lijstje! Ach, ik mag dromen toch?

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Dat ik lief voor mezelf moet zijn en niet zo aan mezelf moet twijfelen. Dit is echt (nog steeds) een struikelblok voor mij. Ik vind het mezelf niet waard om lief voor mezelf te zijn en als ik in de spiegel kijk zie ik eigenlijk een dik, lelijk varken. Maar ik zit in therapie, dus ik hoop hier verandering in te kunnen brengen

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Geen idee. Ik heb zo veel gedachten dat ik soms door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer zie. Ik heb geen rust in mijn hoofd en denk/pieker de hele dag door. Maar als ik een dagdroom moet zeggen dan is het toch dat ik genoeg geld heb om royaal rond te komen en diegene die ik lief heb uit de brand te helpen

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Dat is dan toch dat ik meer aan mezelf moet denken. Ik loop mezelf altijd voorbij omdat ik er voor iedereen wil zijn en geen nee kan zeggen. Dit nekt mij vaak en dan stort ik in. Niet leuk. Ook daarvoor zit ik in therapie en ik hoop echt dat het mij op een dag gaat lukken om nee te leren zeggen.

Tag van: teskuh.nl en ikbensaske.nl

5 reacties

  1. Lieve Kiki, ik geloof zeker dat het je op een dag gaat lukken. Geniet ook alvast van de kleine momentjes die je al lukken, ze worden vanzelf groter.
    Die koeienvlaai hahaha dat heb ik ook wel eens gedacht als kind. Bedankt voor je inspiratie ik ben zo vrij geweest mijn eigen Questions of life tag te schrijven, komt as zaterdag op mijn blog.

    • Kiki

      O, wat leuk, ga ik zeker even lezen!! Ik ben benieuwd wat jij invult! 🙂 xxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *